Bu durum da yok ortada.Ben cs go da çok iyi oynayamadığım için küfür etmişlerdi ana bacı ne varsa
tabi uzun bir süre cs go oynayamadım ondan sonra
ne yok? anlayamadımBu durum da yok ortada.
Önünde çok uzun yol varElimde kayıt var ben argo dahi konuşmadım o ise sesli olarak bana yüzlerce küfür etti ne yapabilirim? Oyuna şikayet edeceğim konuşma banı yesin. Başka ne yapabilirim? Oyun nicki var elimde.
Kötü falan oynamadım ama o küfür etmeye başlayınca oynamadım kendimi patlattım onu izledim sadece eğer kötü oynadığım için etseydi, bir şey demezdim.ne yok? anlayamadım
Zula dami bideOyundan gelen cevap.
tamam ben senin için demedim zatenKötü falan oynamadım ama o küfür etmeye başlayınca oynamadım kendimi patlattım onu izledim sadece eğer kötü oynadığım için etseydi, bir şey demezdim.
Abartmasaniz hani ?Diğer arkadaşların yorumlarına katılmıyorum. Küfür etmesinler diye online oynamayı bırakmak durumunda değilsin. Küfür TCK 125 maddesine göre sövmek suretiyle hakaret suçunu oluşturur. Elinde ses kaydı var, kullanıcı adı var. Zula Türk oyunu, küfreden kişinin ip ve port numaraları üzerinden kimliği tespit edilebilir. En yakın karakola veya Savcılığa giderek şikayette bulunabilirsin.
Neyi abartmayayım?Abartmasaniz hani ?