U-usta, geçmiş olsun.Yetmemiş gibi birde bir konuda spoiler yediğim karakterin adını gördüm unutamam böyle giderse.
(Çağır DC'ye, al öcünü)
U-usta, geçmiş olsun.Yetmemiş gibi birde bir konuda spoiler yediğim karakterin adını gördüm unutamam böyle giderse.
TP de birinden yedim.Kimden spoiler yediniz hocam Benden mi yoksa![]()
Salladım oyunun daha %10 oynadım ciddiye almayınGeçmiş olsun o ciri nasıl öldü yhaaa![]()
Hocam oyna işte ne olacak ki. Ben witcher 3 e başladığım Gün tüm sonları izlemiştimTP de birinden yedim.
Bu arada dediğin DoğruSalladım oyunun daha %10 oynadım ciddiye almayın![]()
Çok sıkıntı değil zaten oynuyacağımHocam oyna işte ne olacak ki. Ben witcher 3 e başladığı. Gün tüm sonları izlemiştim
Ciddi misin ? Sallayarak kendime spoiler verdimHocam oyna işte ne olacak ki. Ben witcher 3 e başladığı. Gün tüm sonları izlemiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada dediğin Doğru
Oyunun farklı 3 sonu var. %33 ihtimalle ciri ölür. Senin nasıl davrandığına göreCiddi misin ? Sallayarak kendime spoiler verdim
Hocam adam unutmak istemiş hayatı bırakmak değilSık kafana 9mm mermiyi unutursun.
Yok belki ölmez diye 9mm dedim zaten sakat falan kalır en iyi ihtimalle.Oyunun farklı 3 sonu var. %33 ihtimalle ciri ölür. Senin nasıl davrandığına göre
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam adam unutmak istemiş hayatı bırakmak değil![]()
O daha kötüYok belki ölmez diye 9mm dedim zaten sakat falan kalır en iyi ihtimalle.
Unutur işte ne güzel. Ama herşeyi unutur o biraz sıkıntılı.O daha kötü