- En İyi Cevap
- 11
Dahası
E ben hergün alıyorum bro
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Yok kanka oynuyorum uzun zamandir da bunu dedigi an windows uzgunuz hata ile karsilastik fln diyince endiselendimTakma toksik çocuğun biridir. Bunu düşündüğüne göre ilk kez online oyun oynuyorsun.
Yok be olum ne yapacak ta oradan mavi ekran mı verdirecek sendeYok kanka oynuyorum uzun zamandir da bunu dedigi an windows uzgunuz hata ile karsilastik fln diyince endiselendim
Kanka mavi ekran geldi zatenYok be olum ne yapacak ta oradan mavi ekran mı verdirecek sende
salla gitsin kendini bi halt sanıyor bende çok karşılaşıyorum böyleleri ileunca sinirlenip brni tehdit etti oyun bittiginde yeni oyuna gecerken windows hata verdi yeniden baslatildi sonra bir problem olmadi windows guvenligine baktim bir problem yoktu ne yapmaliyim ya
Oğlim sen beni ne sandın heckırım ben evini bulup banka hesabından 8290 tl çekicemOyundayken bir herif oyunda onu vurunca sinirlenip brni tehdit etti oyun bittiginde yeni oyuna gecerken windows hata verdi yeniden baslatildi sonra bir problem olmadi windows guvenligine baktim bir problem yoktu ne yapmaliyim yardim eder misiniz
Cs 1.6 Bıçaklanma Hikayesini duydun değil miOyundayken bir herif oyunda onu vurunca sinirlenip brni tehdit etti oyun bittiginde yeni oyuna gecerken windows hata verdi yeniden baslatildi sonra bir problem olmadi windows guvenligine baktim bir problem yoktu ne yapmaliyim yardim eder misiniz