Oyundayken amd beklenmeyen bir sistem arızası sorunu .

Crash1907

80+
Reaksiyon skoru
52
merhaba son zamanlarda rustayken oyun siyah ekran verip oyundan atıyor ve amd beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optizimizasyon ayarları geri yüklendi hatası alıyorum artık can sıkmaya başladı günde 5 6 kere aynı hatayı alıyorum sebebi nedir ? önceden konu açmıştım bazı kişiler dedi driverin 2 eski sürümü indir indirdim ve aynı hatayı halen alıyorum yardım edin bıktım artık

Ekran kartı : Rx 6500 xt
işlemci : Ryzen 5 5600
Ram: Gskil Ripjavsw 8x2 3600mhz
Anakart: Asus prime b450m-a

24.8.1 sürümü ve undervolt dene

merhaba son zamanlarda rustayken oyun siyah ekran verip oyundan atıyor ve amd beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan performans optizimizasyon ayarları geri yüklendi hatası alıyorum artık can sıkmaya başladı günde 5 6 kere aynı hatayı alıyorum sebebi nedir ? önceden konu açmıştım bazı kişiler dedi driverin 2 eski sürümü indir indirdim ve aynı hatayı halen alıyorum yardım edin bıktım artık

Ekran kartı : Rx 6500 xt
işlemci : Ryzen 5 5600
Ram: Gskil Ripjavsw 8x2 3600mhz
Anakart: Asus prime b450m-a
Ekran kartın voltajını biraz düşür

1. ekran kartı ısınmadan dolayı böyle sorunlar verebiliyor.
2. Power ekran kartını yeterince besleyemezse benzer sorunlar verebiliyor.
3. AMD Software꞉ Adrenalin Edition kur ve en güncel yazılımı indir kur yazılımsal olabilir.

1. ekran kartı ısınmadan dolayı böyle sorunlar verebiliyor.
2. Power ekran kartını yeterince besleyemezse benzer sorunlar verebiliyor.
3. AMD Software꞉ Adrenalin Edition kur ve en güncel yazılımı indir kur yazılımsal olabilir.
50 derece fln oyundayken ve güncel kullandığıma rağmen aynı sorunu yaşıyorum power de 500 w

Bu sürüme güncelle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu yenilerde oldu ise yazılım güncellemesinden sonra felan eski sürüme geçip tekrar dene

Ekler

• sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.jpg
    sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.jpg
    36.4 KB · Hit: 102
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,818
Üyeler