Fazla ısıdan olmuş olabilir belki Elektirik ile alakalı bir durum olmuştur yazılımsal olabilir bir daha olursa konuşuruz bence olmaz.Arkadaşlar şuan çok endişeliyim bilgisayarım ile farming simulator oynarken bir anda ekran gitti lan noluyor dedim reset attı PC neden böyle oldu bilgisayarıma zarar verir mi şuan açılıyor
Daha önceden de olmuştu bi 2-3 ay önce ozamanlar eski ekran kartım vardı 9500gt vardı olmuştu şuan gt 730 var niye böyle oldu şuan çok korkuyorum bilgisayarımı eski de olsa çok seviyorumFazla ısıdan olmuş olabilir belki Elektirik ile alakalı bir durum olmuştur yazılımsal olabilir bir daha olursa konuşuruz bence olmaz.
İçine sinmesi açısından diyeyim, arkaplanda bazen güncelleme dosyayı indirip yüklerken sistem çökmeler meydana gelebiliyor. Durum tekrarlanırsa öncelikle işlemci sıcaklık değerlerine, ram taramasına bak yeterli.Arkadaşlar şuan çok endişeliyim bilgisayarım ile farming simulator oynarken bir anda ekran gitti lan noluyor dedim reset attı PC neden böyle oldu bilgisayarıma zarar verir mi şuan açılıyor
Tamam hocam da bide en son Windows update güncellemesi vardı ama ben yaparken olmuyordu güncellenmiyorduİçine sinmesi açısından diyeyim, arkaplanda bazen güncelleme dosyayı indirip yüklerken sistem çökmeler meydana gelebiliyor. Durum tekrarlanırsa öncelikle işlemci sıcaklık değerlerine, ram taramasına bak yeterli.
Hatalı indirme olduysa da yapabilir, durum tekrarlanırsa bakarızTamam hocam da bide en son Windows update güncellemesi vardı ama ben yaparken olmuyordu güncellenmiyordu
Karşim sistemine korsanlar girmiş aç kapa yapıyorlar korkutmak için. Format at düzelir.Arkadaşlar şuan çok endişeliyim bilgisayarım ile farming simulator oynarken bir anda ekran gitti lan noluyor dedim reset attı PC neden böyle oldu bilgisayarıma zarar verir mi şuan açılıyor
Zaten güncelleme yükleniyor veya indiriliyor diyor sonra indirme veya yükleme hatası veriyorHatalı indirme olduysa da yapabilir, durum tekrarlanırsa bakarız
Daha o gün bilgisayarcı format attıKarşim sistemine korsanlar girmiş aç kapa yapıyorlar korkutmak için. Format at düzelir.
Kanka istersen tekrar oyuna girip değerleri atayım sıcaklık vs filanHatalı indirme olduysa da yapabilir, durum tekrarlanırsa bakarız
Yok takılıyorum öyle bir şey olamaz zaten. Sistem kapanmaları genelde aşırı cpu-gpu-ram üçlüsünden birinin(veya hepsinin )ısınması sonucu oluşur. Malum bu sene yaz biraz erken geldi. Aynı oyunu oynarken kapandığı süre civarlarında cpu-gpu sıcaklık değerlerine bakar mısın? Ram'in sensörü yoksa koruma heatsinki varsa(yoksa dokunma)baş parmağı korumanın üstünde tut anlık çekeceĝin kadar sıcaksa ram'de ısınıyordurZaten güncelleme yükleniyor veya indiriliyor diyor sonra indirme veya yükleme hatası veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha o gün bilgisayarcı format attı
Şuan evde tornavida veya matkap yok kasanın vidalarını açamıyorum oyuna girip size sıcaklık değerlerini atsam nasıl olurYok takılıyorum öyle bir şey olamaz zaten. Sistem kapanmaları genelde aşırı cpu-gpu-ram üçlüsünden birinin(veya hepsinin )ısınması sonucu oluşur. Malum bu sene yaz biraz erken geldi. Aynı oyunu oynarken kapandığı süre civarlarında cpu-gpu sıcaklık değerlerine bakar mısın? Ram'in sensörü yoksa koruma heatsinki varsa(yoksa dokunma)baş parmağı korumanın üstünde tut anlık çekeceĝin kadar sıcaksa ram'de ısınıyordur
Olur ama belli bir süre geçtikten sonra at. 1-2 saat gibi.Şuan evde tornavida veya matkap yok kasanın vidalarını açamıyorum oyuna girip size sıcaklık değerlerini atsam nasıl olur
5dk önce aynısı bende de oldu İnşallah save gitmez yawArkadaşlar şuan çok endişeliyim bilgisayarım ile farming simulator oynarken bir anda ekran gitti lan noluyor dedim reset attı PC neden böyle oldu bilgisayarıma zarar verir mi şuan açılıyor
O kadar tarla ekmiştim5dk önce aynısı bende de oldu İnşallah save gitmez yaw
Attığım zaman geri dönüş yaparsın ozaman kankiOlur ama belli bir süre geçtikten sonra at. 1-2 saat gibi.
Bu arara o nası kasa öyle ya matkapla falan açılıyor.