Oyunlar CPU %100 Oluyor

durum su anda bu sekılde overclock veya herhangi hiçbir müdahale ne ekran kartı nede işlemciye yapmadım
Böyle deil de msı afterburner in kendi iç programıyla oyundaki fps gpu ve cpu kullanımı belek hızını ve sıcaklıkları gösteren bi görüntü atarmısın

Böyle deil de msı afterburner in kendi iç programıyla oyundaki fps gpu ve cpu kullanımı belek hızını ve sıcaklıkları gösteren bi görüntü atarmısın
Cs go yu actım 5 dakıka kadar oynadım ve o sekılde screenshot aldım ek'e koydum gorev yonetıcısınıde oyun ıcerındeyken dıger fotografla paralel olarak cektım

Ekler

• durum 2-1.webp
    durum 2-1.webp
    156.8 KB · Hit: 78
  • durum 2-2.webp
    durum 2-2.webp
    85.1 KB · Hit: 77
burada ıse sadece oyunu actım ana menude durdugu haldekı fotografı

Ekler

• durum 1.webp
    durum 1.webp
    80.8 KB · Hit: 72
  • durum 1-1.webp
    durum 1-1.webp
    103.3 KB · Hit: 60
burada ıse sadece oyunu actım ana menude durdugu haldekı fotografı
Şöyle diyim csgo için nvidia denetim masasından ayar yaptıysan düşür steam başlangıç kısmına ayar yazdıysan sil eğer bunlar yoksa yada vardı sen sildikten sonra hayla devam ediyorsa işlemcini değişmeni öneriyorum

Ekran kartına yük binmesi için grafik kalitesini yükseltmelisin. O da işe yaramazsa dar boğaz var ve parça yükseltmesi yapmalısın.

ama ne yapmam lazim sacma geldı bana neden cunku ramazan attıgım vıdeoda aynı sıstemler oynadıgım aynı oyunları oynuyor ama bendekı ıle ondakı sonuc cok farklı anlam vermedm

Arkadaşlar merhaba sistem boşta iken cpu %5-10 arasında geziyor ancak oyuna (cs go, lol , pubg , gta vb) girdiğim zaman ana menüde olsam dahi cpu kullanımı %100 olmaktadır. Cs go dan örnek vermek gerekirse ana menüdeyken görev yöneticisnden baktıgım zaman %40 civarlarında cpu harcamaktadır ancak toplam cpu %100'den hiç aşağı düşmemektedir yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır?
işlemcin çekirdek sayısına eş çalışmıyor olabilir bi onabak

Windows’unuz orjinal mi, program ile mi key attınız onu öğrenebilir miyim? Yakın zamanda sistem topladıktan sonra windows kuran kişi bu programı benim sistemime de kurmuş. Bir de üstüne orjinal windows attım dedi. Ama arka planda sürekli çalışan Microsoft yazılım koruması adlı bir program boşta iken aralıklarla cpu kullanımımı %40’lara çıkarıyor ve oyunlarda da işlemcimi darlıyor aynı şekilde. Bu nedenle soruyorum

Windows’unuz orjinal mi, program ile mi key attınız onu öğrenebilir miyim? Yakın zamanda sistem topladıktan sonra windows kuran kişi bu programı benim sistemime de kurmuş. Bir de üstüne orjinal windows attım dedi. Ama arka planda sürekli çalışan Microsoft yazılım koruması adlı bir program boşta iken aralıklarla cpu kullanımımı %40’lara çıkarıyor ve oyunlarda da işlemcimi darlıyor aynı şekilde. Bu nedenle soruyorum
ben kendim attım bır tane sıteden 20 30 lırayaydı tam hatırlamıyorm dıjıtal wındows key aldım onu attım pc ozellıklerınden orjınal oluyormu o sekılde bılmıyorum ama

ben kendim attım bır tane sıteden 20 30 lırayaydı tam hatırlamıyorm dıjıtal wındows key aldım onu attım pc ozellıklerınden orjınal oluyormu o sekılde bılmıyorum ama
Peki işlemciyi takip eder misin bi boşta iken ,bahsettiğim Microsoft yazılım koruması adlı program etkiliyor mu kullanımını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,378
Üyeler
188,413
Son üye
Bagatur Kadir
Geri