Neler Yeni

OYUNLAR SARIYOR MU ?

CupOk

80+ Bronze
Evet cs gibi boktan oyunlar hariç sıkılmadan oynuyorum

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Oyunlar sarmıyor. Bilmiyorum benim de bilgisayarım ortalama düzeyde şuan fakat hiç oyun oynayasım yok. Eskiden kötü bir bilgisayarım varken Wolfteam, Metin2, Counter-Strike gibi oyunlardan çıkmaz sabahtan akşama kadar oynardım ve heyecanlıydım. Şuan oyunlara dair heyecanım ya da oynama isteğim yok.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Budak
1991 den bugüne kadar hiç bırakmadan oynadım. 41 yaşında hala her gün oynuyorum.
Oyun oynamak artık sarmıyorsa; Ya
1. Depresyondasındır
2. Yanlış oyunu oynuyorsundur
3. Dükkanı kapatmışsındır.
Dükkanı kapatmışsındır tam olarak ne oluyor hocam :) Bu arada tebrik ederim , ben şuan 18 yaşındayım toplam 5.000 saat League of legends'ım var , zamanında PC kötüydü, LoL çok sarardı, biraz valo oynadım biraz TFT , biraz CS sonra iyi bir PC aldım ama şuan ne LoL sarıyor ne GTA5 ne RDR2 ne Witcher ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunlar sarmıyor. Bilmiyorum benim de bilgisayarım ortalama düzeyde şuan fakat hiç oyun oynayasım yok. Eskiden kötü bir bilgisayarım varken Wolfteam, Metin2, Counter-Strike gibi oyunlardan çıkmaz sabahtan akşama kadar oynardım ve heyecanlıydım. Şuan oyunlara dair heyecanım ya da oynama isteğim yok.
Aynısı hocam, bir tane abi yazmıs 41 yaşında kendisi , 30 senedir oynuyorum hâlâ da sıkılmadan oynuyorum yazmış, valla tebrik edilecek bir şey , ozenmemek elde değil.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Ferhat Bilgi
Beyler oyunlar sizi sarıyor mu ya ? Beni hiçbir oyun sarmıyor artık nedense.
Eskiden bilgisayarım kötüyken deli gibi League of Legends oynardım ve sarardı, bir ara TFT, bir ara Valorant'a sardım, sonra ortalama bir PC aldım (4060 R5 5600) ve her oyunu çok rahat oynatıyor, ve baya bir oyunda satın aldım (GTA5,Cyberpunk,RDR2,.. +300 tane satın almış olduğum oyun var) ama hiçbirini oynayasım gelmiyor, dedim ben acaba AAA oyun mu sevmiyorum, LoL yükledim, 2 gün oynadım 4-5 el o da baydı onu da sildim. Sizleri sarıyor mu ? Problem bende mi var ?
Bende de ufak ufak başlıyor neden bilmiyorum 4060ti 5600x sistem var ama böyle bir sistemden youtube girip oynayanları izlemek daha keyifli

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Enes Budak
Bende de ufak ufak başlıyor neden bilmiyorum 4060ti 5600x sistem var ama böyle bir sistemden youtube girip oynayanları izlemek daha keyifli
Aynen o şekil, 15 saat X oyununu oynatacağıma, 15 dakika videosunu izlerim daha iyi diyorum , oyun elimde olmasına,iyi bir pc'm olmasına ve fazlasıyla boş zamanım olmasına rağmen..

Cwenna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Aykut
Hocam arkadaşların dediği gibi eskiden güzeldi. Bende çöp bir bilgisayarda Metin2, point blank falan oynuyordum zamanimda bilmem kaç fps ile. Şimdi iyi denilebilecek bir PC topladım bu sefer de oyun oynama hevesim pek kalmadı. Eskiden çocuktuk falan hem boş vaktimiz oluyordu, şimdi işe girdim sabah 6.30da kalkıp gidiyorum iş başı 8.45, akşam 17.30a kadar. 19.30da anca eve geliyorum. Oturup dinlenmeye anca vaktim oluyor. Heves falan da kalmadı doğru düzgün.

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,475
İsim
kadir
CS2 RDR2 Online sarıyor.
Çalışmasam hikayeliler de sarar.
Heves pek kalmadı doğrudur.

sabanozsu

80+ Bronze
Beyler oyunlar sizi sarıyor mu ya ? Beni hiçbir oyun sarmıyor artık nedense.
Eskiden bilgisayarım kötüyken deli gibi League of Legends oynardım ve sarardı, bir ara TFT, bir ara Valorant'a sardım, sonra ortalama bir PC aldım (4060 R5 5600) ve her oyunu çok rahat oynatıyor, ve baya bir oyunda satın aldım (GTA5,Cyberpunk,RDR2,.. +300 tane satın almış olduğum oyun var) ama hiçbirini oynayasım gelmiyor, dedim ben acaba AAA oyun mu sevmiyorum, LoL yükledim, 2 gün oynadım 4-5 el o da baydı onu da sildim. Sizleri sarıyor mu ? Problem bende mi var ?
Mesela bende eskiden Metin2 oynadığım anları özlüyorum aslında biz o oyunu değil o zamanlari özlüyoruz.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Berkay Kahraman
Kafada dertler, yapacak isler, dusunceler olunca hicbir sey keyif vermez. Once dertleri cozmek lazim.

Top Bottom