Dükkanı kapatmışsındır tam olarak ne oluyor hocam Bu arada tebrik ederim , ben şuan 18 yaşındayım toplam 5.000 saat League of legends'ım var , zamanında PC kötüydü, LoL çok sarardı, biraz valo oynadım biraz TFT , biraz CS sonra iyi bir PC aldım ama şuan ne LoL sarıyor ne GTA5 ne RDR2 ne Witcher ..1991 den bugüne kadar hiç bırakmadan oynadım. 41 yaşında hala her gün oynuyorum.
Oyun oynamak artık sarmıyorsa; Ya
1. Depresyondasındır
2. Yanlış oyunu oynuyorsundur
3. Dükkanı kapatmışsındır.
Aynısı hocam, bir tane abi yazmıs 41 yaşında kendisi , 30 senedir oynuyorum hâlâ da sıkılmadan oynuyorum yazmış, valla tebrik edilecek bir şey , ozenmemek elde değil.Oyunlar sarmıyor. Bilmiyorum benim de bilgisayarım ortalama düzeyde şuan fakat hiç oyun oynayasım yok. Eskiden kötü bir bilgisayarım varken Wolfteam, Metin2, Counter-Strike gibi oyunlardan çıkmaz sabahtan akşama kadar oynardım ve heyecanlıydım. Şuan oyunlara dair heyecanım ya da oynama isteğim yok.
Bende de ufak ufak başlıyor neden bilmiyorum 4060ti 5600x sistem var ama böyle bir sistemden youtube girip oynayanları izlemek daha keyifliBeyler oyunlar sizi sarıyor mu ya ? Beni hiçbir oyun sarmıyor artık nedense.
Eskiden bilgisayarım kötüyken deli gibi League of Legends oynardım ve sarardı, bir ara TFT, bir ara Valorant'a sardım, sonra ortalama bir PC aldım (4060 R5 5600) ve her oyunu çok rahat oynatıyor, ve baya bir oyunda satın aldım (GTA5,Cyberpunk,RDR2,.. +300 tane satın almış olduğum oyun var) ama hiçbirini oynayasım gelmiyor, dedim ben acaba AAA oyun mu sevmiyorum, LoL yükledim, 2 gün oynadım 4-5 el o da baydı onu da sildim. Sizleri sarıyor mu ? Problem bende mi var ?
Aynen o şekil, 15 saat X oyununu oynatacağıma, 15 dakika videosunu izlerim daha iyi diyorum , oyun elimde olmasına,iyi bir pc'm olmasına ve fazlasıyla boş zamanım olmasına rağmen..Bende de ufak ufak başlıyor neden bilmiyorum 4060ti 5600x sistem var ama böyle bir sistemden youtube girip oynayanları izlemek daha keyifli
Mesela bende eskiden Metin2 oynadığım anları özlüyorum aslında biz o oyunu değil o zamanlari özlüyoruz.Beyler oyunlar sizi sarıyor mu ya ? Beni hiçbir oyun sarmıyor artık nedense.
Eskiden bilgisayarım kötüyken deli gibi League of Legends oynardım ve sarardı, bir ara TFT, bir ara Valorant'a sardım, sonra ortalama bir PC aldım (4060 R5 5600) ve her oyunu çok rahat oynatıyor, ve baya bir oyunda satın aldım (GTA5,Cyberpunk,RDR2,.. +300 tane satın almış olduğum oyun var) ama hiçbirini oynayasım gelmiyor, dedim ben acaba AAA oyun mu sevmiyorum, LoL yükledim, 2 gün oynadım 4-5 el o da baydı onu da sildim. Sizleri sarıyor mu ? Problem bende mi var ?