- Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim bi araştıracağım psularıeğer çözülmezse psu olarak bi göz atın eski mi yetersiz mi vs diye. Bahsettiğiniz durumlar dışında aklıma sadece bu olasılık geliyor.
Teşekkür ederim bi araştıracağım psularıeğer çözülmezse psu olarak bi göz atın eski mi yetersiz mi vs diye. Bahsettiğiniz durumlar dışında aklıma sadece bu olasılık geliyor.
Genelde donma olaylarında düşük w psu lar rol oynar çoğumuzun gözünden kaçar internetten soruna bakın eğer sizinkiyle benzer şeylerden yakınan insanlar varsa yüksek ihtimalle farklı ve biraz yüksek w psu sorununuzu çözecektir, saygılarımla iyi forumlarTeşekkür ederim bi araştıracağım psuları
Psu mu nasıl kontrol edeceğim acaba bilginiz var mı kasayı açmam mı gerekiyor?Genelde donma olaylarında düşük w psu lar rol oynar çoğumuzun gözünden kaçar internetten soruna bakın eğer sizinkiyle benzer şeylerden yakınan insanlar varsa yüksek ihtimalle farklı ve biraz yüksek w psu sorununuzu çözecektir, saygılarımla iyi forumlar
Format At kökünden , birde sata portu değiştirerek çözen gördüm ama sonra adam denemiş yine olmamış yeni ssd almış ya da hdd her neyse sorunu çözülmüşFormat bile attım açıkçası düzelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sistem kilitleniyor direkt sanırım hoparlörle alakalı değil
tüm parçaları test etFormat At kökünden , birde sata portu değiştirerek çözen gördüm ama sonra adam denemiş yine olmamış yeni ssd almış ya da hdd her neyse sorunu çözülmüş
Tamamdır teste sokucam hepsini bide aygıt yöneticimde de 2 tane ünlemlş aygıt var birisi sm bus denetleyicisi diğeri bilinmeyen aygıt oda chipset sürücüsü kurulu değil sanırım donanım kimliğine baktımFormat At kökünden , birde sata portu değiştirerek çözen gördüm ama sonra adam denemiş yine olmamış yeni ssd almış ya da hdd her neyse sorunu çözülmüş
tüm parçaları test et
Yani bunun için elektrikçi olmak lazım sanırım. Eğer mümkünse arkadaşınızın veya sizin varsa sizinkiyle eşdeğer ya da sizinkinden iyi bir psu ya sistemi montajlayarak test edebilirsiniz. Bunun dışında sanırım başka bir şey önermem. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olacaktırPsu mu nasıl kontrol edeceğim acaba bilginiz var mı kasayı açmam mı gerekiyor?
Tamamdır çok teşekürlerYani bunun için elektrikçi olmak lazım sanırım. Eğer mümkünse arkadaşınızın veya sizin varsa sizinkiyle eşdeğer ya da sizinkinden iyi bir psu ya sistemi montajlayarak test edebilirsiniz. Bunun dışında sanırım başka bir şey önermem. Konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olacaktır
evet kartta coil whine olunca bu sesede yansıyabiliyorSistemi sorun oluşmadan öncesine geri yükleme yapabilir misin ?
Kulaklık coil whine ımı hocam