haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Oyunlarda bazı yerlerde drop yiyorum.
Far Cry 5 ve Metro Exodus da bunla çok karşılaştım. FPS drop yememesi gerek oyunlarda FPS drop yiyor. Ya da bazı yerlerde 50 FPS'e düşüyor. Grafik ayarı fark etmeksizin.Hangi oyun?
Bilmiyorum. Belki ekran kartından drop yiyorsundur. Ya da optimizasyon sorunu vardır diyeceğim de sanmıyorum. Dediğim gibi ekran kartından drop yiyor olabilirsin. VRAM'i yetmiyor olabilir. Ama grafik farketmeksizin diyorsun. Driver'ın güncel mi?Far Cry 5 ve Metro Exodus da bunla çok karşılaştım. FPS drop yememesi gerek oyunlarda FPS drop yiyor. Ya da bazı yerlerde 50 FPS'e düşüyor. Grafik ayarı fark etmeksizin.
Drop yiyorsam çözümü bulmak için konu açmışımdır.Ne yapayım? Soru falan sormamışsın.
dene bakalım;Far Cry 5 ve Metro Exodus da bunla çok karşılaştım. FPS drop yememesi gerek oyunlarda FPS drop yiyor. Ya da bazı yerlerde 50 FPS'e düşüyor. Grafik ayarı fark etmeksizin.
Oyunun kurulu olduğu diske CrystalDiskMark üzerinden hız testi yap.Drop yiyorsam çözümü bulmak için konu açmışımdır.
bende gta 5'te ve metin 2 de yemiştim ama her zaman olmuyordu gta 5 te 2-3 gün olmuyorsa 1 gün oluyordu bu oyunun optimizasyonundan kaynaklı değil mi?Bilmiyorum. Belki ekran kartından drop yiyorsundur. Ya da optimizasyon sorunu vardır diyeceğim de sanmıyorum. Dediğim gibi ekran kartından drop yiyor olabilirsin. VRAM'i yetmiyor olabilir. Ama grafik farketmeksizin diyorsun. Driver'ın güncel mi?
Optimizasyondan olabilir o zaman.bende gta 5'te ve metin 2 de yemiştim ama her zaman olmuyordu gta 5 te 2-3 gün olmuyorsa 1 gün oluyordu bu oyunun optimizasyonundan kaynaklı değil mi?
düşük ama drop yedirtecek kadar değil bence.
Diskte sorun yok. Aklıma bir çözüm yolu gelmedi, kusura bakma.