Çözüldü✓ Oyunlarda düşük fps

Quiwick

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,266
Arkadaşın sistem oyunları kaldırmasına rağmen steam üzerinden oynadığı tüm oyunlarda düşük fps alıyor 30 ü geçemiyor vsync fln kapalı valo-lol vb onlarda sorun olmuyor.
ne denediysek çözemedik önerilerinizi bekliyorum.
Driverı silip yeniden yükledik yine düzelmedi.

rx6750xt
rx7600x
b650m plus wifi
32gb ram

Arkadaşın sistem oyunları kaldırmasına rağmen steam üzerinden oynadığı tüm oyunlarda düşük fps alıyor 30 ü geçemiyor vsync fln kapalı valo-lol vb onlarda sorun olmuyor.

rx6750xt
rx7600x
b650m plus wifi
32gb ram
Sistem gayet iyi parçalar yerinde sorunsuz bir şekilde takılı mı?

Sistem gayet iyi parçalar yerinde sorunsuz bir şekilde takılı mı?
takılı hocam valorant lol fln 500-600fps lerde geziyor fakat steam üzerinden oyunlara girince 30ü geçemiyor sistem apex legendsta fln denedik

hocam şu başlatma seçeneklerinden fps sabitlemesini kaldırmak için komut yazıyoruz fakat oda etki yapmıyor
shift tab ayarlarını kurcalasın yada steam ayarları sıfırlama gibi bir şey varsa onu kurcalasın yada steam silsin yüklesin problem steamin herhangi bir ayarında google steam 30 fps lock yazsın

shift tab ayarlarını kurcalasın yada steam ayarları sıfırlama gibi bir şey varsa onu kurcalasın yada steam silsin yüklesin problem steamin herhangi bir ayarında google steam 30 fps lock yazsın
dediğiniz gibi en kötü format atarız kurcalıyoruz şuan

rx6750xt
rx7600x
b650m plus wifi
32gb ram
Görüntü kablosunu yanlışlıkla anakarta takmış olabilir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,724
Üyeler
183,883
Son üye
Lee Asperseas
Geri