voltajıda 1135e çekses normaldir bozulma kablonla da alakalı olabilir dp kabloysuyla bağla monitöre
Mesaj otomatik birleştirildi:
çözüm olmazsa amd uygulamasından performans sekmesınden ayarlanıyora bas ordan gpu ayarına gelip özele bas gpu ayarını etkinleştir ordan gelişmiş kontrolu etkinleştir ve max frenkans mhz yi biraz düşür öyle dene
Ana monitör dp kablo yan monitöre hdım ile bağlıKablon ne
Bundan önce rx6600 vardı sorun yaşamadım hiç, ekran kartını takıp driver yükleyip oyuna girdim oyun böyleBence ekran kartından olmayabilir ya işlemci yada ramde problem olabilir mi render yaparken oluyo sanırım
Frekansı ve voltajı düşürdüm yine aynı birde fanı kapalıykende cızırtı sesi geliyoses normaldir bozulma kablonla da alakalı olabilir dp kabloysuyla bağla monitöre
çözüm olmazsa amd uygulamasından performans sekmesınden ayarlanıyora bas ordan gpu ayarına gelip özele bas gpu ayarını etkinleştir ordan gelişmiş kontrolu etkinleştir ve max frenkans mhz yi biraz düşür öyle dene
voltajıda 1135e çek
cızırtı normal çoğu kartta varAna monitör dp kablo yan monitöre hdım ile bağlı
Bundan önce rx6600 vardı sorun yaşamadım hiç, ekran kartını takıp driver yükleyip oyuna girdim oyun böyle
Frekansı ve voltajı düşürdüm yine aynı birde fanı kapalıykende cızırtı sesi geliyo
tek monitör bağlıyken kullanmayı deneAna monitör dp kablo yan monitöre hdım ile bağlı
Bundan önce rx6600 vardı sorun yaşamadım hiç, ekran kartını takıp driver yükleyip oyuna girdim oyun böyle
Frekansı ve voltajı düşürdüm yine aynı birde fanı kapalıykende cızırtı sesi geliyo