Neler Yeni

Oyunlarda Grafikleri Yükseltirsem Bilgisayarımı Zorlar Mıyım?

nazmy6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Nazmi Kaan
Ryzen 5 5600
RX 6700 XT
Bu sistemle çoğu oyunu rahatça oynayabilirsiniz, eğer ki çok endişelenirseniz Afterburner indirerek oyun oynarken ki CPU&GPU sıcaklığını gözlemleyebilirsiniz.
Ayrıca Bu Linkten sisteminizin testlerini oyun içi sıcaklık&fps değerlerine bakabilirsiniz

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,906
İsim
Hacı
Asıl ayar açmazsanız işlemci zorlanır (!), yani darboğaz olur.
Ultra grafikten aşağı düşülmemeli bu PC ile :D

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Allahsız gibi yüklen hiç bir şey olmaz

Woonka

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Furkan Can Koçoğlu
Yaklaşık bir 5-6 yıldır düşük ayarlarda idare eden bir laptopla oynadıktan sonra şükürler olsun ki pc topladım.
Eskiden kalma kötü bir alışkanlık var, her şeyi en düşükte oynamak. Gözüme güzel görünüyor diye değil, vicdanım rahat etsin diye düşük ayarlarda oynuyorum.
Yüksek grafiği merak ediyorum, bir deneyim diye 10 saniyeliğine bile açsam beynimde "Şimdi pc çok ısınıp zorlanacak." diye bir senaryo oluşuyor.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
bende 7 seneden sonra pc toplayınca aynı durumdaydım :) sistemin güzel rahatça açar çoğu oyunu en yüksetde ve zorlanmaz gönül rahatlığı ile yükseğe alıp oynayabilirsin.

yusuftheayay

80+ Bronze
Yaklaşık bir 5-6 yıldır düşük ayarlarda idare eden bir laptopla oynadıktan sonra şükürler olsun ki pc topladım.
Eskiden kalma kötü bir alışkanlık var, her şeyi en düşükte oynamak. Gözüme güzel görünüyor diye değil, vicdanım rahat etsin diye düşük ayarlarda oynuyorum.
Yüksek grafiği merak ediyorum, bir deneyim diye 10 saniyeliğine bile açsam beynimde "Şimdi pc çok ısınıp zorlanacak." diye bir senaryo oluşuyor.
Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Hocam şöyle diyim afterburner açarsanız görürsünüz ekran kartınız her zman %99 çalışır düşük ayara aldığınızda 100 fps verir yüksek ayara aldığınızda 50 olur o ama pc rahatlamaz ekran kartı aynı güçte çalışmaya devam eder, fpsi sınırlamadığınız sürece

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Neden bilgisayarına bir şey olsun ki? Zaten sistem o oyunu kaldırmıyosa kasar ve zevk vermez tek olacak şey bu olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,128
Üyeler
166,891
Son üye
Mehmetcna
Top Bottom