Neler Yeni

Oyunlarda neden Türkçe Dublaj yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
hazarcoban
Arkadaşlar bir çok oyunda türkçe dil desteği bi kenara türkçe altyazı bile yok.Bunun sebebi nedir yıllardır.
Amerika,almanya,rusya gibi büyük diller oyunlarda artık standartlaşmış fakat üçüncü dünya ülkelerinin bile çoğu
zaman dublajları oluyor ama türkçe neredeyse hiç yok ?

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Göksel
iplemiyorlar bizi

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Baran Kut
Arkadaşlar bir çok oyunda türkçe dil desteği bi kenara türkçe altyazı bile yok.Bunun sebebi nedir yıllardır.
Amerika,almanya,rusya gibi büyük diller oyunlarda artık standartlaşmış fakat üçüncü dünya ülkelerinin bile çoğu
Sebebi Türkiye kardeşim. Üzgünüm ama öyle. Sen kendini düzgün pazarlayamazsan, piyasa da seni görmez. Kabile adamları bile kendini bir şekilde firmalara lanse ettirip dilini oyuna kadar getirtiyor. Şaka gibi.

Eren Cem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Eren Cem
Türk düşmanlığı. Başka açıklaması yok korsan vs hikaye TÜRK DÜŞMANI oldukları için oyuna getirmiyorlar.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Baran Kut
Türk düşmanlığı. Başka açıklaması yok korsan vs hikaye TÜRK DÜŞMANI oldukları için oyuna getirmiyorlar.
Eskiden bunu da düşünüyordum da vazgeçtim. Sanmıyorum.

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Kadir
Hem türkleri sevmiyorlar hem türkiyeden müşteri az olduğu için yatırım yapılmıyor

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Avrupada pek önemsemiyoruz başarılı olsak ta olmasakta bizi insan olarak değilde orangutan gibi falan görüyorlar. Medeniyetsiz görgüsüz hintli insanlar gibi. Aslında bizim suçumuz çünkü hep bu özellikler ile ön plana çıkıyoruz. O yüzden bize yatirim yapmıyorlar eşek ne anlar altın semerden mantığıyla. Mesela futbolda bizim lig dünyanın en iyi 5 ligine girer bana göre ama bizim lige kebab ligi diyorlar ilk 10 da bile görmüyorlar

Top Bottom