Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyunlarda Rtx Açılmıyor

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
hayır demek istediğinizi anladım size bir şey demedim sadece ayarı açamıyorum sorunum bu onu söylemek istedim
Her oyunda destek olmayabilir çünkü donanımsal değil yazılımsal rtx

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
Her oyunda destek olmayabilir çünkü donanımsal değil yazılımsal rtx
tamamdır teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önceki yorumumda da söylediğim gibi oyundan oyuna değişiyor muhtemelen bu durum. İnternetteki FC6 1660 benchmarklarında da açılmıyor Ray Tracing ayarları, senlik bir durum yok yani.
tamamdır teşekkür ederim cevabınız için

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,616
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Gtx kartlarda rtx yok diyen arkadaşlara kötü bir haberim var, bazılarında yazılımsal olarak var. Araştırmadan etmeden boş konu, gtx bu rtx değil vb. şeyler demeden önde araştırın

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
2019'da yaşı yetmeyen arkadaşlar herhalde bu haberi kaçırmışlar. Konuya gelen ilk mesajı hepiniz doğruymuş gibi kabul edip konu sahibini linçlemeyin.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,616
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
2019'da yaşı yetmeyen arkadaşlar herhalde bu haberi kaçırmışlar. Konuya gelen ilk mesajı hepiniz doğruymuş gibi kabul edip konu sahibini linçlemeyin.

Çocuğun doğuş yılı 2019 nerden bilsin?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
2019'da yaşı yetmeyen arkadaşlar herhalde bu haberi kaçırmışlar. Konuya gelen ilk mesajı hepiniz o doğruymuş gibi kabul edip linçlemeyin.

Kesinlikle. Ben de zamanında 1660Ti ile RTX açmıştım. Ama sunduğu RTX performansı cidden oyun oynanacak düzeyde değil, açıp grafikler çok iyiymiş diyip geri kapatıyorsun yani bu işe yarıyor sadece 😀

Konu sahibine şaşırdım ben, nasıl RTX açık oyun bitirdin yav o kartta? Grafikleri dibe çekip çözünürlük düşürüp 30FPS alsam yeter mi dedi anlamadım valla, RTX açacağıma Ultra ayarda oyunları oynardım şahsen, şuan RX 6600XT var onda bile RTX ile oyun bitirmedim sadece açıp grafiklere baktım 😀

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Kesinlikle. Ben de zamanında 1660Ti ile RTX açmıştım. Ama sunduğu RTX performansı cidden oyun oynanacak düzeyde değil, açıp grafikler çok iyiymiş diyip geri kapatıyorsun yani bu işe yarıyor sadece 😀

Konu sahibine şaşırdım ben, nasıl RTX açık oyun bitirdin yav o kartta? Grafikleri dibe çekip çözünürlük düşürüp 30FPS alsam yeter mi dedi anlamadım valla, RTX açacağıma Ultra ayarda oyunları oynardım şahsen, şuan RX 6600XT var onda bile RTX ile oyun bitirmedim sadece açıp grafiklere baktım 😀
Bitirdim dememiş hocam sadece denedim demiş, muhtemelen dediğiniz gibi FPS düşüklüğü sebebiyle akıcı oynayamamıştır. SS almak isteyebilir o açıdan güzel oluyor. 2 dk açıyorsun SS'ini alıp sosyal medyana yükle, kapat devam et :D

Edit: 2. sayfadaki mesajında bitirdim demiş şimdi gördüm, harbi helal olsun.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,616
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bitirdim dememiş hocam sadece denedim demiş, muhtemelen dediğiniz gibi FPS düşüklüğü sebebiyle akıcı oynayamamıştır. SS almak isteyebilir o açıdan güzel oluyor. 2 dk açıyorsun SS'ini alıp sosyal medyana yükle, kapat devam et :D
Gtx 1650 kartım ile tüm oyunları ultraya alıp ss alıyordum bende :D

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen

Control de NİS ile baya düşürmustum çözünürlüğü ve normal grafik ayarlarını 40 fps falandı sanırım tabi rtx full de değildi normal High olarak falan ayrılıyor control de veya sadece gölgeler için rtx veya yansıma için falan yoksa tabii ki fps çok yerlerde olur katılıyorum

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
GTX 1660 ekran kartım var normalde rtx kullanabiliyorum. Cyberpunk da falan denemiştim hatta bugün spider Man remastred a girdim rtx ayarı silik gözüküyor aynı şekilde far Cry 6 da bu şekilde yardım edebilir misiniz?

Top Bottom