sucukreizimiz
80+ Bronze
Seni bilişim suçlarına şikayet ediceğim gtx ekran kartı ile rtx açtığın için geçmiş olsun şimdiden.
çünkü kartın rtx değilGTX 1660 ekran kartım var normalde rtx kullanabiliyorum. Cyberpunk da falan denemiştim hatta bugün spider Man remastred a girdim rtx ayarı silik gözüküyor aynı şekilde far Cry 6 da bu şekilde yardım edebilir misiniz?
Seni bilişim suçlarına şikayet ediceğim gtx ekran kartı ile rtx açtığın için geçmiş olsun şimdiden.
Kartında RTX desteği yokGTX 1660 ekran kartım var normalde rtx kullanabiliyorum. Cyberpunk da falan denemiştim hatta bugün spider Man remastred a girdim rtx ayarı silik gözüküyor aynı şekilde far Cry 6 da bu şekilde yardım edebilir misiniz?
Adi ustunde gtx rtx degilGTX 1660 ekran kartım var normalde rtx kullanabiliyorum. Cyberpunk da falan denemiştim hatta bugün spider Man remastred a girdim rtx ayarı silik gözüküyor aynı şekilde far Cry 6 da bu şekilde yardım edebilir misiniz?
controlu NİS desteği ile yanlıs hatırlamıyorsam orta ayarlarda low rtx ile oynamıstım far cry 6 ve spider man dede fsr 2.0 desteği oldugu için yine bu tarz bişey yapıcakdım ama ayarlar açılmıyorGTX 1060 6 gb ve üstü gtx kartlarda sanal rtx desteği mevcut 1060 3gb da mevcut değil. GTX kartlarla rtx açmak hiç performanslı bir şey değil rtx için minimum rtx 2000 serisi veya rx 6000 serisi lazım stabil olması için.
Tamam.Video yu izlerseniz sevirinim bilgisi olmayan kişilerin gelip burda saçma saçma konuşmasının bir anlamı yok zamanında control oyunun rtx ile bitirdim video da görüleceği üzere 16 serisinde rtx var zaten.
Önceki yorumumda da söylediğim gibi oyundan oyuna değişiyor muhtemelen bu durum. İnternetteki FC6 1660 benchmarklarında da açılmıyor Ray Tracing ayarları, senlik bir durum yok yani.Video yu izlerseniz sevirinim bilgisi olmayan kişilerin gelip burda saçma saçma konuşmasının bir anlamı yok zamanında control oyunun rtx ile bitirdim video da görüleceği üzere 16 serisinde rtx var zaten.
Açılır ve oynanır ben oynanmaz demiyorum ama bu kartlarla rtx açana kadar grafik ayarını yükseltmeyi tercih ederim orta da oynayacağına yükseğe çek fsr kullanıyorsun ztncontrolu NİS desteği ile yanlıs hatırlamıyorsam orta ayarlarda low rtx ile oynamıstım far cry 6 ve spider man dede fsr 2.0 desteği oldugu için yine bu tarz bişey yapıcakdım ama ayarlar açılmıyor
Her oyunda açamazsın zaten cp2077 sıkıntılı bir oyun rtx açık o kartla oynayamazsın zaten dlss de yokVideo yu izlerseniz sevirinim bilgisi olmayan kişilerin gelip burda saçma saçma konuşmasının bir anlamı yok zamanında control oyunun rtx ile bitirdim video da görüleceği üzere 16 serisinde rtx var zaten.
hayır demek istediğinizi anladım size bir şey demedim sadece ayarı açamıyorum sorunum bu onu söylemek istedimAçılır ve oynanır ben oynanmaz demiyorum ama bu kartlarla rtx açana kadar grafik ayarını yükseltmeyi tercih ederim orta da oynayacağına yükseğe çek fsr kullanıyorsun ztn