Neler Yeni

Çözüldü✓ Oyunlarda Rtx Açılmıyor

sucukreizimiz

80+ Bronze
Seni bilişim suçlarına şikayet ediceğim gtx ekran kartı ile rtx açtığın için geçmiş olsun şimdiden.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
GTX 1660 ekran kartım var normalde rtx kullanabiliyorum. Cyberpunk da falan denemiştim hatta bugün spider Man remastred a girdim rtx ayarı silik gözüküyor aynı şekilde far Cry 6 da bu şekilde yardım edebilir misiniz?
çünkü kartın rtx değil :D

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
GTX 1660 için rtx var ancak pek iyi değil ondan böyledir

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
Video yu izlerseniz sevirinim bilgisi olmayan kişilerin gelip burda saçma saçma konuşmasının bir anlamı yok zamanında control oyunun rtx ile bitirdim video da görüleceği üzere 16 serisinde rtx var zaten.
Seni bilişim suçlarına şikayet ediceğim gtx ekran kartı ile rtx açtığın için geçmiş olsun şimdiden.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
GTX 1060 6 gb ve üstü gtx kartlarda sanal rtx desteği mevcut 1060 3gb da mevcut değil. GTX kartlarla rtx açmak hiç performanslı bir şey değil rtx için minimum rtx 2000 serisi veya rx 6000 serisi lazım stabil olması için.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
GTX 1660 ekran kartım var normalde rtx kullanabiliyorum. Cyberpunk da falan denemiştim hatta bugün spider Man remastred a girdim rtx ayarı silik gözüküyor aynı şekilde far Cry 6 da bu şekilde yardım edebilir misiniz?
Kartında RTX desteği yok

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Adi ustunde gtx rtx degil

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
GTX 1060 6 gb ve üstü gtx kartlarda sanal rtx desteği mevcut 1060 3gb da mevcut değil. GTX kartlarla rtx açmak hiç performanslı bir şey değil rtx için minimum rtx 2000 serisi veya rx 6000 serisi lazım stabil olması için.
controlu NİS desteği ile yanlıs hatırlamıyorsam orta ayarlarda low rtx ile oynamıstım far cry 6 ve spider man dede fsr 2.0 desteği oldugu için yine bu tarz bişey yapıcakdım ama ayarlar açılmıyor

sucukreizimiz

80+ Bronze
Video yu izlerseniz sevirinim bilgisi olmayan kişilerin gelip burda saçma saçma konuşmasının bir anlamı yok zamanında control oyunun rtx ile bitirdim video da görüleceği üzere 16 serisinde rtx var zaten.
Tamam.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Önceki yorumumda da söylediğim gibi oyundan oyuna değişiyor muhtemelen bu durum. İnternetteki FC6 1660 benchmarklarında da açılmıyor Ray Tracing ayarları, senlik bir durum yok yani.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
controlu NİS desteği ile yanlıs hatırlamıyorsam orta ayarlarda low rtx ile oynamıstım far cry 6 ve spider man dede fsr 2.0 desteği oldugu için yine bu tarz bişey yapıcakdım ama ayarlar açılmıyor
Açılır ve oynanır ben oynanmaz demiyorum ama bu kartlarla rtx açana kadar grafik ayarını yükseltmeyi tercih ederim orta da oynayacağına yükseğe çek fsr kullanıyorsun ztn

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Her oyunda açamazsın zaten cp2077 sıkıntılı bir oyun rtx açık o kartla oynayamazsın zaten dlss de yok

Alperen06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Alperen
Açılır ve oynanır ben oynanmaz demiyorum ama bu kartlarla rtx açana kadar grafik ayarını yükseltmeyi tercih ederim orta da oynayacağına yükseğe çek fsr kullanıyorsun ztn
hayır demek istediğinizi anladım size bir şey demedim sadece ayarı açamıyorum sorunum bu onu söylemek istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom