Neler Yeni

Oyunlarda siyah ekran veriyor.

YalçınK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Koyuncu
Merhaba.Geçen ay aldığım DA sistem 2 12 gün önce içinde elime ulaştı 12 gündür kullanıyorum. Oyunları daha yeni yeni indirmeye başladım ve bir sorun yaşadım.Bu sorun hakkında çok gereksiz eski videolar var ve bunlar işime yaramadı. CS:GO gibi bir oyuna girdiğim zaman siyah bir ekran geliyor ve sadece ses olmak üzere çalışıyor alt tab yapınca sıkıntı geçiyor.Normal günlük işlerde ekranda bir sıkıntı olmuyor.bu sorun hakkında bana bilgi verebilecek ya da sorunu düzeltebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Merhaba.Geçen ay aldığım DA sistem 2 12 gün önce içinde elime ulaştı 12 gündür kullanıyorum. Oyunları daha yeni yeni indirmeye başladım ve bir sorun yaşadım.Bu sorun hakkında çok gereksiz eski videolar var ve bunlar işime yaramadı. CS:GO gibi bir oyuna girdiğim zaman siyah bir ekran geliyor ve sadece ses olmak üzere çalışıyor alt tab yapınca sıkıntı geçiyor.Normal günlük işlerde ekranda bir sıkıntı olmuyor.bu sorun hakkında bana bilgi verebilecek ya da sorunu düzeltebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
oyunun dosyalarını doğrulama işlemi yapar mısın?

weiwuer

80+ Bronze
Klasik amd hatasi iste. Voltaji dusur

Klasik amd hatasi iste. Voltaji dusur
Ne alaka kardeşim ya
Adam günlük kullanım da sıkıntı yok diyor cs go da problem var diyor, bilip bilmeden konuşma.
Demek ki oyunun dosyaların da bir problem var ki o yüzden siyah ekran da kalıyor bunun pc ile alakası yok

weiwuer

80+ Bronze
Ne alaka kardeşim ya
Adam günlük kullanım da sıkıntı yok diyor cs go da problem var diyor, bilip bilmeden konuşma.
Demek ki oyunun dosyaların da bir problem var ki o yüzden siyah ekran da kalıyor bunun PC ile alakası yok
Gunluk kullanimdan kasti ne? Bende de amd ekran karti var gunluk kullanimda bende de sorun yok oyuna girince orasi burasi ayri oynuyor. Kimlerin ne sorun yasayip yasamadigini bilmeden konusma.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
doğrulama işlemini yaptım bir dosya hatalı dedi kendisimi yüklicek yoksa ben mi ?
Hocam ayni sorun bende de var.Ekran kartina biraz yuk binse ayni sorunu yapiyor.Baska oyunlarda da dener misin atiyorum pubgye falan veya herhangi baska bir oyuna girdiginde de aynisi oluyorsa harbiden amd yazilimlari ile alakali cunku tam olarak anlattigin sorunu yasiyorum pcyi yeniden baslatip oyuna girince hersey gecmis oluyor normal kullanima devam edebiliyorum oyun da girebiliyorum

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
amd nin kendisi ekran kartım zaten sistem DA 2 biliyorsundur radeon diye bir şey
Radeon kaç ama?
20.7.2 falan ise 20.2.2'de deneyin.
Yanlış yapmışsınız yeniden indirmenize gerek yoktu tekrar dosya doğrulayın dosya eksik çıkarsa oyuna girerken indiriyor.

YalçınK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yalçın Koyuncu
Radeon kaç ama?
20.7.2 falan ise 20.2.2'de deneyin.
Yanlış yapmışsınız yeniden indirmenize gerek yoktu tekrar dosya doğrulayın dosya eksik çıkarsa oyuna girerken indiriyor.
ona nereden bakabilirim

Top Bottom