Oyunlarda tek başıma sıkılıyorum :)

formedos

80+
Reaksiyon skoru
73
Selam millet, akşamları iş çıkışı bazen PC'ye oturuyorum fakat genelde tekim pek sarmıyo oyunlar. Arada böyle kendi halimizde takılacak arkadaş veya ekip arıyorum. Öneri & tavsiye oyunda söyleyebilirsiniz, teşekkürler :)

Selam millet, akşamları iş çıkışı bazen PC'ye oturuyorum fakat genelde tekim pek sarmıyo oyunlar. Arada böyle kendi halimizde takılacak arkadaş veya ekip arıyorum. Öneri & tavsiye oyunda söyleyebilirsiniz, teşekkürler :)
simulatör oyunlarına bakabilirsiniz.

bağımlı olmamak şartıyla lol ve tft arada birde apex oynarsan rahatlarsın

Beni hayatta kalma oyunları sarıyor yav MC zaten bilindik. Valheim bunu önere bilirim 🙃

Oyunu oyun yapan arkadaşlarınla oynaman bir ekip kurarsan eğer ne oynadığın pek farketmez her şeyden keyif alırsın.

Beni hayatta kalma oyunları sarıyor yav MC zaten bilindik. Valheim bunu önere bilirim 🙃
MC içinde arkdaş lazım ya, Valheim olabilir sağolun :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunu oyun yapan arkadaşlarınla oynaman bir ekip kurarsan eğer ne oynadığın pek farketmez her şeyden keyif alırsın.
Aynen öyle, fakat eskilerden kimse kalmadı herkes kendi derdine düşmüş :)

Valorant verya Minecraft Apex gibi oyunların discord sunucuları var diye biliyorum. sizde onlara katılıp oynayabilirsiniz.

beraber oynayacak arkadaş arıyorsan hayatta kalma oyunları manyağı olduğum söylenir yaş 24
dc: emremrneleb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,679
Üyeler
186,927
Son üye
tahasan4578
Geri