ben vibrancegui kullanıyorum bayadır ban yemedim ama sen bilirsinMerhabalar daha çok cs go oynuyorum nvidia denetim masasında digital vibrance 100 de bunu daha nasıl arttirabilirim yayıncılara bakıyorum renkler çok güzel böyle csgo da filan bunu nasıl arttırabilirim bir bilginiz varmı?
yani ban yedirmiyor üçünü partdanben vibrancegui kullanıyorum bayadır ban yemedim ama sen bilirsin
Hocam zaten ban la ilgili bir şey demedimki herkes kullaniyor zaten vibrange i benim de zaten full de şuan o ayar daha baska bir ayar varmı diye soruyorum.ben vibrancegui kullanıyorum bayadır ban yemedim ama sen bilirsin
Ne monitör kalitesi video görüntüsünün monitörle alakası yokBence monitör kalitesi.
AMD kullanıyorum hocam.intel kullanıyorsan ve F olmayan bir işlemcin varsa intel grafik kontrol merkezinden arttırabilirsin.
bir de oyunun resmi sunucylarında olmasa da faceit ve topluluk sunucularında kullanabileceğin nvidia freestyle var.
onu fullediğin zaman yeterince olması gerekiyor benim fulleyince gözüm ağırıyor sende başka sorun var galibaHocam zaten ban la ilgili bir şey demedimki herkes kullaniyor zaten vibrange i benim de zaten full de şuan o ayar daha baska bir ayar varmı diye soruyorum.