Neler Yeni

Oyunlardaki renkleri nasıl arttırırım?

ELECTUS

80+ Silver
Merhabalar daha çok cs go oynuyorum nvidia denetim masasında digital vibrance 100 de bunu daha nasıl arttirabilirim yayıncılara bakıyorum renkler çok güzel böyle csgo da filan bunu nasıl arttırabilirim bir bilginiz varmı?

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
Merhabalar daha çok cs go oynuyorum nvidia denetim masasında digital vibrance 100 de bunu daha nasıl arttirabilirim yayıncılara bakıyorum renkler çok güzel böyle csgo da filan bunu nasıl arttırabilirim bir bilginiz varmı?
ben vibrancegui kullanıyorum bayadır ban yemedim ama sen bilirsin

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
intel kullanıyorsan ve F olmayan bir işlemcin varsa intel grafik kontrol merkezinden arttırabilirsin.

bir de oyunun resmi sunucylarında olmasa da faceit ve topluluk sunucularında kullanabileceğin nvidia freestyle var.

ELECTUS

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben vibrancegui kullanıyorum bayadır ban yemedim ama sen bilirsin
Hocam zaten ban la ilgili bir şey demedimki herkes kullaniyor zaten vibrange i benim de zaten full de şuan o ayar daha baska bir ayar varmı diye soruyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

ELECTUS

80+ Silver
intel kullanıyorsan ve F olmayan bir işlemcin varsa intel grafik kontrol merkezinden arttırabilirsin.

bir de oyunun resmi sunucylarında olmasa da faceit ve topluluk sunucularında kullanabileceğin nvidia freestyle var.
AMD kullanıyorum hocam.

Batuhank87

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Batuhan koruç
Hocam zaten ban la ilgili bir şey demedimki herkes kullaniyor zaten vibrange i benim de zaten full de şuan o ayar daha baska bir ayar varmı diye soruyorum.
onu fullediğin zaman yeterince olması gerekiyor benim fulleyince gözüm ağırıyor sende başka sorun var galiba

Top Bottom