Neler Yeni

Oyunlardan Neden Çabuk Sıkılıyorum?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Pc alalı 1 ay oldu öncesinde konsol vardı ondanmıdır bilmiyorum bir oyun indiriyorum 1-2 saat oynadıktan sonra oyunu kapatınca o oyuna birdaha giresim gelmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum yaşayan varmı
en son death stranding indirdim 2 saat oynadım açasım gelmiyor valhallada aynı şekilde bunun çözümü varmı

Ekler

• Screenshot_6.png
    Screenshot_6.png
    72.8 KB · Hit: 44
Son düzenleme:

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Bişeye sahip olmak değil sahip olabilme ihtimali güzel. Seni onu değil onun seni sevebilme ihtimalini sevmişsin.

milenix

80+ Gold
böyle oluyor zaten bir anlık hevesle istenilen şey

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,278
İsim
Bilal Tepe
Pc alalı 1 ay oldu ondanmıdır bilmiyorum bir oyun indiriyorum 1-2 saat oynadıktan sonra oyunu kapatınca o oyuna birdaha giresim gelmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum yaşayan varmı
en son death stranding indirdim 2 saat oynadım açasım gelmiyor valhallada aynı şekilde bunun çözümü varmı
Valla bu ara çoğu kişide bu durum var çok duyuyorum bence oyunlar artık eskisi gibi zevkli değil veya biz büyüyoruz...

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Pc alalı 1 ay oldu ondanmıdır bilmiyorum bir oyun indiriyorum 1-2 saat oynadıktan sonra oyunu kapatınca o oyuna birdaha giresim gelmiyor neden böyle oluyor anlamıyorum yaşayan varmı
durum herkeste aynı
10 oyundan çok sevdiğin 2si 3ü saracak gerisine ya zorla katlanacaksın ya da 10dk oynayıp çıkacaksın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,949
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Aynı durum bende de var maalesef...

TahinPekmez

80+ Silver
bende eğer para verip oyun almasam birçok oyunu direkt silerdim. ama para verdim diye iliğine kadar sömürüyorum, bazen de diyorum hemen ana hikayeden gideyim de bitsin. ben ps4 de tam oyun delisiydim. pc ye geçtim acayip frenledim nedense.
zaten genelde online pubg yada pes 2021 maç atıyorum.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,516
İsim
Olcay akbulut
oyunlara doymak güzel bi şey bence, kreatif şeyler üretmeyi deneyebilirsiniz. Ben oyunlardan sıkılınca manipülasyon çalışıyorum
veya anime izliyorum

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
aynı durum bende de var çok can sıkıcı. 12 senedir oynadığım lol bile sarmıyor sıkılıyorum

TahinPekmez

80+ Silver

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kişiden kişiye değişiyor ya benimde sıkıldığım zamanlar oluyor ama genellikle sürekli oynarım.

Top Bottom