akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
ekonomi bakanı yapalım o zmanTürkiye'nin en değerli ekonomisti olur kendisi
ekonomi bakanı yapalım o zmanTürkiye'nin en değerli ekonomisti olur kendisi
Keşke yapabilsek ama bu durumda ekonomi bakanı olmak istemez sanırım.ekonomi bakanı yapalım o zman
Ekonomi bakanı olması için ekonomiden anlamaması lazım.ekonomi bakanı yapalım o zman
Özgür Demirtaş kimdir? İnternette bir videosunu izledim CNN türke telefonla bağlanmıştı gayet güzel ve doğru konuşuyordu. Kimdir acaba tam olarak?
çok doğru yemin ediyom bi ara bi bakan geldi doları 6-7 civarı sabitlemiştide RTE onu aldı başka bi acayipi getirdiEkonomi bakanı olması için ekonomiden anlamaması lazım.
Ülkenin ekonomisinin iyi olması yaramaz bunlara.ekonomi bakanı yapalım o zman
Bizim 2000 lerde ekonomimizin iyi olmasının sebebi küresel sermayeci olmamız idi.Ne yapılması gerekiyorsa onu yapardı ama herhalde. Fakat o da Babacan gibi IMF'nin kulu olsaydı ondan da nefret ederdim.
Detaylandırırmısın babacandan mehmet şimşekten farklarınıBizim 2000 lerde ekonomimizin iyi olmasının sebebi küresel sermayeci olmamız idi.
babacandan farkı budur zaten, mehmet şimşekte bunun içinde.
Hayde eqonomi bakanı yapak o zamanEkonomi ve finans alanında ciddi eğitimler almış bir profesördür. Ayriyetten akademisyen. Sabancı Üniversitesi finans kürsü başkanlığını yürütmektedir. Tam donanımlı liyakatli bir ekonomist.
Al yap o zaman. Bana ne söylüyorsun.Hayde eqonomi bakanı yapak o zaman
Bekle 2dk erdoğanı arıyorum ayarlarız 1-2 aya demirtaşıAl yap o zaman. Bana ne söylüyorsun.
Ekonomiden anlayan gerçek ekonomist.Özgür Demirtaş kimdir? İnternette bir videosunu izledim CNN türke telefonla bağlanmıştı gayet güzel ve doğru konuşuyordu. Kimdir acaba tam olarak?