Neler Yeni

Özgür Özel: Kılıçdaroğlu istifa etsin diyenlerin akp'li cumhur ittifakı trolüdür

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne derseniz haklısınız hocam ülke bu halde iken seçim kaybedebilecek tek kişi vardı, kaybetti. CHP bu gidişle belediye seçimlerinde böyle sonuç çıkarsa hiç şaşırmam.
Alıntıyı görüntüle
Size söylüyorum herkese hatta.
Terliğin alabileceği oy sağ tarafta kendini belli ediyor zaten.
Solu birleştirince bu çıktı.
Tavsiyem herkese ne olursa bir adam berbatsa berbat diyin yoksa bu oluyor.
O kadar eminlerdi ki kazanacaklarına 2. tur planı bile yapmadılar.
Zaten çıkıp KK ve Ekrem'in öndeyiz , kazanıyoruz tarzı açıklama yapıp birden susmaları bana bazı şeyleri hatırlattı.
İnce'ye laf söyleyip aynı şeyi kendileri yapıyorlar.
Bildiğin geçtiler ve sustular millet beklerken.
Devam etsinler İzmir hariç daha bir şey alamazlar bu akfayla .
İzmir zaten sırf kale bildiğim kadarı ile tunç soyer çok bir şey yapmıyor ama kaleleşmişler.
Yerel seçimler için diyorum bunu kime inanıyorsanız ona verin partisinden ziyade bakın iş yapacaksa verin .
Bizim ilçe şuan iyi AKP kalesi gibi bir şey Allahtan önceki başkan yerine daha iyi birini koydular da memnun kaldık resmen semtimiz umursanmıyordu

Phanzox

80+ Silver
f1e27f15-c84d-4ce0-8686-02f01edec79e.jpg

Phanzox

80+ Silver
Ümit Özdağ haklıydı en büyük akp'li Kılıçdaroğlu diyordu harbiden doğru demiş.
Bu ülkede malum tarafa çalışmayan tek partinin Zafer partisi olduğuna inanıyorum umarım o da U dönüşü yapmaz.

The Semih

80+ Gold
Chp nin gerçek yüzünü daha yeni keşfediyolar... Haftalardır anlatmaya çalışıyoruz şimdi mi anladınız. Atatürkün ülkesini koruyan iktidara verdi sizde daha anlamadığınız tanımadığınız adamlara oy verdiniz kabullenin.

Top Bottom