ESTAROSSA58
80+ Bronze
Var vallaülkede bi tane sağlam parti yok * satayım
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Var vallaülkede bi tane sağlam parti yok * satayım
Öyleymiş bende şaşırdım bir an dedim neden maaş almıyorumakp li Cumhur İttifakı Trollüyüm o zaman ben
Varda millet takım tutar gibi parti tuttuğu için diğer partiler oy oranı yükselmez zor yaniVar vallanasıl yok
Şu forumda okuduğum en iyi yorum bu. Aksini iddaa etmeyin Yeni nesil CHP atatürkçü felan değil gerçek atatürkçüler MHP ve AKP dir. Desteklediğimden demiyorum bu arada ben sağcı veya solcu değilim, ama bu seçimde 24 milyon oyun yarısı israf dı, az kalsın ülkeyi terörlere teslim ediyordunuz az kalsın. Atatürk mezardan kalksa KK ye oy verenleri ne hale getirirdi tahmin edemiyorum tarihi azcık okuduysanız cezanızı kestirebilirsiniz.Bunlar Atatürkçü falan değil artık. AKP daha Atatürkçü bunlardan.
MHP ve AKP Atatürkçü değil kitlesi Atatürk düşmanlığı varŞu forumda okuduğum en iyi yorum bu. Aksini iddaa etmeyin Yeni nesil CHP atatürkçü felan değil gerçek atatürkçüler MHP ve AKP dir. Desteklediğimden demiyorum bu arada ben sağcı veya solcu değilim, ama bu seçimde 24 milyon oyun yarısı israf dı, az kalsın ülkeyi terörlere teslim ediyordunuz az kalsın. Atatürk mezardan kalksa KK ye oy verenleri ne hale getirirdi tahmin edemiyorum tarihi azcık okuduysanız cezanızı kestirebilirsiniz.
Atatürk düşmanımı ? bunu çoğunluğa demiyorsundur umarım çünkü tanıdığım çoğu kişiye hakaret etmiş oluyorsun. Kamoyuna yansımayan o kadar anlaşma varki iki taraf için diyorum. Sen benim yorumu mu yanlış okumuşşun ben ittifak kurduklarını söylemedim, oyların yarısı israf dedim yani HDP oylarından bahsediyorum. Onların desteği olmasa 12 milyon civarı CHP seçmeni. Sırf tayyip gitsin diye KK ye oy verdiğini söylemekde ileriyi görüşsüzlüktür. Dış güçlere karşı KK nin sağlam durabilceğine inanmadığınızı biliyorum, yani bu ülkemizi düşünmeden oy kullandığınızı gösterir, israf deme sebebim bu, oy kullandıkları parti bile akp trolü diyor seçmenine daha ne olsun, zaten şimdiden insanlar anlıyor gerçekleri 2028 de aday felan yapmazlar onu, bana göre Sinan Oğan ile Muharrem ince daha güçlü adaylardı.MHP ve AKP Atatürkçü değil kitlesi Atatürk düşmanlığı varhala terör diyor hdp ittifak değiller kk verenler çoğunluğu mecbur verdi isteyerek değil yani.
Alıntıyı görüntüle
Rte ülkeyi düşündüğümü düşünüyorsun? Kk verdik evet çünkü kaçak yollarla gelenler Afganlarla Pakistanlılar gelmesini istemiyoruz ondan bu arada dış güçler demen komik rte dış politikası berbat o açık ve net.Atatürk düşmanımı ? bunu çoğunluğa demiyorsundur umarım çünkü tanıdığım çoğu kişiye hakaret etmiş oluyorsun. Kamoyuna yansımayan o kadar anlaşma varki iki taraf için diyorum. Sen benim yorumu mu yanlış okumuşşun ben ittifak kurduklarını söylemedim, oyların yarısı israf dedim yani HDP oylarından bahsediyorum. Onların desteği olmasa 12 milyon civarı CHP seçmeni. Sırf tayyip gitsin diye KK ye oy verdiğini söylemekde ileriyi görüşsüzlüktür. Dış güçlere karşı KK nin sağlam durabilceğine inanmadığınızı biliyorum, yani bu ülkemizi düşünmeden oy kullandığınızı gösterir, israf deme sebebim bu, oy kullandıkları parti bile akp trolü diyor seçmenine daha ne olsun, zaten şimdiden insanlar anlıyor gerçekleri 2028 de aday felan yapmazlar onu, bana göre Sinan Oğan ile Muharrem ince daha güçlü adaylardı.
KK'nın Başdanışmanı Türkiye'nin güneydoğusundan bahsederken kürtçe bir dille kuzey kü*distan diye bahsediyor. Özerk Yerel yönetimlerden bahsediyor. Memlekette başka başdanışman mı kalmadı kardeşim bu adamı geliyorsun başdanışman yapıyorsun? Tayyip Erdoğan'a diyorsunuz teröristleri ülkeye megri megri diyerek soktunuz diye ama İBB sanatçı kimliği adı altında apoya özgürlük diyen kadını sahneye çıkardı hem de bedava bir şekilde. Ülkede başka sanatçı mı kalmadı? Yine KK 4 ay meydanlarda seloya özgürlük diledi hem de kürsülere vura vura. Tayyip Erdoğan'a diyorsunuz öcalana neden sayın diye ibare getirdin. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Öcalandan Apo Bey diye bahsediyor. İzmir'de 1.sıradan aday gösterilen adam Atatürkçülük, ırkçılık ve faşistliktir diyor. Eski taraf gazetesi FETÖ'cü herifin teki. Memlekette adam mı kalmadı gidiyorsun İzmir gibi bir şehrin 1.sıra milletvekili adayına bu mahluku koyuyorsun? Daha saysam karakter aşımına uğrarım sanırımRte ülkeyi düşündüğümü düşünüyorsun? Kk verdik evet çünkü kaçak yollarla gelenler Afganlarla Pakistanlılar gelmesini istemiyoruz ondan bu arada dış güçler demen komik rte dış politikası berbat o açık ve net.
Katılıyorum Atatürkçü olduklarına hiçbirşey inandıramaz bana gerçek atatürkçü insanlar CHP ye oy vermezdi, bunlar tayyip gitsin diye oy verdik diyor böyle saçma bir düşünce olabilirmi oy israfı gerçekten. Şimdide oy verdikleri partiyi eleştiriyorlar bu kadar hızlı dönen bir seçmen görmedim dönek gibi. İşte bu yüzden 20 senedir İktidar bu adam. Muharrem inceyide harcadılar boş yere adam CHP den milyon kat daha iyi muhalefet.KK'nın Başdanışmanı Türkiye'nin güneydoğusundan bahsederken kürtçe bir dille kuzey kü*distan diye bahsediyor. Özerk Yerel yönetimlerden bahsediyor. Memlekette başka başdanışman mı kalmadı kardeşim bu adamı geliyorsun başdanışman yapıyorsun? Tayyip Erdoğan'a diyorsunuz teröristleri ülkeye megri megri diyerek soktunuz diye ama İBB sanatçı kimliği adı altında apoya özgürlük diyen kadını sahneye çıkardı hem de bedava bir şekilde. Ülkede başka sanatçı mı kalmadı? Yine KK 4 ay meydanlarda seloya özgürlük diledi hem de kürsülere vura vura. Tayyip Erdoğan'a diyorsunuz öcalana neden sayın diye ibare getirdin. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Öcalandan Apo Bey diye bahsediyor. İzmir'de 1.sıradan aday gösterilen adam Atatürkçülük, ırkçılık ve faşistliktir diyor. Eski taraf gazetesi FETÖ'cü herifin teki. Memlekette adam mı kalmadı gidiyorsun İzmir gibi bir şehrin 1.sıra milletvekili adayına bu mahluku koyuyorsun? Daha saysam karakter aşımına uğrarım sanırımBütün sol kesimin şunu kabullenmesi gerek ki bu ülkede artık CHP Atatürk'ün partisi falan değildir. Yine eminim ki Cumhur İttifakı milletvekilleri daha Atatürkçüdür Millet İttifakı milletvekillerinden.
Not: AKP'yide CHP'yide bu seçimlerde desteklemedim.
Ülke AKP ve CHP'nin arasına kısılmış durumda. Al birini vur ötekine. Ama CHP böyle giderse seçim kazanamaz. Oy kazanmak yerine seçmene laf ediyor herifler. Sonra neden Tayyip Erdoğan seçildi diye günah keçisi arıyorlar. Kendilerinde asla suç yok suç seçmende. Seçim kaybedildi diye seçmeni suçlayan ilk ülkeyiz galiba Dünya'nın hiçbir yerinde böyle bir saçmalık yok çünkü.Katılıyorum Atatürkçü olduklarına hiçbirşey inandıramaz bana gerçek atatürkçü insanlar CHP ye oy vermezdi, bunlar tayyip gitsin diye oy verdik diyor böyle saçma bir düşünce olabilirmi oy israfı gerçekten. Şimdide oy verdikleri partiyi eleştiriyorlar bu kadar hızlı dönen bir seçmen görmedim dönek gibi. İşte bu yüzden 20 senedir İktidar bu adam. Muharrem inceyide harcadılar boş yere adam CHP den milyon kat daha iyi muhalefet.
Haklısın bizim halkımızdan herşeyi beklerim, sanki evlerinden dışarıya zorla çıkıyorlamış gibi siyaset yapıyorlar. Koltuk sevdalısı dede nin istifa etmesi lazım. Muharrem ince 20 senedir İktidara oy veren seçmenden oy kazandı sen düşün muhalefet öyle olmalı. Bunlar dediğin gibi Seçmene laf atıyorlar 2028 de bu adam aday olursa yine kaybedecek. Çünkü bırak AKP seçmeni senelerdir inanmıyor dedeye şimdide CHP seçmeni inanmıyor.Ülke AKP ve CHP'nin arasına kısılmış durumda. Al birini vur ötekine. Ama CHP böyle giderse seçim kazanamaz. Oy kazanmak yerine seçmene laf ediyor herifler. Sonra neden Tayyip Erdoğan seçildi diye günah keçisi arıyorlar. Kendilerinde asla suç yok suç seçmende. Seçim kaybedildi diye seçmeni suçlayan ilk ülkeyiz galiba Dünya'nın hiçbir yerinde böyle bir saçmalık yok çünkü.
Gayet normal doğruya doğru yanlışa yanlış demek gerekiyorŞimdide oy verdikleri partiyi eleştiriyorlar bu kadar hızlı dönen bir seçmen görmedim dönek gibi.
Kaçak yollarla gelenler Afganlarla Pakistanlılar gitsin diye oy verdim bir taraftan sen hiç bir şeyden anlamıyorsun ben onu anladımbunlar tayyip gitsin diye oy verdik diyor böyle saçma bir düşünce olabilirmi