P2W olmayan RPG oyunlar bulmak biraz zor biliyorum zaten PVP takılmayı düşünmüyorum kendi halimde gelişebileceğim ilerleyebileceğim bir oyun arıyorum, .ok fazla vakit ayıramıyorum bu yüzden beni çok zorlamayacak oyunlar önerebilirseniz sevinirim.
online olması hiç şart değil hatta olmaması daha iyi aslında, path of exile benzeri bir şey arıyorum, sınıf seçip item düşüreceğim ve gelişebileceğim bir oyunonline mı olmalı?Bir de RPG'den kastınız nedir türler hakkında pek bilgim yok fakat oyun önerebilirim
Bence bulmak zor single hariç diye düşünüyorum çünkü illa gelişme vesaire için paraya ihtiyaç duyuluyor bol bolP2W olmayan RPG oyunlar bulmak biraz zor biliyorum zaten PVP takılmayı düşünmüyorum kendi halimde gelişebileceğim ilerleyebileceğim bir oyun arıyorum, .ok fazla vakit ayıramıyorum bu yüzden beni çok zorlamayacak oyunlar önerebilirseniz sevinirim.
Single da olur benlik hiç sorun değil.Bence bulmak zor single hariç diye düşünüyorum çünkü illa gelişme vesaire için paraya ihtiyaç duyuluyor bol bol
Skyrim iyidir hocam yılların oyunu deneyin birSingle da olur benlik hiç sorun değil.