Page Fault İn Nonpaged Area

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar ,
Yaklaşık 3 ay önce itopya üzerinden bir pc topladım ram hızlarımı yükseltmek adına xmp profile geçiş yaptım ara ara çeşitli mavi ekran hataları alıyordum fakat bu hatalar genelde bilgisayarı tamamen kapattıktan sonra tekrar açtığımda bir defalık oluyor yeniden başlayınca normal çalışmaya devam ediyordu.Sistemi Toparladıktan 2 ay sonra ssd'im arızalanda yenisini temin ettiler fakat şuan hala mavi ekran hataları alıyorum memtest yaptım hiçbir sorun bulamadı gerçekten kafayı yicem yardımcı olursanız sevinirim bu arada mini dump dosyasınıda buraya atıyorum teşekkürler.

Minidump

Ekler

• WhatsApp Image 2021-01-26 at 23.18.09.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-26 at 23.18.09.jpeg
    104.9 KB · Hit: 19
Merhabalar ,
Yaklaşık 3 ay önce itopya üzerinden bir pc topladım ram hızlarımı yükseltmek adına xmp profile geçiş yaptım ara ara çeşitli mavi ekran hataları alıyordum fakat bu hatalar genelde bilgisayarı tamamen kapattıktan sonra tekrar açtığımda bir defalık oluyor yeniden başlayınca normal çalışmaya devam ediyordu.Sistemi Toparladıktan 2 ay sonra ssd'im arızalanda yenisini temin ettiler fakat şuan hala mavi ekran hataları alıyorum memtest yaptım hiçbir sorun bulamadı gerçekten kafayı yicem yardımcı olursanız sevinirim bu arada mini dump dosyasınıda buraya atıyorum teşekkürler.

Minidump
Voltaj yetersiz geldiği için mavi ekran vermiş olabilir.

Ryzen 3 3100/B450MS2H/MSI Geforce GTX 1650 Super Ventus Xs Oc / 2x8 Corsair Vengeance 3200MHz CL16/Adata 480GB/PowerBoost VK-G20525
PSU'nuz PowerBoost'un PSU'su ise değiştirmenizi öneririm, içinde kullanılan bileşenler kalitesiz.
Ama mavi ekranı o yüzden vereceğini zannetmiyorum, RAM'lerin XMP problemi var, belki o yüzdendir.
@Treyarch @FightForHonor

Oc yapmasa bile voltaj bazen düşük gelebiliyor.
Daha önce hiç karşıma çıkmadı, kanıtınız varsa link atar mısınız?
Voltajın düşük gelmemesi için anakart fazladan voltaj verir zaten, o UV'de fazla voltajın önüne geçmek için yapılan bir işlem.

Geri