Pakette vaadedilen internet hızını alamıyorum.

BERKELEY

80+
Reaksiyon skoru
9
Öncelikle selamünaleyküm, pakette 100 Mbps internet hızı yazdığı halde alabildiğim hız maksimum 19 Mbps. Wi-Fi'ya bağlı tüm cihazları çıkarttım, kablo bağlayıp denedim ama hiçbir fark yok. Eskiden başka pakette 55-60 Mbps verirken şimdi 20 zor alıyorum. Çözüm nedir?

Müşteri hizmetlerini araman lazım

Yok Türk telekom
Klasik bir sorun üçlü şeytandan hizmet almayacaksın bende almıyorum , tt kullandım verim alamadım superonline kullandım verim alamadım vodafone kullandım yine verim alamadım en sonunda firma aramaya başladım

eğer adresinizde Türk Telekom altyapısı varsa (en azından 40-50 veren) arayın müşteri hizmetlerini maalesef Türkiye’de çoğu firma vadettiği hizmeti veremiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klasik bir sorun üçlü şeytandan hizmet almayacaksın bende almıyorum , tt kullandım verim alamadım superonline kullandım verim alamadım vodafone kullandım yine verim alamadım en sonunda firma aramaya başladım
Türknet kullanıcısıyım 70 almam lazımken 40 a kadar düşüyor müşteri hizmetlerini aramadığım sürece öyle kalıyor parasıyla hizmet almak bile zor maalesef

Aslında TürkNet düşünüyordum ama paket bittikten sonra geçerim dedim. Ama gerçekten bu üçlü berbat, mesela telefon internetim Vodafone bazen şehir içinde bile çekmiyor

Aslında TürkNet düşünüyordum ama paket bittikten sonra geçerim dedim. Ama gerçekten bu üçlü berbat, mesela telefon internetim Vodafone bazen şehir içinde bile çekmiyor
Hiçbir zaman kesintisiz ve sağlıklı hizmet alamazsınız (en azından Türkiyede) ama az sorun çıkaranlar arasından şunlar var: Turknet , Netspeed , Millenicom(arada sorun çıkar ama çok olmaz) , kablonet (kullanmadım tam bilmiyorum ama iyi diyenler var)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,266
Üyeler
183,406
Son üye
furkNtt
Geri