Paketteki hızı alamamak

Reaksiyon skoru
2
Geçtiğimiz 3 gün içinde mevcut TT paketimi yükselterek 100mbps download 8 mbps upload hızına geçiş yaptım (24 ay taahhüt ile). Ama değerlerim vadedilenin yarısı kadar. SS'leri incelerseniz sevinirim sorun TT'demi yoksa ben de midir?
1619630774779.png

-------------------------------
1619630782907.png

--------------
Paketin Adı:
1619630799692.png

------------------
1619630827758.png

-----------------------
1619630843584.png

-------------------------
1619630853811.png

Modem: TP-LİNK TD-W9970
Anlayan arkadaşlar beni aydınlatırsa çok sevinirim.

Geçtiğimiz 3 gün içinde mevcut TT paketimi yükselterek 100mbps download 8 mbps upload hızına geçiş yaptım (24 ay taahhüt ile). Ama değerlerim vadedilenin yarısı kadar. SS'leri incelerseniz sevinirim sorun TT'demi yoksa ben de midir?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
--------------
Paketin Adı:
Alıntıyı görüntüle
------------------
Alıntıyı görüntüle
-----------------------
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
100mbs kadar diyor 100 vereceğiz demiyor kelime oyunları yapmışlar arayıp konuşsanız 100e kadar 100 değil derler

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
--------------
Paketin Adı:
Alıntıyı görüntüle
------------------
Alıntıyı görüntüle
-----------------------
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
snr margin düşük bu yüzden tam hız alamıyorsun saha çok yakınında bina altyapın baya eski sanırım değişirse belki etki olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada binanda fiber varmış sanırsam sistemlerde öyle çıkıyor eğer yoksa vdsl bağlantın zaten bu yüzden kaynaklanıyo olabilir.

1619630782907.png

Buraya göre max 60 alabiliyorsun zaten

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
--------------
Paketin Adı:
Alıntıyı görüntüle
------------------
Alıntıyı görüntüle
-----------------------
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Altyapın o kadar destekliyor. En azından modemine 60Mbps indirme 17Mbps yükleme hızı geliyor. Bina içi kablolarda sorun olabilir çünkü ciddi bir hat zayıflaması da var.

Alabileceğin maksimum hız 60mbps gözüküyor nasıl 100mbps'lik pakete geçiriyorlar ? Paket artırımını müşteri hizmetlerini arayarak mı yaptırdın ?

100mbs kadar diyor 100 vereceğiz demiyor kelime oyunları yapmışlar arayıp konuşsanız 100e kadar 100 değil
yasal olarak yüzde 80'nini vermek zorundalar diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?
Alabileceğin maksimum hız 60mbps gözüküyor nasıl 100mbps'lik pakete geçiriyorlar ? Paket artırımını müşteri hizmetlerini arayarak mı yaptırdın ?
Müşteri hizmetleri aradım hızımı yükseltmek istiyorum dedim onlarda biz burdan yapamıyoruz. Altyapınız 100 e kadar destekliyor dediler. Online işlemlerden size uygun olan kampanyalardan seçin dediler.

snr margin düşük bu yüzden tam hız alamıyorsun saha çok yakınında bina altyapın baya eski sanırım değişirse belki etki olur.

Bu arada binanda fiber varmış sanırsam sistemlerde öyle çıkıyor eğer yoksa vdsl bağlantın zaten bu yüzden kaynaklanıyo olabilir.
binaya kadar fiber diye biliyorum altyapımı. Bina 4 yaşında hocam ne kadar eski olabilir. Neyi değiştirmemiz gerek.

Olmazsa hakkım olan 14 gün içinde cayma hakkımı kullanmaya niyetim var. Paket yükseltmelerinde cayma hakkımızı kullanabiliyor muyuz? Taahhüt veriyoruz çünkü?

Son düzenleme:
yasal olarak yüzde 80'nini vermek zorundalar diye biliyorum. Yanlış mı biliyorum?

Müşteri hizmetleri aradım hızımı yükseltmek istiyorum dedim onlarda biz burdan yapamıyoruz. Altyapınız 100 e kadar destekliyor dediler. Online işlemlerden size uygun olan kampanyalardan seçin dediler.

binaya kadar fiber diye biliyorum altyapımı. Bina 4 yaşında hocam ne kadar eski olabilir. Neyi değiştirmemiz gerek.

Olmazsa hakkım olan 14 gün içinde cayma hakkımı kullanmaya niyetim var. Paket yükseltmelerinde cayma hakkımızı kullanabiliyor muyuz? Taahhüt veriyoruz çünkü?
yarın bir daha müşteri hizmetlerini ara ve deki kardeşim siz bana 100 dediniz ama bana şuan 50 veriyorsunuz 10 15 eksiğini anlarım ama yarısını nerde bunun yarısını havaya mı ödüyorum hızım düzelmezse cayma hakkımı kullanacağım de
müşterilikten çıkmak istediğini belli edersen konuyu biraz daha ciddiye alıyorlar

yarın bir daha müşteri hizmetlerini ara ve deki kardeşim siz bana 100 dediniz ama bana şuan 50 veriyorsunuz 10 15 eksiğini anlarım ama yarısını nerde bunun yarısını havaya mı ödüyorum hızım düzelmezse cayma hakkımı kullanacağım de
müşterilikten çıkmak istediğini belli edersen konuyu biraz daha ciddiye alıyorlar
Haklısınız hocam tepelerine binmeden bir şey yapmıyorlar. Maalesef işler böyle işliyor.

Kardeş bu arada senin vdsl fiber değil eğer fiber olsaydı binada vdsl olmazdı fiber bağlantın değil.

Geri