Palit 5080 Gamerock 58.500₺

Arda Fisher

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
601
İnstagramda severek takip ettigim bir işletme var pazartesi bu urunu bu fiyata getireceklermiş fiyat iyi midir? Alınır mı?? İyiyse isminide vereyim ihtiyaci olan alsin

eğer bu fiyata gelirse dükkanın önünde pusu kurmanızı öneririm :kekw:

eğer bu fiyata gelirse dükkanın önünde pusu kurmanızı öneririm :kekw:
Hocam internettende sipariş olur diye tahmin ediyorum yerleri eskişehirde imkani olan gidipde alabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam internettende sipariş olur diye tahmin ediyorum yerleri eskişehirde imkani olan gidipde alabilir
Kendilerine dm uzerinden ulastigimda bu bilgileri edindim*

Kendilerine dm uzerinden ulastigimda bu bilgileri edindim*
hocam normalde 60-66k olan kartı bu fiyattan bulursan direkt al. Zaten stoklar boş üstüne uygun fiyat gibi almak istesen bile kara borsaua düştüğü için bunu alman mantıklı olur.

hocam normalde 60-66k olan kartı bu fiyattan bulursan direkt al. Zaten stoklar boş üstüne uygun fiyat gibi almak istesen bile kara borsaua düştüğü için bunu alman mantıklı olur.
5070 bekleyecegim gibi onuda uygundan satarlarsa iyi olur ihtiyaci olan arkadaslarda alsin o zaman

5070 bekleyecegim gibi onuda uygundan satarlarsa iyi olur ihtiyaci olan arkadaslarda alsin o zaman
direk al geç bedava sakın 5070 beklemek gibi bir hata yapma 5070ti ı gördük agır çöp 5070 de aynı olucak 5000 sersinde 5080 ve 5090 iyi gerisi boş

4060 ti 8 gb hocam 4k oyun keyfi icin sistem gelistirecegim yada direkt yeni sistem dizecegim
o zaman direkt 5080 i al geç gamerock güzel bir modeldir fiyatıda çok iyi direkt almanı öneririm.

o zaman direkt 5080 i al geç gamerock güzel bir modeldir fiyatıda çok iyi direkt almanı öneririm.
nvidia 5080 ve altı için bir tık sıçtı bu nesildi 5070 beklemek mantıklı olmaz.

4060 ti 8 gb hocam 4k oyun keyfi icin sistem gelistirecegim yada direkt yeni sistem dizecegim
işlemcinin 5600 veya i5 serisi oldugunu tahmin ediyorum eger oyleyse yanınada 5000 sersisi alıcaksan direk am5 ddr5 sistem diz

nvidia 5080 ve altı için bir tık sıçtı bu nesildi 5070 beklemek mantıklı olmaz.
pardon 5080 İN altı demek istedim yanlış bilgi olmasın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,502
Üyeler
189,853
Son üye
HISATO
Geri