Sapphire Nitro+ 9070 XT alınır mı ? & Palit gameRock 5070 Ti

Valla aradaki fiyat farkı bana da çok absürt geldi. 40 bin felan olsa direk alır geçerdim sürücü stabilitesinden ama işte.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nitro+ 'ın benim için artısı taksit imkanı sunması.
taksit avantajı varsa al geç bekleme bile nitroda güzel kart

taksit avantajı varsa al geç bekleme bile nitroda güzel kart
Ama çok şikayet okudum coil-whine ve sesli çalışmasından dolayı, o yüzden aslında konuyu açtım. Aktif kullanıcısı çıkar belki, deneyimlerini paylaşır diye.

Ama çok şikayet okudum coil-whine ve sesli çalışmasından dolayı, o yüzden aslında konuyu açtım. Aktif kullanıcısı çıkar belki, deneyimlerini paylaşır diye.
hocam teknoloji işi bu her kartta bu olay olucak diye bir kaide yok sen taksit avantajını kullan al begenmezsen zaten iade hakkında var 14 gün kosşulsuz baktın coil vine var iade edersin satıcı cart curtcu degil hepsiburada sonuçta kendi satıyor

hocam teknoloji işi bu her kartta bu olay olucak diye bir kaide yok sen taksit avantajını kullan al begenmezsen zaten iade hakkında var 14 gün kosşulsuz baktın coil vine var iade edersin satıcı cart curtcu degil hepsiburada sonuçta kendi satıyor
Satıcı Amazon ya daha da güvenilir :D Coil whine şans işi biliyorum da özellikle baya bi gömülmüş ama bilemedim tamda. Belki alırım birazdan hocam teşekkür ederim. Bu esnada kullanıcılar gelip deneyim paylaşırsa da tadından yenmez.
@atar1993 hocam siz kullanıyorsunuz galiba, görürseniz bir fikir belirtmenizi rica ederim.

@Perfectshot06 sizde de Pulse varmış hocam, deneyim paylaşabilir misiniz kısaca.

Satıcı Amazon ya daha da güvenilir :D Coil whine şans işi biliyorum da özellikle baya bi gömülmüş ama bilemedim tamda. Belki alırım birazdan hocam teşekkür ederim. Bu esnada kullanıcılar gelip deneyim paylaşırsa da tadından yenmez.
@atar1993 hocam siz kullanıyorsunuz galiba, görürseniz bir fikir belirtmenizi rica ederim.

@Perfectshot06 sizde de Pulse varmış hocam, deneyim paylaşabilir misiniz kısaca.
Soru cevap gidelim hocam merak ettiğiniz soru varsa yazıyım.

Soru cevap gidelim hocam merak ettiğiniz soru varsa yazıyım.
Reddit, techpowerup gibi forumlarda Nitro araştırırken, çoğunluğun rahatsız olduğu bir sesli çalışma durumu varmış. Fakat burada yer yer Pulse ile bile önerilmiş Nitro+ ya karşı. Sizin Pulse'un ses ve performansı nasıl acaba ? Nitro biraz daha boostlu olduğu için daha sesli belki de ama ben ses konusunda da rahatsız olmak istemiyorum.

Reddit, techpowerup gibi forumlarda Nitro araştırırken, çoğunluğun rahatsız olduğu bir sesli çalışma durumu varmış. Fakat burada yer yer Pulse ile bile önerilmiş Nitro+ ya karşı. Sizin Pulse'un ses ve performansı nasıl acaba ? Nitro biraz daha boostlu olduğu için daha sesli belki de ama ben ses konusunda da rahatsız olmak istemiyorum.
Cw yok hocam. Kayda değer bir fan sesi de duymadım. Sıcaklıklarda 60'ı geçmiyor pek. Buz gibi kart diyebilirim.
Nitro+ serisinde cw olduğunu duydum.

Cw yok hocam. Kayda değer bir fan sesi de duymadım. Sıcaklıklarda 60'ı geçmiyor pek. Buz gibi kart diyebilirim.
Nitro+ serisinde cw olduğunu duydum.
UV felan yaptınız mı çünkü ben hiç anlamıyorum o işlerden.

Eğer 60 derece geçmiyorsa çok iyi demektir zaten dahasına ihtiyaç yok, ses felan da pek duyulmuyorsa neden boşa fazla para verelim.

Eğer 60 derece geçmiyorsa çok iyi demektir zaten dahasına ihtiyaç yok, ses felan da pek duyulmuyorsa neden boşa fazla para verelim.
Yapmadım hocam bende anlamıyorum pek o işlerden.

Müşterilerim arasında nitro+ modeli aldığımız 7 kişi var bunlar arasında 2 kişide coil whine sesi bariz hissedilir şekilde çıktı. Biri değişime göndermişti en son yeni gelende durumu ne bilmiyorum fakat coil whine sesi bu ekran kartında şans işi gibi görünüyor. Ayrıca bende bulunanda partikül testleri dışında hiçbir şekilde coil whine sesi duymuyorum. Konu sahibi arkadaş amazondan alacak gibi görünüyor. Amazondan alırsa iade ya da değişimde zaten sorun yaşamayacağı için direkt olarak nitro+ modelini almasını öneririm. Bu arada bazı müşterilerime aldığım nitro+ modellerinin kutusunun üstünde OC etiketi yok. Bende bulunan dahil çoğunlukla OC etiketi bulunuyor. Eski serilerde OC etiketi bulunan sapphire kartları daha yüksek frekanslarda çalışıyordu. Böyle bir farkda var mı bilmiyorum. Bu durumada bakmak gerekebilir.

OC denemesi yaptığım testler var. max 64 dereceye çıkarken sonrasında 57 derece olmuştu. -85 ofset bende ideal sınırdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,533
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri