RTX 5070 Ti vs RX 9070 XT

İşine gelmiyor tabi, Ben iki markayıda yıllarca kullanan biri olarak tecrübelerimi anlatıyorum, Ekran kartıyla para kazanan arkadaşlarım var ben bu adamlara AMD asla önermem kusura bakmayın, Kuzenim bile oyun oynarken sonradan 3D modelleme ve yapay zeka işlerine girdi. Ekran kartı alırken oyunlarda kaç fps alırım kafası değişmediği sürece bu forumda kimse bana hak vermez, zaten redditte takılmadığınız belli bu çarlar sadece burada toplanmış. GDDR6 ve TDP boost yapılan karta 32 bin lira verirken parasına acımıyor 7 bin koy Yeni nesil kart birsürü teknolojin olsun konforuna bak diyince '' Engelle Arkadası ''
Herkes o teknolojileri kullanmıyor işte.

Mesela ben arada video edit yapıyorum ama kartım AMD ve 6000 serisi işimi görüyor zaten aldığım render çok uzun da değil insanlar kullanım alanına göre kart alır. Bende iş yapacaksan Nvidia al yazdım ama oyun için aynı şeyi söyleyemem.

Oyuncu adam ister AMD alır isterse Nvidia alır bir iki fazla ışık görünce oyun daha iyi olmayacak. Reflex güzel ama +7k'ya değer mi tartışılır

Bende kart almayı düşünüyorum her iki kartta işimi görür 7k ile yapacak çokta birşeyim yok alırsam Nvidia alacağım. Ama teknoloji zarf zurt için değil

Bende alırsam 1080p kullanacağım. Tercih meselesi x3d işlemcim var. 4k TV de var bazı oyunları orda oynuyorum ama çoğunlukla 1080p takılıyorum
Shooter veya rekabetçi oynanmadığı sürece tavsiye etmem. GPU'yu maxlama şansın yok.

1753699925373.webp

1440p ultra'da 18 triple A oyunda 94 fps ortalama almış. 1440p için bile overkill kart.

Herkes o teknolojileri kullanmıyor işte.

Mesela ben arada video edit yapıyorum ama kartım AMD ve 6000 serisi işimi görüyor zaten aldığım render çok uzun da değil insanlar kullanım alanına göre kart alır. Bende iş yapacaksan Nvidia al yazdım ama oyun için aynı şeyi söyleyemem.

Oyuncu adam ister AMD alır isterse Nvidia alır bir iki fazla ışık görünce oyun daha iyi olmayacak. Reflex güzel ama +7k'ya değer mi tartışılır

Bende kart almayı düşünüyorum her iki kartta işimi görür 7k ile yapacak çokta birşeyim yok alırsam Nvidia alacağım. Ama teknoloji zarf zurt için değil
Super serisini bekle bence, Fiyat olarak ne olur TR de bilmiyorum ama kritik aylardayız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri