SebekeSuyu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 544
bir vatandaş cevap verip boş bırakmış ondanHiç görmedim hocamkonu sayfaya düşmüş yeniden
bir vatandaş cevap verip boş bırakmış ondanHiç görmedim hocamkonu sayfaya düşmüş yeniden
Gerçekten ben de yeni sandım.Hiç görmedim hocamkonu sayfaya düşmüş yeniden
İyi boş yapmışsın herşeyi kendi bilir tayfa çıktı şimdi de iyi mi. Engelleyin bu arkadaşı.7 bine değer fark, oyun oynuyorsun ve görüntünün net gözükmesini istiyorsun DLSS4, Native TAA dan çok daha keskin gösteriyor, RT zorunlu oldu oyunlarda bi giriyosun FPS 50, aç MFG4X 180 FPS ile oyununu oyna, AMD alırsan bu konforu elde edemezsin gidersin saf güç RT ile çile çekersin. Sonrada 7 bin keske ekleseydim diye burada konu açarsın, bu forumda şu iki kart konusunda benden başkasını dinleme kafayı yemiş burası %10 saf güc için koskoca NVIDIA teknolojilerini kenara atan saçma sapan kafa yapısı var burada. %10 saf güc olsa ne olur 9070 xt 350w çalışıyor 5070 ti 220w da tam performans gördüm testlerde aradaki farka bak, açarsın %110 power limit aradaki %10 da kapanır. Kesinlikle NVIDIA 5070Tİ al ilerde teşekkür edersin. Rekabetçi oyun oynuyorsan da Reflex ile AMD oyuncularıan one tap atıyoruz adam sıkana kadar ben silahı yere atıyom öldürüp ( ironi ) yani hocam sponsor gibi konusup duruyom burda parada almıyom da sizi düşünüyom paranıza yazık cidden.
Program kullanıyorsan nvidia. Oyun oynuyorsan ikisinide seçebilirsin.Şuan en ucuz RX 9070 XT: 32.800 TL
Şuan en ucuz RTX 5070 Ti: 39.821 TL
Aradaki 7 bin liralık fiyat farkı değer mi? Ne diyorsunuz? Saf güç konusunda çok fark olmasa da RT ve DLSS konusunda 5070 ti fark açıyor.
7 bini ağaçtan topluyor bu arkadaşİyi boş yapmışsın herşeyi kendi bilir tayfa çıktı şimdi de iyi mi. Engelleyin bu arkadaşı.
AMD ekran kartımı satıp NVIDIA'ya geçesim geldi valla, helal olsun.7 bine değer fark, oyun oynuyorsun ve görüntünün net gözükmesini istiyorsun DLSS4, Native TAA dan çok daha keskin gösteriyor, RT zorunlu oldu oyunlarda bi giriyosun FPS 50, aç MFG4X 180 FPS ile oyununu oyna, AMD alırsan bu konforu elde edemezsin gidersin saf güç RT ile çile çekersin. Sonrada 7 bin keske ekleseydim diye burada konu açarsın, bu forumda şu iki kart konusunda benden başkasını dinleme kafayı yemiş burası %10 saf güc için koskoca NVIDIA teknolojilerini kenara atan saçma sapan kafa yapısı var burada. %10 saf güc olsa ne olur 9070 xt 350w çalışıyor 5070 ti 220w da tam performans gördüm testlerde aradaki farka bak, açarsın %110 power limit aradaki %10 da kapanır. Kesinlikle NVIDIA 5070Tİ al ilerde teşekkür edersin. Rekabetçi oyun oynuyorsan da Reflex ile AMD oyuncularıan one tap atıyoruz adam sıkana kadar ben silahı yere atıyom öldürüp ( ironi ) yani hocam sponsor gibi konusup duruyom burda parada almıyom da sizi düşünüyom paranıza yazık cidden.
ballandıra ballandıra anlatmış 3000 küsürüncü kanaldaki yeşilçam filminin arasındaki 30dklık reklamda 200tl'ye 3 kova bal satanlar gibiAMD ekran kartımı satıp NVIDIA'ya geçesim geldi valla, helal olsun.
Olay artık teknolojinin ne kadar iyi olduğu da değil, olay ne kadar oyunun teknolojiyi desteklediğinde. DLSS de bu konuda şu anda bariz önde.Madem konu hortlamış şu en güncel testi, en güncel driverlarla paylaşmak istedim. DLSS + FSR + RT + FG açılıp yapılmış testler. (RT, DLSS/FSR ve FG testleri videonun sonlarında)
Ben şahsen iki kart da DLSS ve FSR açınca DLSS 4 performansı önde olur dedim, RT açınca da Nvidia fark atar dedim ama fark kapanmış resmen. Bi tek PT ve RT açınca Cyberpunk da fark var hala
Hocam 9070xt alıp neden 1080p'de kullansın kiBenim önerim 1080p için kullanacaksan 9070xt ama üstü için 5070ti al bence.
Daha mantıklı karar olurBüyük çoğunlukla oyun için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aslında kafamda 7 bin lira fazladan vermek yerine işlemciyi 9800x3d yapmak var ama bilemedim.
RTX 5070 Ti ve Ryzen 7500F vs RX 9070 XT ve 9800X3D ... hangisi daha iyi bir kombo olur?
Reflex ile amdcilere one tap atıyoruz kısmına kadar bu sitede gördiğüm en iyi ragebait falandı7 bine değer fark, oyun oynuyorsun ve görüntünün net gözükmesini istiyorsun DLSS4, Native TAA dan çok daha keskin gösteriyor, RT zorunlu oldu oyunlarda bi giriyosun FPS 50, aç MFG4X 180 FPS ile oyununu oyna, AMD alırsan bu konforu elde edemezsin gidersin saf güç RT ile çile çekersin. Sonrada 7 bin keske ekleseydim diye burada konu açarsın, bu forumda şu iki kart konusunda benden başkasını dinleme kafayı yemiş burası %10 saf güc için koskoca NVIDIA teknolojilerini kenara atan saçma sapan kafa yapısı var burada. %10 saf güc olsa ne olur 9070 xt 350w çalışıyor 5070 ti 220w da tam performans gördüm testlerde aradaki farka bak, açarsın %110 power limit aradaki %10 da kapanır. Kesinlikle NVIDIA 5070Tİ al ilerde teşekkür edersin. Rekabetçi oyun oynuyorsan da Reflex ile AMD oyuncularıan one tap atıyoruz adam sıkana kadar ben silahı yere atıyom öldürüp ( ironi ) yani hocam sponsor gibi konusup duruyom burda parada almıyom da sizi düşünüyom paranıza yazık cidden.
FSR4 baya iyi yakaladı DLSS'i fakat çok az oyunda var yani DLSS yıllardır piyasada olduğu için driverdan 2019 oyunda bile DLSS4 açabiliyorsun. Verdiğin paranın karşılıgını çok daha verimli alıyosun, FSR4 2025 yılında derin öğrenmeye geçti, en az 2 nesil sürer oyunlara yayılması. Yorumuna saygı duyuyorum, Reflex konusunda şöyle bi ekleme yapıyım. Reflex dll dosyası olarak oyuna entegre ediliyor, Antilag ise driverdan açılıyor, yani Antilag reflex kadar iyi çalışamaz teknik olarak, Oyun motoruna entegre olmadığı için, Antilag'ın rakibi NVIDIA driverda Ultra Low Latency ayarıdır. Reflexi bizzat test ettin mi bilmiyorum ama aradaki fark bariz belli hissettiriyor.Bu devirde 7bin tl havadan gelmiyor amacın oyun ise amd al geç derim saf kas gücünce %10 daha önde ve amd'nin yeni piyasaya sunduğu ve gayette başarılı bir şekilde ilerletmiş olduğu yapay zeka tabanlı fsr 4.0 rakibine göre gayet yeterli düzeyde sırf nvidia diye +7k vermeye değmez nvidia'da dlss 4.0 ve reflex'in pekte bir hikayesi kalmadı amd yakalıyor aradaki farkı iyice kapatıyor nvidia reflex ayarı kadar amd'nin gecikme düşürme ayarı var bu sebeplerden ötürü tavsiyem amd 7bin tl neredeyse asgari ücretin yarısı
İşine gelmiyor tabi, Ben iki markayıda yıllarca kullanan biri olarak tecrübelerimi anlatıyorum, Ekran kartıyla para kazanan arkadaşlarım var ben bu adamlara AMD asla önermem kusura bakmayın, Kuzenim bile oyun oynarken sonradan 3D modelleme ve yapay zeka işlerine girdi. Ekran kartı alırken oyunlarda kaç fps alırım kafası değişmediği sürece bu forumda kimse bana hak vermez, zaten redditte takılmadığınız belli bu çarlar sadece burada toplanmış. GDDR6 ve TDP boost yapılan karta 32 bin lira verirken parasına acımıyor 7 bin koy Yeni nesil kart birsürü teknolojin olsun konforuna bak diyince '' Engelle Arkadası ''İyi boş yapmışsın herşeyi kendi bilir tayfa çıktı şimdi de iyi mi. Engelleyin bu arkadaşı.
( İroni ) demişim ordaReflex ile amdcilere one tap atıyoruz kısmına kadar bu sitede gördiğüm en iyi ragebait falandı
Hocam valla 7k verilmez bence amd kaldıki bir anda iş performansına sahip olması gerekse bile amd'de iş görür rahat bir şekilde ve lag konusunda ben ikisinide denedim 4070ti s var arkadaşımda bende rx7900xt var reflex açsa dahi yer yer ben geçiyorum yer yer o geçiyor ve aradaki fark neredeyse yok gibi kaldıki zaten normal şartlarla bunu hissedemeyizde ancak kafamızda kurarsak kendimizi kandırarak hissederiz ha amd eskisi gibi olsa nvidia al geç derdim paran varsa o fiyata bi mucizesi kalmazdı amd'nin ama amd iyi geliştiFSR4 baya iyi yakaladı DLSS'i fakat çok az oyunda var yani DLSS yıllardır piyasada olduğu için driverdan 2019 oyunda bile DLSS4 açabiliyorsun. Verdiğin paranın karşılıgını çok daha verimli alıyosun, FSR4 2025 yılında derin öğrenmeye geçti, en az 2 nesil sürer oyunlara yayılması. Yorumuna saygı duyuyorum, Reflex konusunda şöyle bi ekleme yapıyım. Reflex dll dosyası olarak oyuna entegre ediliyor, Antilag ise driverdan açılıyor, yani Antilag reflex kadar iyi çalışamaz teknik olarak, Oyun motoruna entegre olmadığı için, Antilag'ın rakibi NVIDIA driverda Ultra Low Latency ayarıdır. Reflexi bizzat test ettin mi bilmiyorum ama aradaki fark bariz belli hissettiriyor.
Amacı oyun olan adamın bir anda programlara merak saldığını düşün, çoğumuzda böyle oluyor napıcak ozaman? Temelden sağlam kart almanız lazım hocam ben herzaman böyle düşünüyorum, ayrıca önerilerimin kimseye zararı yok paran yoksa almazsın, benim yorumum parası olan adamlar için. Kredi kartıyla taksitle ekran kartı alan adam zaten beni kale almaz. taksitle kartı 5070 Tİ fiyatını bile geçiyordur.
İşine gelmiyor tabi, Ben iki markayıda yıllarca kullanan biri olarak tecrübelerimi anlatıyorum, Ekran kartıyla para kazanan arkadaşlarım var ben bu adamlara AMD asla önermem kusura bakmayın, Kuzenim bile oyun oynarken sonradan 3D modelleme ve yapay zeka işlerine girdi. Ekran kartı alırken oyunlarda kaç fps alırım kafası değişmediği sürece bu forumda kimse bana hak vermez, zaten redditte takılmadığınız belli bu çarlar sadece burada toplanmış. GDDR6 ve TDP boost yapılan karta 32 bin lira verirken parasına acımıyor 7 bin koy Yeni nesil kart birsürü teknolojin olsun konforuna bak diyince '' Engelle Arkadası ''
( İroni ) demişim orda![]()
Bende alırsam 1080p kullanacağım. Tercih meselesi x3d işlemcim var. 4k TV de var bazı oyunları orda oynuyorum ama çoğunlukla 1080p takılıyorumHocam 9070xt alıp neden