Neler Yeni

Palit Gamerock RTX 3080 Hotspot 105 derece fan 100

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Sarı site üzerinden Param güvende ilePalit Gamerock 3080 aldım. (8500TL)
Güncel sürücüleri yükledim ve stres testinden şu sonuçları aldım.
Furmark 2560x1440 0x test sonucu 1 dakika
Gpu kullanım 99
Gpu power* 44
Gpu sıcaklık 74
Gpu fan* 100
Gpu hotspot* 105
Gpu memory sıcaklık 62

Değerler böyle. Eğer iade edersem 450TL sahibinden kesecek. Sizce güzel bir macun sürsem ve bakım yapsam sonuç alır mıyım toksa direkt iade mi edeyim?
CA4125D4-3F8A-4B3D-AF35-F4B154DDFD2B.jpeg

Mesaj otomatik birleştirildi:

@RevDeisDou
@cfranko

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ucuza almışsın biraz zaten bir derdi olması gerek :) Sıcaklıklar ise hiç normal değil o kart normalde 70 derece civarları olmalı. Fan direkt %100 mü oluyor yoksa yavaş yavaş %100 mü oluyor? Direkt 100 oluyorsa sıkıntı büyük :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Termal pedler orjinal gibi duruyor bu yüzden sonradan değiştirilmiş termal pedlerin yaratmış olabileceği bir sorun değil. Bu yüzden termal macunu değiştirsen ve kartı kapatırken vidaları iyice sıkarsan bence düzelir.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ucuza almışsın biraz zaten bir derdi olması gerek :) Sıcaklıklar ise hiç normal değil o kart normalde 70 derece civarları olmalı. Fan direkt %100 mü oluyor yoksa yavaş yavaş %100 mü oluyor? Direkt 100 oluyorsa sıkıntı büyük :D
10 saniye içinde oluyor

Aderal

80+ Bronze
Hocam kesinlikle çok fazla

8500-9000 civarına mining yapılmış 3080 çok rahat bulunuyor artık sıcaklık 105 olmaması lazım ama

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bende de 3070 Gamerock var 2-3 ay önce garantisi bitmiş. Ne termal pad ne termal macun konusunda bir sorunu yok orijinal haliyle duruyor. O kart hızlı bitirmiş gibi geldi bana biraz.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Bende de 3070 Gamerock var 2-3 ay önce garantisi bitmiş. Ne termal pad ne termal macun konusunda bir sorunu yok orijinal haliyle duruyor. O kart hızlı bitirmiş gibi geldi bana biraz.
Kartı tamamen söktüm (zaten aldığım adam açmıştı önceden) detaylı temizlik yaptım çok toz birikmişti termal macun bana pek güzel yayılmış gibi gelmedi. Fotoğrafta da. Orta kısım azdan boş duruyor. Yeni bi termal macun sürüp deneyeceğim. Baktım yine kötü iade ederim.

@Mehmet Yılmaz blok kuşamına detaylı girmemiştim fotoğraftaki bu beyaz şeyler ne?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.7 MB · Hit: 226
  • image.jpg
    image.jpg
    1.8 MB · Hit: 223
Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Kartı tamamen söktüm (zaten aldığım adam açmıştı önceden) detaylı temizlik yaptım çok toz birikmişti termal macun bana pek güzel yayılmış gibi gelmedi. Fotoğrafta da. Orta kısım azdan boş duruyor. Yeni bi termal macun sürüp deneyeceğim. Baktım yine kötü iade ederim.

@Mehmet Yılmaz blok kuşamına detaylı girmemiştim fotoğraftaki bu beyaz şeyler ne?
Bu kart 5 aydan fazla kazmış gibi bayağı pis o blok. Küf gibi de görünüyor çözemedim. Nemli, rütubetli bir ortamda kullanılmış bile olabilir.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Bu kart 5 aydan fazla kazmış gibi bayağı pis o blok. Küf gibi de görünüyor çözemedim. Nemli, rütubetli bir ortamda kullanılmış bile olabilir.
Ne önerirsiniz? Zor çıkıyor sizce temizleyeyim mi toz kalmadı sadece o katı şeyler var. Bir fotoğraf daha ekledim.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,563
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ne önerirsiniz? Zor çıkıyor sizce temizleyeyim mi toz kalmadı sadece o katı şeyler var. Bir fotoğraf daha ekledim.
Ya bu kart yıllarca deli gibi kazdı ya da kötü bir ortamda kullanıldı iki olasılığı var bu hale gelmesinin. Benim çok içime sinmedi ama dediğim gibi düşük fiyata almışsın.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Ya bu kart yıllarca deli gibi kazdı ya da kötü bir ortamda kullanıldı iki olasılığı var bu hale gelmesinin. Benim çok içime sinmedi ama dediğim gibi düşük fiyata almışsın.
Şimdi 5günüm var kargoya vermek için. Full detay çalışsam kartı temizlesem güzel performans alamazsam iade etsem sorun olur mu? Sonuçta beleşten de adamın kartını fıstık gibi yapmış olacağım.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,955
İsim
Hacı

Küflenmiş, oksitlenmiş gibi görünüyor.

Top Bottom