Can...
80+ Platinum
1920 1080p 8x msaa yapsan daha mantıklı diye biliyorumFurmark.
2k 0x msaa
1920 1080p 8x msaa yapsan daha mantıklı diye biliyorumFurmark.
2k 0x msaa
Daha denemedim. İndirmedim de. Denerim ama.Voltajlar da düşük gibi kart baya uzun süre mining yapılmış gibi duruyor.
Oyunda nasıl peki?
yapıyorum şuan ama daha az kullanıyor 2k’ya göre.1920 1080p 8x msaa yapsan daha mantıklı diye biliyorum
Voltaj düşük değil kart power limite takılıyor 1400 mhz de 0,75v vermiş gayet normal.Voltajlar da düşük gibi kart baya uzun süre mining yapılmış gibi duruyor.
Oyunda nasıl peki?
Power'a bakmamıştım benim hatam.Voltaj düşük değil kart power limite takılıyor 1400 mhz de 0,75v vermiş gayet normal.
Kaç dakika yapayım hocam.Voltaj düşük değil kart power limite takılıyor 1400 mhz de 0,75v vermiş gayet normal.
1366x768 x8 MSAA yap testi
@RGB Delisi
Bir süre sonra fan devri ve sıcaklık sabit kalcak. O zamana kadar yap knk. 15dk da yapsan 2 saat da yapsan yakın sonuç vercek kartı yormaya hiç gerek yok.Kaç dakika yapayım hocam.
%117 yap. Testin dakikası önemsiz ilk saniyeden foto at. Ayrıca HWMonitörden attıgın fotonun biraz aşağısını da göster power kısmı var orda. Sonra 3-5 dakka sonra 1 foto daha atKaç dakika yapayım hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Power limiti uygulama üzerinde %117 yapayım mı?
Tamam hocam ek olarak kartı 2 molex to 6+2 pin çevirici ile kullanıyorum. Psu’dan da 2 tane 6+2 pin çıkmıştı. Sorunsuz gizi. Kabloda ısınma da yok.%117 yap. Testin dakikası önemsiz ilk saniyeden foto at. Ayrıca HWMonitörden attıgın fotonun biraz aşağısını da göster power kısmı var orda. Sonra 3-5 dakka sonra 1 foto daha at
Neden Ampere çöp işte bu yüzden. 370W çekmesine rağmen HALA power limite takılıyor. Sıcaklıklarda çok problem yok oyun aç bence.Tamam hocam ek olarak kartı 2 molex to 6+2 pin çevirici ile kullanıyorum. Psu’dan da 2 tane 6+2 pin çıkmıştı. Sorunsuz gizi. Kabloda ısınma da yok.
Bu şekilde
Şu an için bunlar var. Yeterli olur mu yoksa başka bir şey indireyim mi?Neden Ampere çöp işte bu yüzden. 370W çekmesine rağmen HALA power limite takılıyor. Sıcaklıklarda çok problem yok oyun aç bence.
Ayrıca x8 msaa dimi bu
Tamam hocam ek olarak kartı 2 molex to 6+2 pin çevirici ile kullanıyorum. Psu’dan da 2 tane 6+2 pin çıkmıştı. Sorunsuz gizi. Kabloda ısınma da yok.
Bu şekilde
391 gördü az önce3080 gibi bir kart 382W çekmek nedir yav? AMD'nin en üst seviye 6900 XT kartı ile bile ben 300'ü göremiyorum. İyi ki satmışım 3080'i.
İmkanı olsa daha fazla da görecek hala power limite takılıyor çünkü . 1600 mhzlerde gezmiş. 1900+ falan olmalı takılmasa 440W 1950 görür391 gördü az önce