Bunu satın aldım. Taksitli ve vade farksız fiyatıyla. Hayırlı mı olsun. Geçmiş mi olsun ? Edit kurgu sistemi topluyorum. Yanına işlemci olarak r9 7900 alacağım
12 taksit ile aldiysan güzel
Bunu satın aldım. Taksitli ve vade farksız fiyatıyla. Hayırlı mı olsun. Geçmiş mi olsun ? Edit kurgu sistemi topluyorum. Yanına işlemci olarak r9 7900 alacağım
sağolun hocamPalit dual ısınmasıyla ünlü bir model. Yılda 1 macun değiştirirsen sorun çıkarmaz. İyi fiyata almışsın. Hayırlı olsun.
Hocam en az 240mm lik bir soğutucu düşünüyorumPiyasadaki en zayıf soğutmalardan birisi. Kasan mesh ise ve sirkülasyonun iyi ise baya önüne geçersin.
Patladığına şahit olmadım. Isılara bakmadığın sürece kullanabilirsin. Ucuza gelmesi pozitif bir şey.
İşlemci soğutucu ile GPU nun arasında bir bağlantı yok. Isınacağı varsa her türlü ısınacaktır.Hocam en az 240mm lik bir soğutucu düşünüyorum
Isınmasının temel sebebi termal macunun kuruması değil. 1 sene çok kısa bir süre ekran kartı için. Evet içinde çok kaliteli bir termal macun olmayabilir. Ama asıl çok ısınmasının sebebi yaprakların sayısının az ve ekran kartının ince olması. Senede 1 o termal macun değişirse termal pedler yalama olur.Palit dual ısınmasıyla ünlü bir model. Yılda 1 macun değiştirirsen sorun çıkarmaz. İyi fiyata almışsın. Hayırlı olsun.