Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Palit RTX4070 Dual 12GB 18.999TL🔥

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Jiyu
MSI model hakkında bir bilgim yok ama Biostar tam bir fp canavarı 1x16 alınabilir ama 2x16ya yükseltmeniza biraz daha güzel olacaktır en kısa vakitte mümkünse özelleştirmede
Bu hali ile sistem yaklaşık 41k yapıyor. Bileşenler nasıl sence?
Kasa Vento seçtim ama XPG de alabilirim ya da fiyat farkı ile FSP?
Hangisinin kasa hava akışı daha güzeldir, fanları ve PSU vs daha iyidir acaba?
Biostar seçmek zorunda kaldım çünkü msı da 1 tane m2 ssd slot varmış..
2x16 şu an yapamayabilirim çünkü 40 barajını geçsin istemiyorum. Benim barajım 30 normalde. Pc hocası 9 alcam da
o bile özelleştirince 33k yapıyor... O yüzden danışıyorum , pc hocası 12 zaten hem pahalandı hem özelleştirme kalmadı
1733148510338.png

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Bu hali ile sistem yaklaşık 41k yapıyor. Bileşenler nasıl sence?
Kasa Vento seçtim ama XPG de alabilirim ya da fiyat farkı ile FSP?
Hangisinin kasa hava akışı daha güzeldir, fanları ve PSU vs daha iyidir acaba?
Biostar seçmek zorunda kaldım çünkü msı da 1 tane m2 ssd slot varmış..
2x16 şu an yapamayabilirim çünkü 40 barajını geçsin istemiyorum. Benim barajım 30 normalde. Pc hocası 9 alcam da
o bile özelleştirince 33k yapıyor... O yüzden danışıyorum , pc hocası 12 zaten hem pahalandı hem özelleştirme kalmadı
Alıntıyı görüntüle
XPG veya FSP öneririm Vento PSU'ya sistem emanet etmek biraz risk olur bütçesi hangisine yeterse 2x16 yapamazsan bir süre 1x16da kullan ilerde güncellersin çok çok mühim değil şu anlık

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Jiyu
XPG veya FSP öneririm Vento PSU'ya sistem emanet etmek biraz risk olur bütçesi hangisine yeterse 2x16 yapamazsan bir süre 1x16da kullan ilerde güncellersin çok çok mühim değil şu anlık
Peki sizce fiyatların da arttığı bu dönemde bu sistemden daha güzel sistem çıkar mı sence ? dün 37-38k idi şimdi 39kdan başlıyorlar.
Aldığım 1 tane ram güzel olsun yeterli , diğerini sonra da alırım. Aynısı ssd için de geçerli yani birer tane güzel alayım sonra birer tane alırım.
Önemli olan anakart ve kasa psu kalitesi. Ve ekran kartı kalitesi..
Bir şey daha sormak istiyorum , pc hocası 12 7600 işlemci ve 7800xt ile 7500f 4070s süper palit sistemi izledim fakat 7600 olan daha çok fps alıyordu. Sizce işlemci yükseltmeye gerek var mı ? valorant pubg cs gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum en akıcı şekilde
Daha fazla ısınır mı ya da belirgin bir farkı yok mu ? 750 tl fark ile alınabiliyor.
yani 7800xt ile 4070s videolarını izlediğimde 4070s sistem daha az fps alıyordu üzüldüm. İşlemci farkı değilse ekran kartı farkı mı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Peki sizce fiyatların da arttığı bu dönemde bu sistemden daha güzel sistem çıkar mı sence ? dün 37-38k idi şimdi 39kdan başlıyorlar.
Aldığım 1 tane ram güzel olsun yeterli , diğerini sonra da alırım. Aynısı ssd için de geçerli yani birer tane güzel alayım sonra birer tane alırım.
Önemli olan anakart ve kasa psu kalitesi. Ve ekran kartı kalitesi..
Bir şey daha sormak istiyorum , pc hocası 12 7600 işlemci ve 7800xt ile 7500f 4070s süper palit sistemi izledim fakat 7600 olan daha çok fps alıyordu. Sizce işlemci yükseltmeye gerek var mı ? valorant pubg cs gibi oyunlar oynamayı düşünüyorum en akıcı şekilde
Daha fazla ısınır mı ya da belirgin bir farkı yok mu ? 750 tl fark ile alınabiliyor.
yani 7800xt ile 4070s videolarını izlediğimde 4070s sistem daha az fps alıyordu üzüldüm. İşlemci farkı değilse ekran kartı farkı mı
Hocam daha iyisi çıkar mı çıkar ama her zaman risk var bu sistem yarın 45kda olabilir sene sonu zaten vergi değişimiyle %25 zam gelicek ayrıca asgari ücret yani satıcılar erken önlem olsun diye %25 vergiden önce de zam yapabilirler türkiye simulasyonunda işlemci olarak pch 12 daha iyi yükseltebilirseniz yükseltsenizde güzel olur ancak hani belirlediğiniz bütçeninde çok üstüne çıkıyorsunuz eğer diyorsanız ben sadece cs valo gibi işlemci bazlı oyun oynacağım ve pcyi sadece bu amaçta kullanacağım pch 12 iş görür oyun oynamanın ötesinde ve daha böyle yeni oyunlarda 4070super daha iyi olur 4070 super normalde daha güçlü 7800xtden ancak o işlemci farkı yüzünden sadece işlemci bazlı oyunlarda sorun yaşatıyor

umix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Ümit
satılmasa millet atlamasa 4070 superli sistemlerin ederi max 33 k olurda acele ediyor herkes.
zam falanda gelmez hep hikaye, ellerinde satılmayan dolu parça var aylardır yüzüne kimsenin bakmadıgı. 4070 super kart 24 k yakında 20den satarlar. milleti gaza getirip kazık yediriyorsunuz.

• Kızgın

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Jiyu
Hocam daha iyisi çıkar mı çıkar ama her zaman risk var bu sistem yarın 45kda olabilir sene sonu zaten vergi değişimiyle %25 zam gelicek ayrıca asgari ücret yani satıcılar erken önlem olsun diye %25 vergiden önce de zam yapabilirler türkiye simulasyonunda işlemci olarak pch 12 daha iyi yükseltebilirseniz yükseltsenizde güzel olur ancak hani belirlediğiniz bütçeninde çok üstüne çıkıyorsunuz eğer diyorsanız ben sadece cs valo gibi işlemci bazlı oyun oynacağım ve pcyi sadece bu amaçta kullanacağım pch 12 iş görür oyun oynamanın ötesinde ve daha böyle yeni oyunlarda 4070super daha iyi olur 4070 super normalde daha güçlü 7800xtden ancak o işlemci farkı yüzünden sadece işlemci bazlı oyunlarda sorun yaşatıyor
teşekkürler yorumun için , eğer sorun 7500f ve 7600 farkı ise 700 tl farkla 7600 alabilirim dahili ekran kartı da varmış fakat daha fazla ısınıyor diyorlar 5-6 derece. Şimdi daha fazla ısınırsa kötü olmaz mı fanlar vs daha çok ötmez mi , mümkün olduğunca az ses çıkarsın istiyorum da

Aykut D.

80+ Gold
Benim kollar 45cm, adamın gövdesi 45cm adil olmaz o yüzden 3v1 atabilirim buradaki zargana amd cilere karşı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarafsız olmadığını boş yapmadan ispat et hesabımı kapatacam, yorumumda ne söylediysem hepsi doğru.

DLSS, FG ve RTX konularında Nvidia fersah fersah önde mi? önde ki bunu tartışacak dünyada tek bir kişi bile yoktur AMD ceo su da dahil.

Nvidia driver konusunda AMD ye göre çok çok daha sorunsuz mu? evet. Güç tüketimi konusunda 4070 %25 daha az güç tüketiyor mu? evet. Yine 2.el piyasasında Nvidia daha hızlı satılan ve daha fazla tercih edilen bir marka mı? evet.

Elimde tertemiz sıfır ayarında kutulu RX6800 var 9K dan 2-3 aydır yüzüne bakan yok ama 3 gün önce palit 3070 Ti ı 10K dan ilana koydum ertesi gün adam geldi kapıdan aldı gitti.

Yorumun taraflı olan yeri neresi olum? siz farklı bir galakside mi yaşıyorsunuz? yoksa dün mü doğdunuz?
Nvidia fanboyları teke tek kafes dovusune çıkalım meen
:D
1733154882834.png

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
teşekkürler yorumun için , eğer sorun 7500f ve 7600 farkı ise 700 tl farkla 7600 alabilirim dahili ekran kartı da varmış fakat daha fazla ısınıyor diyorlar 5-6 derece. Şimdi daha fazla ısınırsa kötü olmaz mı fanlar vs daha çok ötmez mi , mümkün olduğunca az ses çıkarsın istiyorum da
Sessizlik için ekstra bir soğutma gerekebilir ama ben öyle çok ses çıkacağını düşünmüyorum stok fanla kesinlikle ısınır ama bir sorun yaşatmaz yaşatacak gibi olursa sonrasında ram eklemesi yanında hava soğutmada eklenebilir

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Jiyu
Sessizlik için ekstra bir soğutma gerekebilir ama ben öyle çok ses çıkacağını düşünmüyorum stok fanla kesinlikle ısınır ama bir sorun yaşatmaz yaşatacak gibi olursa sonrasında ram eklemesi yanında hava soğutmada eklenebilir
Hava soğutucu alacam zaten sorun yok , özelleştirme olarak bu sistemi alacaksam daha çok fps için 7600'e gerek var mı ? gpu da var 700 tl fark
fakat eğer daha fazla ısınıyorsa ve 7500f'e kıyasla kötü ise 7500f okey.
Gönül isterdi asus galax ekran kartları ile daha kaliteli bileşenlerle ve daha f/p bir sistem alabilmek.
Dün 37k olan sistem bugün 39 oldu bundan dolayı 2x16 ram yerine mecbur 1x16 ram almak zorundayım alacaksam.
Eee zaten soğutucu da yok :( f/p özelliği kalmadı 4070süper sistemin ama trajikomik tarafı diğerleri de zamlandığı için yine en ucuz bu :(

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Hava soğutucu alacam zaten sorun yok , özelleştirme olarak bu sistemi alacaksam daha çok fps için 7600'e gerek var mı ? gpu da var 700 tl fark
fakat eğer daha fazla ısınıyorsa ve 7500f'e kıyasla kötü ise 7500f okey.
Gönül isterdi asus galax ekran kartları ile daha kaliteli bileşenlerle ve daha f/p bir sistem alabilmek.
Dün 37k olan sistem bugün 39 oldu bundan dolayı 2x16 ram yerine mecbur 1x16 ram almak zorundayım alacaksam.
Eee zaten soğutucu da yok :( f/p özelliği kalmadı 4070süper sistemin ama trajikomik tarafı diğerleri de zamlandığı için yine en ucuz bu :(
Ekstra fps alırsın 7600le biraz daha ısınır daha performanslı olduğundan haliyle bende isterdim bu fiyata Full + Full ASUS sistemin olsun maalesef ekonomi işte

• Beğen

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Jiyu
Ekstra fps alırsın 7600le biraz daha ısınır daha performanslı olduğundan haliyle bende isterdim bu fiyata Full + Full ASUS sistemin olsun maalesef ekonomi işte
Ne kadar fazla ısınıyor acaba ? şimdi daha önce masaüstü sistem kullanmadım değerleri bilmiyorum
Benim için ne kadar az ısınırsa ve ekran kartı fanlar vs ne kadar az kendini yorup az ses çıkarırsa daha iyi.
Zaten valorant cs falan oynayacağım AAA grafik kartlı oyunlar yakın zamanda oynamayacağım.
Sence değer mi ?
pc hocası 7600 işlemci 7800xt ile 7500f inno 4070s sistem videolarını izledim fakat oyunlarda fps farkı vardı baya..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,218
Üyeler
161,971
Son üye
GANFET
Top Bottom