Neler Yeni

šŸ”„Ä°ndirim šŸ”„Palit RTX4070 Dual 12GB 18.999TLšŸ”„

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
Ä°sim
Jiyu
MSI model hakkında bir bilgim yok ama Biostar tam bir fp canavarı 1x16 alınabilir ama 2x16ya yĆ¼kseltmeniza biraz daha gĆ¼zel olacaktır en kısa vakitte mĆ¼mkĆ¼nse ƶzelleştirmede
Bu hali ile sistem yaklaşık 41k yapıyor. Bileşenler nasıl sence?
Kasa Vento seƧtim ama XPG de alabilirim ya da fiyat farkı ile FSP?
Hangisinin kasa hava akışı daha gĆ¼zeldir, fanları ve PSU vs daha iyidir acaba?
Biostar seƧmek zorunda kaldım Ć§Ć¼nkĆ¼ msı da 1 tane m2 ssd slot varmış..
2x16 şu an yapamayabilirim Ć§Ć¼nkĆ¼ 40 barajını geƧsin istemiyorum. Benim barajım 30 normalde. Pc hocası 9 alcam da
o bile ƶzelleştirince 33k yapıyor... O yĆ¼zden danışıyorum , pc hocası 12 zaten hem pahalandı hem ƶzelleştirme kalmadı
1733148510338.png

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, MĆ¼zik, Psikoloji
Bu hali ile sistem yaklaşık 41k yapıyor. Bileşenler nasıl sence?
Kasa Vento seƧtim ama XPG de alabilirim ya da fiyat farkı ile FSP?
Hangisinin kasa hava akışı daha gĆ¼zeldir, fanları ve PSU vs daha iyidir acaba?
Biostar seƧmek zorunda kaldım Ć§Ć¼nkĆ¼ msı da 1 tane m2 ssd slot varmış..
2x16 şu an yapamayabilirim Ć§Ć¼nkĆ¼ 40 barajını geƧsin istemiyorum. Benim barajım 30 normalde. Pc hocası 9 alcam da
o bile ƶzelleştirince 33k yapıyor... O yĆ¼zden danışıyorum , pc hocası 12 zaten hem pahalandı hem ƶzelleştirme kalmadı
Alıntıyı gƶrĆ¼ntĆ¼le
XPG veya FSP ƶneririm Vento PSU'ya sistem emanet etmek biraz risk olur bĆ¼tƧesi hangisine yeterse 2x16 yapamazsan bir sĆ¼re 1x16da kullan ilerde gĆ¼ncellersin Ƨok Ƨok mĆ¼him değil şu anlık

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
Ä°sim
Jiyu
XPG veya FSP ƶneririm Vento PSU'ya sistem emanet etmek biraz risk olur bĆ¼tƧesi hangisine yeterse 2x16 yapamazsan bir sĆ¼re 1x16da kullan ilerde gĆ¼ncellersin Ƨok Ƨok mĆ¼him değil şu anlık
Peki sizce fiyatların da arttığı bu dƶnemde bu sistemden daha gĆ¼zel sistem Ƨıkar mı sence ? dĆ¼n 37-38k idi şimdi 39kdan başlıyorlar.
Aldığım 1 tane ram gĆ¼zel olsun yeterli , diğerini sonra da alırım. Aynısı ssd iƧin de geƧerli yani birer tane gĆ¼zel alayım sonra birer tane alırım.
Ɩnemli olan anakart ve kasa psu kalitesi. Ve ekran kartı kalitesi..
Bir şey daha sormak istiyorum , pc hocası 12 7600 işlemci ve 7800xt ile 7500f 4070s sĆ¼per palit sistemi izledim fakat 7600 olan daha Ƨok fps alıyordu. Sizce işlemci yĆ¼kseltmeye gerek var mı ? valorant pubg cs gibi oyunlar oynamayı dĆ¼ÅŸĆ¼nĆ¼yorum en akıcı şekilde
Daha fazla ısınır mı ya da belirgin bir farkı yok mu ? 750 tl fark ile alınabiliyor.
yani 7800xt ile 4070s videolarını izlediğimde 4070s sistem daha az fps alıyordu Ć¼zĆ¼ldĆ¼m. İşlemci farkı değilse ekran kartı farkı mı

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Peki sizce fiyatların da arttığı bu dƶnemde bu sistemden daha gĆ¼zel sistem Ƨıkar mı sence ? dĆ¼n 37-38k idi şimdi 39kdan başlıyorlar.
Aldığım 1 tane ram gĆ¼zel olsun yeterli , diğerini sonra da alırım. Aynısı ssd iƧin de geƧerli yani birer tane gĆ¼zel alayım sonra birer tane alırım.
Ɩnemli olan anakart ve kasa psu kalitesi. Ve ekran kartı kalitesi..
Bir şey daha sormak istiyorum , pc hocası 12 7600 işlemci ve 7800xt ile 7500f 4070s sĆ¼per palit sistemi izledim fakat 7600 olan daha Ƨok fps alıyordu. Sizce işlemci yĆ¼kseltmeye gerek var mı ? valorant pubg cs gibi oyunlar oynamayı dĆ¼ÅŸĆ¼nĆ¼yorum en akıcı şekilde
Daha fazla ısınır mı ya da belirgin bir farkı yok mu ? 750 tl fark ile alınabiliyor.
yani 7800xt ile 4070s videolarını izlediğimde 4070s sistem daha az fps alıyordu Ć¼zĆ¼ldĆ¼m. İşlemci farkı değilse ekran kartı farkı mı
Hocam daha iyisi Ƨıkar mı Ƨıkar ama her zaman risk var bu sistem yarın 45kda olabilir sene sonu zaten vergi değişimiyle %25 zam gelicek ayrıca asgari Ć¼cret yani satıcılar erken ƶnlem olsun diye %25 vergiden ƶnce de zam yapabilirler tĆ¼rkiye simulasyonunda işlemci olarak pch 12 daha iyi yĆ¼kseltebilirseniz yĆ¼kseltsenizde gĆ¼zel olur ancak hani belirlediğiniz bĆ¼tƧeninde Ƨok Ć¼stĆ¼ne Ƨıkıyorsunuz eğer diyorsanız ben sadece cs valo gibi işlemci bazlı oyun oynacağım ve pcyi sadece bu amaƧta kullanacağım pch 12 iş gƶrĆ¼r oyun oynamanın ƶtesinde ve daha bƶyle yeni oyunlarda 4070super daha iyi olur 4070 super normalde daha gĆ¼Ć§lĆ¼ 7800xtden ancak o işlemci farkı yĆ¼zĆ¼nden sadece işlemci bazlı oyunlarda sorun yaşatıyor

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
Ä°sim
Ɯmit
satılmasa millet atlamasa 4070 superli sistemlerin ederi max 33 k olurda acele ediyor herkes.
zam falanda gelmez hep hikaye, ellerinde satılmayan dolu parƧa var aylardır yĆ¼zĆ¼ne kimsenin bakmadıgı. 4070 super kart 24 k yakında 20den satarlar. milleti gaza getirip kazık yediriyorsunuz.

• Kızgın

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
Ä°sim
Jiyu
Hocam daha iyisi Ƨıkar mı Ƨıkar ama her zaman risk var bu sistem yarın 45kda olabilir sene sonu zaten vergi değişimiyle %25 zam gelicek ayrıca asgari Ć¼cret yani satıcılar erken ƶnlem olsun diye %25 vergiden ƶnce de zam yapabilirler tĆ¼rkiye simulasyonunda işlemci olarak pch 12 daha iyi yĆ¼kseltebilirseniz yĆ¼kseltsenizde gĆ¼zel olur ancak hani belirlediğiniz bĆ¼tƧeninde Ƨok Ć¼stĆ¼ne Ƨıkıyorsunuz eğer diyorsanız ben sadece cs valo gibi işlemci bazlı oyun oynacağım ve pcyi sadece bu amaƧta kullanacağım pch 12 iş gƶrĆ¼r oyun oynamanın ƶtesinde ve daha bƶyle yeni oyunlarda 4070super daha iyi olur 4070 super normalde daha gĆ¼Ć§lĆ¼ 7800xtden ancak o işlemci farkı yĆ¼zĆ¼nden sadece işlemci bazlı oyunlarda sorun yaşatıyor
teşekkĆ¼rler yorumun iƧin , eğer sorun 7500f ve 7600 farkı ise 700 tl farkla 7600 alabilirim dahili ekran kartı da varmış fakat daha fazla ısınıyor diyorlar 5-6 derece. Şimdi daha fazla ısınırsa kƶtĆ¼ olmaz mı fanlar vs daha Ƨok ƶtmez mi , mĆ¼mkĆ¼n olduğunca az ses Ƨıkarsın istiyorum da

Aykut D.

80+ Gold
Benim kollar 45cm, adamın gƶvdesi 45cm adil olmaz o yĆ¼zden 3v1 atabilirim buradaki zargana amd cilere karşı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarafsız olmadığını boş yapmadan ispat et hesabımı kapatacam, yorumumda ne sƶylediysem hepsi doğru.

DLSS, FG ve RTX konularında Nvidia fersah fersah ƶnde mi? ƶnde ki bunu tartışacak dĆ¼nyada tek bir kişi bile yoktur AMD ceo su da dahil.

Nvidia driver konusunda AMD ye gƶre Ƨok Ƨok daha sorunsuz mu? evet. GĆ¼Ć§ tĆ¼ketimi konusunda 4070 %25 daha az gĆ¼Ć§ tĆ¼ketiyor mu? evet. Yine 2.el piyasasında Nvidia daha hızlı satılan ve daha fazla tercih edilen bir marka mı? evet.

Elimde tertemiz sıfır ayarında kutulu RX6800 var 9K dan 2-3 aydır yĆ¼zĆ¼ne bakan yok ama 3 gĆ¼n ƶnce palit 3070 Ti ı 10K dan ilana koydum ertesi gĆ¼n adam geldi kapıdan aldı gitti.

Yorumun taraflı olan yeri neresi olum? siz farklı bir galakside mi yaşıyorsunuz? yoksa dĆ¼n mĆ¼ doğdunuz?
Nvidia fanboyları teke tek kafes dovusune Ƨıkalım meen
:D
1733154882834.png

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
teşekkĆ¼rler yorumun iƧin , eğer sorun 7500f ve 7600 farkı ise 700 tl farkla 7600 alabilirim dahili ekran kartı da varmış fakat daha fazla ısınıyor diyorlar 5-6 derece. Şimdi daha fazla ısınırsa kƶtĆ¼ olmaz mı fanlar vs daha Ƨok ƶtmez mi , mĆ¼mkĆ¼n olduğunca az ses Ƨıkarsın istiyorum da
Sessizlik iƧin ekstra bir soğutma gerekebilir ama ben ƶyle Ƨok ses Ƨıkacağını dĆ¼ÅŸĆ¼nmĆ¼yorum stok fanla kesinlikle ısınır ama bir sorun yaşatmaz yaşatacak gibi olursa sonrasında ram eklemesi yanında hava soğutmada eklenebilir

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
Ä°sim
Jiyu
Sessizlik iƧin ekstra bir soğutma gerekebilir ama ben ƶyle Ƨok ses Ƨıkacağını dĆ¼ÅŸĆ¼nmĆ¼yorum stok fanla kesinlikle ısınır ama bir sorun yaşatmaz yaşatacak gibi olursa sonrasında ram eklemesi yanında hava soğutmada eklenebilir
Hava soğutucu alacam zaten sorun yok , ƶzelleştirme olarak bu sistemi alacaksam daha Ƨok fps iƧin 7600'e gerek var mı ? gpu da var 700 tl fark
fakat eğer daha fazla ısınıyorsa ve 7500f'e kıyasla kƶtĆ¼ ise 7500f okey.
GƶnĆ¼l isterdi asus galax ekran kartları ile daha kaliteli bileşenlerle ve daha f/p bir sistem alabilmek.
DĆ¼n 37k olan sistem bugĆ¼n 39 oldu bundan dolayı 2x16 ram yerine mecbur 1x16 ram almak zorundayım alacaksam.
Eee zaten soğutucu da yok :( f/p ƶzelliği kalmadı 4070sĆ¼per sistemin ama trajikomik tarafı diğerleri de zamlandığı iƧin yine en ucuz bu :(

Remi

80+ Silver
En Ä°yi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
Ä°sim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Hava soğutucu alacam zaten sorun yok , ƶzelleştirme olarak bu sistemi alacaksam daha Ƨok fps iƧin 7600'e gerek var mı ? gpu da var 700 tl fark
fakat eğer daha fazla ısınıyorsa ve 7500f'e kıyasla kƶtĆ¼ ise 7500f okey.
GƶnĆ¼l isterdi asus galax ekran kartları ile daha kaliteli bileşenlerle ve daha f/p bir sistem alabilmek.
DĆ¼n 37k olan sistem bugĆ¼n 39 oldu bundan dolayı 2x16 ram yerine mecbur 1x16 ram almak zorundayım alacaksam.
Eee zaten soğutucu da yok :( f/p ƶzelliği kalmadı 4070sĆ¼per sistemin ama trajikomik tarafı diğerleri de zamlandığı iƧin yine en ucuz bu :(
Ekstra fps alırsın 7600le biraz daha ısınır daha performanslı olduğundan haliyle bende isterdim bu fiyata Full + Full ASUS sistemin olsun maalesef ekonomi işte

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
Ä°sim
Jiyu
Ekstra fps alırsın 7600le biraz daha ısınır daha performanslı olduğundan haliyle bende isterdim bu fiyata Full + Full ASUS sistemin olsun maalesef ekonomi işte
Ne kadar fazla ısınıyor acaba ? şimdi daha ƶnce masaĆ¼stĆ¼ sistem kullanmadım değerleri bilmiyorum
Benim iƧin ne kadar az ısınırsa ve ekran kartı fanlar vs ne kadar az kendini yorup az ses Ƨıkarırsa daha iyi.
Zaten valorant cs falan oynayacağım AAA grafik kartlı oyunlar yakın zamanda oynamayacağım.
Sence değer mi ?
pc hocası 7600 işlemci 7800xt ile 7500f inno 4070s sistem videolarını izledim fakat oyunlarda fps farkı vardı baya..

Yeni mesajlar Yeni Konu AƧ      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,164
Ɯyeler
167,934
Son Ć¼ye
EmreAslan
Top Bottom