Biostar'ı ben Åahsi olarak beÄeniyorum inno3d kƶklĆ¼ markalardan bir sorun Ƨıkarmaz rahatlıkla alabilirsinizHunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN iÅlemci seƧenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 SĆ¼per ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seƧenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seƧenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.comSizce hangisi pc hocası ƶzelleÅtirmelerle 38k oluyor ortalama.![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmıŠbir sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile gĆ¼Ć§lendirilmiÅtir.www.gaming.gen.tr
Hunter 7A ise 40-42k arası , inno3d ve ƶzelleÅtirmelerdeki biostar msı b650 olmalarına raÄmen alınır mı
Peki o sisteme o kadar deÄer mi yoksa ƶzelleÅtirmelerle 37-39k olan bu sistemler miBiostar'ı ben Åahsi olarak beÄeniyorum inno3d kƶklĆ¼ markalardan bir sorun Ƨıkarmaz rahatlıkla alabilirsiniz
Bence NVIDIA sistem tercih edilirPeki o sisteme o kadar deÄer mi yoksa ƶzelleÅtirmelerle 37-39k olan bu sistemler mi
![]()
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmıŠbir sistem tavsiyesidir. ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı ile gĆ¼Ć§lendirilmiÅtir.www.gaming.gen.tr
![]()
GAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmıŠHazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluÅturulmuÅtur.www.gaming.gen.tr
Nedenleri ile aƧıklar mısın Nvidia olarak o sistem Ć¼zerinden deÄerlendirirsen sevinirim.Bence NVIDIA sistem tercih edilir
Neden Nvidia olduÄunu aƧıklamıÅtım Ć¼stte bi arkadaÅla konuÅurken onun dıÅında 4070 super 7800xtden daha iyi bir kart komponent kalitesi dıÅında her tĆ¼rlĆ¼ nvidia sistem daha iyi komponent kalitesi de ƶyle kƶtĆ¼ deÄil markaları dandik markalar deÄil biostar inno3d kƶtĆ¼ marka deÄil asustan kƶtĆ¼ olsalar bile ekran kartı farkı Ƨok bĆ¼yĆ¼kNedenleri ile aƧıklar mısın Nvidia olarak o sistem Ć¼zerinden deÄerlendirirsen sevinirim.
ĆĆ¼nkĆ¼ konuÅtuÄum ƧoÄu kiÅi 7800xt ƶnerdi
teÅekkĆ¼rler.Neden Nvidia olduÄunu aƧıklamıÅtım Ć¼stte bi arkadaÅla konuÅurken onun dıÅında 4070 super 7800xtden daha iyi bir kart komponent kalitesi dıÅında her tĆ¼rlĆ¼ nvidia sistem daha iyi komponent kalitesi de ƶyle kƶtĆ¼ deÄil markaları dandik markalar deÄil biostar inno3d kƶtĆ¼ marka deÄil asustan kƶtĆ¼ olsalar bile ekran kartı farkı Ƨok bĆ¼yĆ¼k
TĆ¼rkiyede aklında bir Ć¼rĆ¼n varsa alacaksın hocam yoksa bƶyle oluyor kƶtĆ¼ bileÅen dedikleri biostarsa abdullah abi dahil herkes ƶneriyor inno3d ise en kƶklĆ¼ markalardan biri asus olmasa bile kullanılabilir illateÅekkĆ¼rler.
https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ bu sistemi ƶnermiyorlar kƶtĆ¼ bileÅenler var diye.
dĆ¼n ƶzelleÅtirdiÄimde 40-42k yapıyordu 37k iken bugĆ¼n ise normal fiyatı 39 olmuÅne yapmalıyım tĆ¼m sistemlere zam geldi bugĆ¼n
Benim almak istediÄimi sistem bu sistemdi fakat ƶzelleÅtirdiÄimde 33k yapıyordu ve o fiyata 7800xt sistem geliyordu. Onu da ƶzelleÅtirdiÄimde ise 38k yapıyordu ve o fiyata da yukarıda attıÄım 4070s inno3d sistem geliyordu o yĆ¼zden kararsız kalmıÅtım.TĆ¼rkiyede aklında bir Ć¼rĆ¼n varsa alacaksın hocam yoksa bƶyle oluyor kƶtĆ¼ bileÅen dedikleri biostarsa abdullah abi dahil herkes ƶneriyor inno3d ise en kƶklĆ¼ markalardan biri asus olmasa bile kullanılabilir illa
Hocam bir Åey alacaksanız bu ay alın yoksa %25 zam gelecek en az bu sene sonundan itibaren bu yĆ¼zden tercihinizi hızlı yapmanız en iyisi ben nvidia olanı ƶneririm hiƧbir Åekilde Ć¼zmezBenim almak istediÄimi sistem bu sistemdi fakat ƶzelleÅtirdiÄimde 33k yapıyordu ve o fiyata 7800xt sistem geliyordu. Onu da ƶzelleÅtirdiÄimde ise 38k yapıyordu ve o fiyata da yukarıda attıÄım 4070s inno3d sistem geliyordu o yĆ¼zden kararsız kalmıÅtım.
Ayrıca pc hocası 9 da enarmax kasa ve psu ƶnerilmiyordu. Åimdi ise sistemler pahalandı ƶzelleÅtirilmeler kısıtlandı.
Daha ƶnce masaĆ¼stĆ¼ kullanmadıÄım iƧin piÅmanlık duymak istemedim iyice araÅtırmak istedim ama kararsız kaldım
Ne yapabilirim ?
![]()
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmıŠSistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluÅturulmuÅtur.www.gaming.gen.tr
Ben de onu hedefliyorum ama kararsız kalıyorumHocam bir Åey alacaksanız bu ay alın yoksa %25 zam gelecek en az bu sene sonundan itibaren bu yĆ¼zden tercihinizi hızlı yapmanız en iyisi ben nvidia olanı ƶneririm hiƧbir Åekilde Ć¼zmez
MSI model hakkında bir bilgim yok ama Biostar tam bir fp canavarı 1x16 alınabilir ama 2x16ya yĆ¼kseltmeniza biraz daha gĆ¼zel olacaktır en kısa vakitte mĆ¼mkĆ¼nse ƶzelleÅtirmedeBen de onu hedefliyorum ama kararsız kalıyorum
normalde hunter olan dĆ¼n 37k idi o kadar sordum araÅtırdım kimisi pc hocası kimisi bunu al dedi ama kararsızdım. KaƧ gĆ¼ndĆ¼r araÅtırıyorum 29 kasım indirimlerini de bekledim ama dĆ¼zgĆ¼n sistem yoktu ama bugĆ¼n zam varShark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen iÅlemci seƧenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seƧenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seƧenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.comhttps://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
Bu 4070s sistemlere biostar mı msı b650 mi tercih edilmeli ( ikisi de Ƨok kƶtĆ¼ diyorlar ) kasa hangisi seƧilmeli fsp , xpg ya da vento
Son olarak 1x16 ram ile 42k oluyor ortalama deÄer mi ? normalde 40k falan oluyordu 1x16 ile.. 2x16 ile 42 oluyordu
Mesaj otomatik birleÅtirildi:
Bu Åekilde deÄer mi
Alıntıyı gƶrĆ¼ntĆ¼le