Biostar'ı ben şahsi olarak beğeniyorum inno3d köklü markalardan bir sorun çıkarmaz rahatlıkla alabilirsinizHunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, Son nesil AMD RYZEN işlemci seçenekleri, Inno3d Nvidia Geforce RTX 4070 Süper ekran kartı, DDR5 model ram ve anakart seçenekleri ile Hunter 7A-RTX 4070 SUPER, hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.comSizce hangisi pc hocası özelleştirmelerle 38k oluyor ortalama.PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.tr
Hunter 7A ise 40-42k arası , inno3d ve özelleştirmelerdeki biostar msı b650 olmalarına rağmen alınır mı
Peki o sisteme o kadar değer mi yoksa özelleştirmelerle 37-39k olan bu sistemler miBiostar'ı ben şahsi olarak beğeniyorum inno3d köklü markalardan bir sorun çıkarmaz rahatlıkla alabilirsiniz
Bence NVIDIA sistem tercih edilirPeki o sisteme o kadar değer mi yoksa özelleştirmelerle 37-39k olan bu sistemler mi
PC HOCASI-GG12 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG12 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. AMD RYZEN 5 7600 işlemci, ASUS RX 7800 XT OC 16GB ekran kartı mevcuttur.www.gaming.gen.trGAMING-DUAL7800XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-DUAL7800XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 7800 XT ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Nedenleri ile açıklar mısın Nvidia olarak o sistem üzerinden değerlendirirsen sevinirim.Bence NVIDIA sistem tercih edilir
Neden Nvidia olduğunu açıklamıştım üstte bi arkadaşla konuşurken onun dışında 4070 super 7800xtden daha iyi bir kart komponent kalitesi dışında her türlü nvidia sistem daha iyi komponent kalitesi de öyle kötü değil markaları dandik markalar değil biostar inno3d kötü marka değil asustan kötü olsalar bile ekran kartı farkı çok büyükNedenleri ile açıklar mısın Nvidia olarak o sistem üzerinden değerlendirirsen sevinirim.
Çünkü konuştuğum çoğu kişi 7800xt önerdi
teşekkürler.Neden Nvidia olduğunu açıklamıştım üstte bi arkadaşla konuşurken onun dışında 4070 super 7800xtden daha iyi bir kart komponent kalitesi dışında her türlü nvidia sistem daha iyi komponent kalitesi de öyle kötü değil markaları dandik markalar değil biostar inno3d kötü marka değil asustan kötü olsalar bile ekran kartı farkı çok büyük
Türkiyede aklında bir ürün varsa alacaksın hocam yoksa böyle oluyor kötü bileşen dedikleri biostarsa abdullah abi dahil herkes öneriyor inno3d ise en köklü markalardan biri asus olmasa bile kullanılabilir illateşekkürler.
https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ bu sistemi önermiyorlar kötü bileşenler var diye.
dün özelleştirdiğimde 40-42k yapıyordu 37k iken bugün ise normal fiyatı 39 olmuş ne yapmalıyım tüm sistemlere zam geldi bugün
Benim almak istediğimi sistem bu sistemdi fakat özelleştirdiğimde 33k yapıyordu ve o fiyata 7800xt sistem geliyordu. Onu da özelleştirdiğimde ise 38k yapıyordu ve o fiyata da yukarıda attığım 4070s inno3d sistem geliyordu o yüzden kararsız kalmıştım.Türkiyede aklında bir ürün varsa alacaksın hocam yoksa böyle oluyor kötü bileşen dedikleri biostarsa abdullah abi dahil herkes öneriyor inno3d ise en köklü markalardan biri asus olmasa bile kullanılabilir illa
Hocam bir şey alacaksanız bu ay alın yoksa %25 zam gelecek en az bu sene sonundan itibaren bu yüzden tercihinizi hızlı yapmanız en iyisi ben nvidia olanı öneririm hiçbir şekilde üzmezBenim almak istediğimi sistem bu sistemdi fakat özelleştirdiğimde 33k yapıyordu ve o fiyata 7800xt sistem geliyordu. Onu da özelleştirdiğimde ise 38k yapıyordu ve o fiyata da yukarıda attığım 4070s inno3d sistem geliyordu o yüzden kararsız kalmıştım.
Ayrıca pc hocası 9 da enarmax kasa ve psu önerilmiyordu. Şimdi ise sistemler pahalandı özelleştirilmeler kısıtlandı.
Daha önce masaüstü kullanmadığım için pişmanlık duymak istemedim iyice araştırmak istedim ama kararsız kaldım
Ne yapabilirim ?
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Ben de onu hedefliyorum ama kararsız kalıyorumHocam bir şey alacaksanız bu ay alın yoksa %25 zam gelecek en az bu sene sonundan itibaren bu yüzden tercihinizi hızlı yapmanız en iyisi ben nvidia olanı öneririm hiçbir şekilde üzmez
MSI model hakkında bir bilgim yok ama Biostar tam bir fp canavarı 1x16 alınabilir ama 2x16ya yükseltmeniza biraz daha güzel olacaktır en kısa vakitte mümkünse özelleştirmedeBen de onu hedefliyorum ama kararsız kalıyorum
normalde hunter olan dün 37k idi o kadar sordum araştırdım kimisi pc hocası kimisi bunu al dedi ama kararsızdım. Kaç gündür araştırıyorum 29 kasım indirimlerini de bekledim ama düzgün sistem yoktu ama bugün zam var https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Bu 4070s sistemlere biostar mı msı b650 mi tercih edilmeli ( ikisi de çok kötü diyorlar ) kasa hangisi seçilmeli fsp , xpg ya da vento
Son olarak 1x16 ram ile 42k oluyor ortalama değer mi ? normalde 40k falan oluyordu 1x16 ile.. 2x16 ile 42 oluyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu şekilde değer mi
Alıntıyı görüntüle