Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Palit RTX4070 Dual 12GB 18.999TL🔥

Patchy

80+
Kampanyanın stokları bitmiş

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Sizce hangisi pc hocası özelleştirmelerle 38k oluyor ortalama.
Hunter 7A ise 40-42k arası , inno3d ve özelleştirmelerdeki biostar msı b650 olmalarına rağmen alınır mı
Biostar'ı ben şahsi olarak beğeniyorum inno3d köklü markalardan bir sorun çıkarmaz rahatlıkla alabilirsiniz

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Jiyu
Biostar'ı ben şahsi olarak beğeniyorum inno3d köklü markalardan bir sorun çıkarmaz rahatlıkla alabilirsiniz
Peki o sisteme o kadar değer mi yoksa özelleştirmelerle 37-39k olan bu sistemler mi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Peki o sisteme o kadar değer mi yoksa özelleştirmelerle 37-39k olan bu sistemler mi
Bence NVIDIA sistem tercih edilir

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
İsmail
Stok bitmiş ama alanlara hayırlı olsun güzel fiyatmış.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Nedenleri ile açıklar mısın Nvidia olarak o sistem üzerinden değerlendirirsen sevinirim.
Çünkü konuştuğum çoğu kişi 7800xt önerdi
Neden Nvidia olduğunu açıklamıştım üstte bi arkadaşla konuşurken onun dışında 4070 super 7800xtden daha iyi bir kart komponent kalitesi dışında her türlü nvidia sistem daha iyi komponent kalitesi de öyle kötü değil markaları dandik markalar değil biostar inno3d kötü marka değil asustan kötü olsalar bile ekran kartı farkı çok büyük

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Jiyu
Neden Nvidia olduğunu açıklamıştım üstte bi arkadaşla konuşurken onun dışında 4070 super 7800xtden daha iyi bir kart komponent kalitesi dışında her türlü nvidia sistem daha iyi komponent kalitesi de öyle kötü değil markaları dandik markalar değil biostar inno3d kötü marka değil asustan kötü olsalar bile ekran kartı farkı çok büyük
teşekkürler.
https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ bu sistemi önermiyorlar kötü bileşenler var diye.
dün özelleştirdiğimde 40-42k yapıyordu 37k iken bugün ise normal fiyatı 39 olmuş :( ne yapmalıyım tüm sistemlere zam geldi bugün

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
teşekkürler.
https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/ bu sistemi önermiyorlar kötü bileşenler var diye.
dün özelleştirdiğimde 40-42k yapıyordu 37k iken bugün ise normal fiyatı 39 olmuş :( ne yapmalıyım tüm sistemlere zam geldi bugün
Türkiyede aklında bir ürün varsa alacaksın hocam yoksa böyle oluyor kötü bileşen dedikleri biostarsa abdullah abi dahil herkes öneriyor inno3d ise en köklü markalardan biri asus olmasa bile kullanılabilir illa

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Jiyu
Türkiyede aklında bir ürün varsa alacaksın hocam yoksa böyle oluyor kötü bileşen dedikleri biostarsa abdullah abi dahil herkes öneriyor inno3d ise en köklü markalardan biri asus olmasa bile kullanılabilir illa
Benim almak istediğimi sistem bu sistemdi fakat özelleştirdiğimde 33k yapıyordu ve o fiyata 7800xt sistem geliyordu. Onu da özelleştirdiğimde ise 38k yapıyordu ve o fiyata da yukarıda attığım 4070s inno3d sistem geliyordu o yüzden kararsız kalmıştım.
Ayrıca pc hocası 9 da enarmax kasa ve psu önerilmiyordu. Şimdi ise sistemler pahalandı özelleştirilmeler kısıtlandı.
Daha önce masaüstü kullanmadığım için pişmanlık duymak istemedim iyice araştırmak istedim ama kararsız kaldım :(
Ne yapabilirim ?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Benim almak istediğimi sistem bu sistemdi fakat özelleştirdiğimde 33k yapıyordu ve o fiyata 7800xt sistem geliyordu. Onu da özelleştirdiğimde ise 38k yapıyordu ve o fiyata da yukarıda attığım 4070s inno3d sistem geliyordu o yüzden kararsız kalmıştım.
Ayrıca pc hocası 9 da enarmax kasa ve psu önerilmiyordu. Şimdi ise sistemler pahalandı özelleştirilmeler kısıtlandı.
Daha önce masaüstü kullanmadığım için pişmanlık duymak istemedim iyice araştırmak istedim ama kararsız kaldım :(
Ne yapabilirim ?
Hocam bir şey alacaksanız bu ay alın yoksa %25 zam gelecek en az bu sene sonundan itibaren bu yüzden tercihinizi hızlı yapmanız en iyisi ben nvidia olanı öneririm hiçbir şekilde üzmez

• Üzgün

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Jiyu
Hocam bir şey alacaksanız bu ay alın yoksa %25 zam gelecek en az bu sene sonundan itibaren bu yüzden tercihinizi hızlı yapmanız en iyisi ben nvidia olanı öneririm hiçbir şekilde üzmez
Ben de onu hedefliyorum ama kararsız kalıyorum :(
normalde hunter olan dün 37k idi o kadar sordum araştırdım kimisi pc hocası kimisi bunu al dedi ama kararsızdım. Kaç gündür araştırıyorum 29 kasım indirimlerini de bekledim ama düzgün sistem yoktu ama bugün zam var :( https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
Bu 4070s sistemlere biostar mı msı b650 mi tercih edilmeli ( ikisi de çok kötü diyorlar ) kasa hangisi seçilmeli fsp , xpg ya da vento
Son olarak 1x16 ram ile 42k oluyor ortalama değer mi ? normalde 40k falan oluyordu 1x16 ile.. 2x16 ile 42 oluyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şekilde değer mi
1733147386452.png

Son düzenleme:

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Ben de onu hedefliyorum ama kararsız kalıyorum :(
normalde hunter olan dün 37k idi o kadar sordum araştırdım kimisi pc hocası kimisi bunu al dedi ama kararsızdım. Kaç gündür araştırıyorum 29 kasım indirimlerini de bekledim ama düzgün sistem yoktu ama bugün zam var :( https://www.gamegaraj.com/urun/hunter-7a-rtx-4070-super/
Bu 4070s sistemlere biostar mı msı b650 mi tercih edilmeli ( ikisi de çok kötü diyorlar ) kasa hangisi seçilmeli fsp , xpg ya da vento
Son olarak 1x16 ram ile 42k oluyor ortalama değer mi ? normalde 40k falan oluyordu 1x16 ile.. 2x16 ile 42 oluyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şekilde değer mi
Alıntıyı görüntüle
MSI model hakkında bir bilgim yok ama Biostar tam bir fp canavarı 1x16 alınabilir ama 2x16ya yükseltmeniza biraz daha güzel olacaktır en kısa vakitte mümkünse özelleştirmede

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,544
Üyeler
164,693
Son üye
GHOST.25
Top Bottom