bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Bu konudan alıntıdır, o konu da bana ait.
Elimdeki model Palit GTX 1660 Super GP modeli. LED ayarının yapıldığını 1 hafta önce öğrendim. Thunder Master programı üzerinden yapılıyormuş. Belki de çoğunuz biliyordu, ancak benim gibi bilmeyenler için rehber açmak istedim çünkü Thunder Master diye aratmadığınız sürece veya Palit'in kendi sitesinden bakmadığınız sürece bilgi edinemiyorsunuz. Thunder Master programının farklı amaçları da var ancak ben Lighting özelliğinden bahsedeceğim.
Bu videodan gördüm.
Buradan indirebilirsiniz.
RGB olmayan bir ekran kartı modeliyse program bu şekilde açılıyor. Lighting'e tıklayın bu şekilde ekran geliyor.
NOT: Ekran kartınız RGB ise 3 ayar daha çıkıyor. Benimkisi beyaz LED olduğu için 3 seçenek var.
Eğer RGB bir modele sahipseniz 3 mod daha var.
Okuyan okumayan herkese teşekkürler.
Rehber: Palit Thunder Master programıyla LED ayarı
Elimdeki model Palit GTX 1660 Super GP modeli. LED ayarının yapıldığını 1 hafta önce öğrendim. Thunder Master programı üzerinden yapılıyormuş. Belki de çoğunuz biliyordu, ancak benim gibi bilmeyenler için rehber açmak istedim çünkü Thunder Master diye aratmadığınız sürece veya Palit'in kendi...
www.technopat.net
Elimdeki model Palit GTX 1660 Super GP modeli. LED ayarının yapıldığını 1 hafta önce öğrendim. Thunder Master programı üzerinden yapılıyormuş. Belki de çoğunuz biliyordu, ancak benim gibi bilmeyenler için rehber açmak istedim çünkü Thunder Master diye aratmadığınız sürece veya Palit'in kendi sitesinden bakmadığınız sürece bilgi edinemiyorsunuz. Thunder Master programının farklı amaçları da var ancak ben Lighting özelliğinden bahsedeceğim.
Bu videodan gördüm.
Buradan indirebilirsiniz.
:: Palit - ThunderMaster ::
Palit’s new ThunderMaster has thorough upgrade from the previous version. It has more user-friendly interface as well as more personalized settings. With ThunderMaster, you can control your video card from overclock setting, fan speed to LED effect. You can also monitor GPU status with...
www.palit.com
RGB olmayan bir ekran kartı modeliyse program bu şekilde açılıyor. Lighting'e tıklayın bu şekilde ekran geliyor.
NOT: Ekran kartınız RGB ise 3 ayar daha çıkıyor. Benimkisi beyaz LED olduğu için 3 seçenek var.
- GPU derecesini seçerseniz ekran kartı sıcaklığınız arttıkça LED'lerin parlaklığı artıyor.
- Nefes alma modu zaten bildiğiniz bir mod yanıp sönme efekti.
- Stil ise tek bir renk ile yanmasını sağlıyor. Sağdaki bar parlaklığını arttırıp azaltmanıza yarıyor.
Eğer RGB bir modele sahipseniz 3 mod daha var.
- Rainbow efektini anlamadım, RGB modele sahip birisi varsa nasıl gözüktüğünü söylerse sevinirim.
- Cycle bildiğimiz RGB efekti.
- Stroke ise yanıp sönen ama sırayla renk değiştiren bir mod.
Okuyan okumayan herkese teşekkürler.