Neler Yeni

Rehber Palit Thunder Master programıyla LED ayarı

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bu konudan alıntıdır, o konu da bana ait.

Elimdeki model Palit GTX 1660 Super GP modeli. LED ayarının yapıldığını 1 hafta önce öğrendim. Thunder Master programı üzerinden yapılıyormuş. Belki de çoğunuz biliyordu, ancak benim gibi bilmeyenler için rehber açmak istedim çünkü Thunder Master diye aratmadığınız sürece veya Palit'in kendi sitesinden bakmadığınız sürece bilgi edinemiyorsunuz. Thunder Master programının farklı amaçları da var ancak ben Lighting özelliğinden bahsedeceğim.

Bu videodan gördüm.

Buradan indirebilirsiniz.

1612125855187.png

1612125883752.png

RGB olmayan bir ekran kartı modeliyse program bu şekilde açılıyor. Lighting'e tıklayın bu şekilde ekran geliyor.

NOT: Ekran kartınız RGB ise 3 ayar daha çıkıyor. Benimkisi beyaz LED olduğu için 3 seçenek var.

• GPU derecesini seçerseniz ekran kartı sıcaklığınız arttıkça LED'lerin parlaklığı artıyor.
  • Nefes alma modu zaten bildiğiniz bir mod yanıp sönme efekti.
  • Stil ise tek bir renk ile yanmasını sağlıyor. Sağdaki bar parlaklığını arttırıp azaltmanıza yarıyor.

Eğer RGB bir modele sahipseniz 3 mod daha var.
  • Rainbow efektini anlamadım, RGB modele sahip birisi varsa nasıl gözüktüğünü söylerse sevinirim.
  • Cycle bildiğimiz RGB efekti.
  • Stroke ise yanıp sönen ama sırayla renk değiştiren bir mod.

Okuyan okumayan herkese teşekkürler.

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Bu konudan alıntıdır, o konu da bana ait.

Elimdeki model Palit GTX 1660 Super GP modeli. LED ayarının yapıldığını 1 hafta önce öğrendim. Thunder Master programı üzerinden yapılıyormuş. Belki de çoğunuz biliyordu, ancak benim gibi bilmeyenler için rehber açmak istedim çünkü Thunder Master diye aratmadığınız sürece veya Palit'in kendi sitesinden bakmadığınız sürece bilgi edinemiyorsunuz. Thunder Master programının farklı amaçları da var ancak ben Lighting özelliğinden bahsedeceğim.

Bu videodan gördüm.

Buradan indirebilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

RGB olmayan bir ekran kartı modeliyse program bu şekilde açılıyor. Lighting'e tıklayın bu şekilde ekran geliyor.

NOT: Ekran kartınız RGB ise 3 ayar daha çıkıyor. Benimkisi beyaz LED olduğu için 3 seçenek var.

• GPU derecesini seçerseniz ekran kartı sıcaklığınız arttıkça LED'lerin parlaklığı artıyor.
  • Nefes alma modu zaten bildiğiniz bir mod yanıp sönme efekti.
  • Stil ise tek bir renk ile yanmasını sağlıyor. Sağdaki bar parlaklığını arttırıp azaltmanıza yarıyor.

Eğer RGB bir modele sahipseniz 3 mod daha var.
  • Rainbow efektini anlamadım, RGB modele sahip birisi varsa nasıl gözüktüğünü söylerse sevinirim.
  • Cycle bildiğimiz RGB efekti.
  • Stroke ise yanıp sönen ama sırayla renk değiştiren bir mod.

Okuyan okumayan herkese teşekkürler.
Eline sağlık ama keşke sabah açsaydın daha fazla kişi görürdü veya sabah rehberi yükselt

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Güzel rehber. Fakat konuyu sabah açman daha doğru bir seçim olurdu. Sabah konuyu uplamayı unutma.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

LahmatsuDcr

80+ Silver
Ben hiç beğenmedim programı, daha ayrıntılı bekliyordum. Bir de kırmızı seçiyorum pembe oluyor, manuel olarak ayarlamamam gerekiyor rengi.

Top Bottom