pandemi size bir + kattı mı ?

samet135

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
616
pandemi bana su yun ne kadar değerli olabileceğini anlattı
hayvanat bahçesindeki hayvanların durumunu anlattı
gözlerimin sağlığını daha güzel korumam gerektiğini anlattı tv karşısına geçip yasağı çiğneyenlere sövmeyi
gibi gibi size ne gibi şeyler kattı

Spotify premiumun gereksiz pahalı olduğunu öğretti.

pandemi bana su yun ne kadar değerli olabileceğini anlattı
hayvanat bahçesindeki hayvanların durumunu anlattı
gözlerimin sağlığını daha güzel korumam gerektiğini anlattı tv karşısına geçip yasağı çiğneyenlere sövmeyi
gibi gibi size ne gibi şeyler kattı
Pandemi sayesinde ps4 + pc alicam çok şey katti thanks pandemi

Yazın 100 kilolara ulaşırken aylardır aşırı abur cubur hariç her şeyi yiyorum ve öyle bile 84'e düştüm, muhtemelen yaza doğru 80 altına ineceğim. Korona hafifleyince bir de fitness bassam. 🤌 🤌
Ayrıca ben 11 ay öncesine kadar 9 yıllık cs açarken ağlayan bir pc kullanıyordum.

Bursluluk sınavına hazırlanıcam inş kazanırım çoğu kişi ders çalışamadı gerçi daha başlamadım çalışmaya sınavlar daha yeni bitti ama bu hafta başlarım inşallah dua edinde kazanalım mübarek

Bursluluk sınavına hazırlanıcam inş kazanırım çoğu kişi ders çalışamadı gerçi daha başlamadım çalışmaya sınavlar daha yeni bitti ama bu hafta başlarım inşallah dua edinde kazanalım mübarek
sınava kadar forumda takılırsan fullersin :D

+
CE8E902C-B1D0-4E3E-AE4A-38CAC60F1421.png

sınava kadar forumda takılırsan fullersin :D
Ooo fulledim bile yok ya daha bugün 4 tane sınava girdim kafa allak bullak oldu kafa dağıtıyorum 4 tane sınav olmamın nedeni ise sınav haftası hastalanmıştım zaten sınav haftası neredeyse hiç girmedim foruma. Muhtemelen yarın dinlenip ders programı hazırlarım sonraki gün başlarım inşallah

Programlama konusunda baya yardimci oldu karantina bana :)

Ooo fulledim bile yok ya daha bugün 4 tane sınava girdim kafa allak bullak oldu kafa dağıtıyorum 4 tane sınav olmamın nedeni ise sınav haftası hastalanmıştım zaten sınav haftası neredeyse hiç girmedim foruma. Muhtemelen yarın dinlenip ders programı hazırlarım sonraki gün başlarım inşallah
istediğin puanı alman dileğiyle... :D

Geri