Neler Yeni

panel native ile srgb arasında ki fark ne hangisini seçmeliyim

Palks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Türkmençalıkoğlu
arkadaşlar yeni monütör aldım fakat ne ayar yapacağımı bilmiyorum ve menü bölümünde bir ayar ile karşılaştım panel native ve srgb bunlardan hangisini seçmeliyim ve önerdiğiniz ayarlar var mı teşekkür ederim şimdiden

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
Hangi monitör

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,509
İsim
Olcay akbulut
arkadaşlar yeni monütör aldım fakat ne ayar yapacağımı bilmiyorum ve menü bölümünde bir ayar ile karşılaştım panel native ve srgb bunlardan hangisini seçmeliyim ve önerdiğiniz ayarlar var mı teşekkür ederim şimdiden
foto varsa atar mısın

Palks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Türkmençalıkoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
foto varsa atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu modda iken hdr modu vs. kapalı görünüyor o sekmeye gidemiyorum bide dcr modu var o ne onı da bilmiyorum

Ekler

• IMG_9488.jpeg
    IMG_9488.jpeg
    2.4 MB · Hit: 17

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Furkan Türkmen
Hocam konu dışı ama bendede aynı monitör var renk sıcaklığı ayarını hangi modda kullanıyorsunuz acaba?

Palks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Türkmençalıkoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam srgb modunu açınca renk sıcaklığı yeri de kapanıyor bende bilmiyorum :D ama bu modda ki renk hoşuma gitti bundan devam edicem galiba

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Furkan Türkmen
hocam srgb modunu açınca renk sıcaklığı yeri de kapanıyor bende bilmiyorum :D ama bu modda ki renk hoşuma gitti bundan devam edicem galiba
Bilmiyorum bana biraz sarımtırak geliyor ekran sRGB de 1 ay oldu monitörü alalı ama kendimi tatmin edecek bir ayar bulamadım daha ya çok sarı yada çok mavi geliyor renkler.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,509
İsim
Olcay akbulut
hocam srgb renk uzayı standarttır, hiç bi şey değişemezsin. Dijitale içerik üretirken renklerle oynamak isteyen tasarımcılar, videographerlar gibi profesyoneller için o, sen ayarları değişmek istiyorun srgbyi kullanmaman lazım dediğim gibi standart bi şey o

Palks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Türkmençalıkoğlu
hocam srgb renk uzayı standarttır, hiç bi şey değişemezsin. Dijitale içerik üretirken renklerle oynamak isteyen tasarımcılar, videographerlar gibi profesyoneller için o, sen ayarları değişmek istiyorun srgbyi kullanmaman lazım dediğim gibi standart bi şey o
sağolun hocam teşekkür ederim şimdi anladım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,603
Üyeler
160,714
Son üye
HKASLAN
Top Bottom