biri isme özel biri anonim biri ücretsiz biri ücretli
annalamadım birazdaha açıklarmsınzbiri isme özel biri anonim biri ücretsiz biri ücretli
lite de para çekemiyormuşsunuzpara çekme konusunda fark varmı
Black card isminize özel ve ücretsizdir, Lite card ise isminize özel olmamakla birlikte ücretlidir.para çekme konusunda fark varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
annalamadım birazdaha açıklarmsınz
isminiz yazıyor arka tarafında bana sorarsanız pek önemli bir ayrıntı değil ama litedeki para çekememe durumu büyük bir eksi.tamam peki hangisi isme özel ve paralı bu arada isme özel ne oluyor
çok soru spruyorum ama kaç tl ve isme özel olması kartın üstüne ismimizmi basılıyorBlack card isminize özel ve ücretsizdir, Lite card ise isminize özel olmamakla birlikte ücretlidir.
tamam teşekkür ederimBlack card isminize özel ve ücretsizdir, Lite card ise isminize özel olmamakla birlikte ücretlidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
isminiz yazıyor arka tarafında bana sorarsanız pek önemli bir ayrıntı değil ama litedeki para çekememe durumu büyük bir eksi.
isterseniz sabaha kadar soru sorun benim için sorun yok, kartın üstüne basılan isim kabartmalı değildir lite card fiyatına gelirsek lite card için ücretler 5tl olarak belirlenmiş durumda.çok soru spruyorum ama kaç TL ve isme özel olması kartın üstüne ismimizmi basılıyor
Black kart aldıktan sonra lite kart alırsanız lite karttan da para çekebilirsiniz,lite de para çekemiyormuşsunuz
Bir hata olmuş olmalı çünkü kendi uygulamasında atmden para çekme özelliği yok olarak gözüküyor.Black kart aldıktan sonra lite kart alırsanız lite karttan da para çekebilirsiniz,
Ama black kart almadan lite karttan para çekemezssiniz.
Bende Black kart vardı black kartı almadan önce lite kart kullanıyordum ve sonra black kart aldım.
Geçenlerde black kartımı kaybettiğim için lite karttan para çekmeyi denedim sorunsuz para çekimi yapabildim.
Benim düşüncem şu yönde zaten black kartın hesabına tanımlı ve sisteme tanımlanmış , hesabın tam olark her türlü şekilde onaylanmış olduğu için izin veriliyor galiba kart farketmeksizin.Bir hata olmuş olmalı çünkü kendi uygulamasında atmden para çekme özelliği yok olarak gözüküyor.
Sonuç olarak black card çıkartılması gerekiyor lite carddan para çekebilmek için.Benim düşüncem şu yönde zaten black kartın hesabına tanımlı ve sisteme tanımlanmış , hesabın tam olark her türlü şekilde onaylanmış olduğu için izin veriliyor galiba kart farketmeksizin.
Doğru, bu biraz şöyle düşünülebilir mesela sende black kart var,lite kart alıp kardeşine vs verebilirsin kullanması için,tek hesabı 2 kişik kullanabilmesi için.Sonuç olarak black card çıkartılması gerekiyor lite carddan para çekebilmek için.