Neler Yeni

Papara Black Card ve Papara Lite Card arasında ki fark nedir

Selim5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yavuz Selim Sağlam
Papara Black Card ve Papara Lite Card arasında ki fark nedir

Ziona

80+ Silver
biri isme özel biri anonim biri ücretsiz biri ücretli

Selim5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yavuz Selim Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ziona

80+ Silver
para çekme konusunda fark varmı

Mesaj otomatik birleştirildi:

annalamadım birazdaha açıklarmsınz
Black card isminize özel ve ücretsizdir, Lite card ise isminize özel olmamakla birlikte ücretlidir.

tamam peki hangisi isme özel ve paralı bu arada isme özel ne oluyor
isminiz yazıyor arka tarafında bana sorarsanız pek önemli bir ayrıntı değil ama litedeki para çekememe durumu büyük bir eksi.

Selim5361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Yavuz Selim Sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Black card isminize özel ve ücretsizdir, Lite card ise isminize özel olmamakla birlikte ücretlidir.
çok soru spruyorum ama kaç tl ve isme özel olması kartın üstüne ismimizmi basılıyor

isminiz yazıyor arka tarafında bana sorarsanız pek önemli bir ayrıntı değil ama litedeki para çekememe durumu büyük bir eksi.
tamam teşekkür ederim

Ziona

80+ Silver
çok soru spruyorum ama kaç TL ve isme özel olması kartın üstüne ismimizmi basılıyor
isterseniz sabaha kadar soru sorun benim için sorun yok, kartın üstüne basılan isim kabartmalı değildir lite card fiyatına gelirsek lite card için ücretler 5tl olarak belirlenmiş durumda.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
lite de para çekemiyormuşsunuz
Black kart aldıktan sonra lite kart alırsanız lite karttan da para çekebilirsiniz,
Ama black kart almadan lite karttan para çekemezssiniz.
Bende Black kart vardı black kartı almadan önce lite kart kullanıyordum ve sonra black kart aldım.
Geçenlerde black kartımı kaybettiğim için lite karttan para çekmeyi denedim sorunsuz para çekimi yapabildim.

Ziona

80+ Silver
Black kart aldıktan sonra lite kart alırsanız lite karttan da para çekebilirsiniz,
Ama black kart almadan lite karttan para çekemezssiniz.
Bende Black kart vardı black kartı almadan önce lite kart kullanıyordum ve sonra black kart aldım.
Geçenlerde black kartımı kaybettiğim için lite karttan para çekmeyi denedim sorunsuz para çekimi yapabildim.
Bir hata olmuş olmalı çünkü kendi uygulamasında atmden para çekme özelliği yok olarak gözüküyor.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Bir hata olmuş olmalı çünkü kendi uygulamasında atmden para çekme özelliği yok olarak gözüküyor.
Benim düşüncem şu yönde zaten black kartın hesabına tanımlı ve sisteme tanımlanmış , hesabın tam olark her türlü şekilde onaylanmış olduğu için izin veriliyor galiba kart farketmeksizin.

Ziona

80+ Silver
Benim düşüncem şu yönde zaten black kartın hesabına tanımlı ve sisteme tanımlanmış , hesabın tam olark her türlü şekilde onaylanmış olduğu için izin veriliyor galiba kart farketmeksizin.
Sonuç olarak black card çıkartılması gerekiyor lite carddan para çekebilmek için.

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Sonuç olarak black card çıkartılması gerekiyor lite carddan para çekebilmek için.
Doğru, bu biraz şöyle düşünülebilir mesela sende black kart var,lite kart alıp kardeşine vs verebilirsin kullanması için,tek hesabı 2 kişik kullanabilmesi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,799
Üyeler
166,269
Son üye
alpergngr
Top Bottom