Neler Yeni

Papara black kart nedir?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Forumda gördüm bu black kart olayını ininal gibiymiş sanırsam.Biraz bilgi verir misiniz?Mesela ininal ile ne farkı var ve güvenilir mi?

Son düzenleme:

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Forumda gördüm bu black kart olayını ininal gibiymiş sanırsam.Biraz bilgi verir misin?Mesela ininal ile ne farkı var ve güvenilir mi?
Aylık para kesmiyor yani aidat kolay
Ininal in varsa hemen kesinlikle ona geçmen gerekir bunuda forumdaki herkes söyler.bazi kampanyaları fln da var baya iyi yanu

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım
Casback özelliği var spotify premium u 4.5 tl ye alıyorum mesela. Aylık 500 tl ye kadar tüm atm lerden para çekme yatırma ücretsiz.

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Nasıl Sözleşme Var ? Biraz açar mısınız ? Ben de bekliyorum da black cardı
kanka kimlikle birlikte kargoyu almaya iniyosun kimlik seri no ana adı baba adı kimlik numaran doğum yerin gibi yerleri dolduruyosun imza atıyosun kartı öyle alabiliyorsun ancak

Impe

80+ Silver
Casback özelliği var spotify premium u 4.5 TL ye alıyorum mesela. Aylık 500 TL ye kadar tüm atm lerden para çekme yatırma ücretsiz.
Para çekmiyor kullandığımda yatiriyorum olmadiğinda çekemiyor yani para çekmiyorum sptotifyda kullanmiyorum ben neden geçeyim?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
kanka kimlikle birlikte kargoyu almaya iniyosun kimlik seri no ana adı baba adı kimlik numaran doğum yerin gibi yerleri dolduruyosun imza atıyosun kartı öyle alabiliyorsun ancak
Teşekkür Ederim

Quill

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Hakan Can Yıldırım

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Para çekmiyor kullandığımda yatiriyorum olmadiğinda çekemiyor yani para çekmiyorum sptotifyda kullanmiyorum ben neden geçeyim?
Hocam bir şey alasım geliyor.Atıyorum Steamden 10tl oyun alıcam yok aylık aidat yok banka komisyonu o bu derken benim parayı 7 TL'ye düşürüyor.O Yüzden paparaya geçmek daha mantıklı ininalden

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,455
Üyeler
163,658
Son üye
brokoprotein
Top Bottom