Gurkanpiro
80+ Platinum
Tahmini olan ve yardımcı olabilcek arkadaslar yardım
.Tahmini olan ve yardımcı olabilcek arkadaslar yardım
hocam hesap onaylaması kart degil1 hafta falan sürüyor kartın eline ulaşması diye biliyorum. Yani en azından bende öyle olmuştu
kart degil hesap onaylaması1 haftaya gelir fakat internetten izle tam olarak başvurduğuna eminsin dimi , birkaç doğrulama işlemi var diye hatırlıyorum
1-2 saat sürmüştü benimki fakat saat 12'yi geçtiği için belki sabah onaylanırhocam hesap onaylaması kart degil
Bu hafta bitimine kadar hallolur hocam o haldehocam hesap onaylaması kart degil
Mesaj otomatik birleştirildi:
kart degil hesap onaylaması
umarım hesap limitim dolmus aliexpress para iadesi yapamıyorBu hafta bitimine kadar hallolur hocam o halde
Müşteri temsilcisi ile görüştünüz mü belki bu işleminizi hızlandırabilirumarım hesap limitim dolmus aliexpress para iadesi yapamıyor
hocam limit dolmus yapamıyorMüşteri temsilcisi ile görüştünüz mü belki bu işleminizi hızlandırabilir
hocam paparayı yeni oluşturup kimlik doğrulaması yaptınız değil mihocam limit dolmus yapamıyor
hocam hesabım coktandır var yaptımhocam paparayı yeni oluşturup kimlik doğrulaması yaptınız değil mi
Hocam yarın siz tekrar arayıp görüşmeyi deneyin ama durumunuzu tam olarak ne olduğunu ve ne istediğinizi net anlatın cuma gününe kadar onaylayacaklarını düşünüyorum benhocam limit dolmus yapamıyor
deniycem teşekkür ederimHocam yarın siz tekrar arayıp görüşmeyi deneyin ama durumunuzu tam olarak ne olduğunu ve ne istediğinizi net anlatın cuma gününe kadar onaylayacaklarını düşünüyorum ben