Neler Yeni

Yardım THH SONUÇLARI ORTALAMA KAÇ GÜN SÜRER ?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Savunma süresi ilgilendirmiyor tam olarak. Benim cihazım ile alakalı firma savunma yapmadı ama bilirkişi raporu hazırladı baktı ve raporda üretici hatası gördüğünden kurul erken toplanır karar aldı mesela. Üstte attığımı inceleyebilirsin.
İçeriğe göre değişir. Her THH'de bilir kişi raporu istenmez.

Farex

80+ Silver
Elektronik olan her şey de istenir özellikle telefon tablet tv bilgisayar gibi cihazlarda

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
XXXX
Son düzenleme:

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
ben ondan bahsetmedim firma tüketici mağdur etmemek için yapmış olabilir. thh dava süreçleri 6 ayı bulabilir firma sana 21 gün içinde cevap vermesi lazım bide itraz edip uzatabiliyolarmış sonra sonuçlanması falan valla uzun iş başıma geldi sırf 6 ay beklerim diye iade ettim 2. elden daha iyi kulaklık aldım
Öyle bir sey yok firma 3 ay icinde de itiraz edebilir heyet toplanana kadar savunma verebilir

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
Kanka belli olmuyor bazı bilirkişiler teslim alıyor ki asla öyle verme ben bilirkişi ile konuştum evime çağırdım alan yarattım 15 20 dk kontrol etti cihazı sonra tamamdır dedi raporu ben hazırlıyacağım dedi gitti önceki kavga ettiğim bilirkişi teslim alacağım 2-3 gün bende kalıcak cart curt hiç o toplara girmem.
ben şu an dava açtığım il thh den 1000km ötedeyim. laptopumda bulunan ölü pixel için başvuru yapmıştım. bilirkişi olayı nasıl olacak hiç bilmiyorum uzaktan halletmenin bir yolu yok mu ?? buradaki bilirkişi raporu tutup gönderemez mi açtığım ile ?

Farex

80+ Silver
ben şu an dava açtığım il thh den 1000km ötedeyim. laptopumda bulunan ölü pixel için başvuru yapmıştım. bilirkişi olayı nasıl olacak hiç bilmiyorum uzaktan halletmenin bir yolu yok mu ?? buradaki bilirkişi raporu tutup gönderemez mi açtığım ile ?
Laptobu bilirkişiye gidip teslim edeceksin yada cihaza bakmaya o gelicek bilirkişi insiyatifine göre ilk kavga ettiğim bilirkişi cihazı bana getir bende 2 3 gün kalacak dedi birde tavır yaptı kavga ettim ikinci bilirkişi adam çıktı eve geldi 15 dk inceledi tamamdır ben raporumu buna göre yazıcam dedi ama uzaktaysan senin gitmen gerekebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir sey yok firma 3 ay icinde de itiraz edebilir heyet toplanana kadar savunma verebilir
3 ay içinde veremez sonuçlanınca 2 hafta süresi var savunmaya 3 ay değil 1 ay var ama istisna olarak 3 ay a kadar da savunma hakkı verilebiliyor gerekli gerekçe sunarlarsa

USTUEM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Emir
Laptobu bilirkişiye gidip teslim edeceksin yada cihaza bakmaya o gelicek bilirkişi insiyatifine göre ilk kavga ettiğim bilirkişi cihazı bana getir bende 2 3 gün kalacak dedi birde tavır yaptı kavga ettim ikinci bilirkişi adam çıktı eve geldi 15 dk inceledi tamamdır ben raporumu buna göre yazıcam dedi ama uzaktaysan senin gitmen gerekebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

3 ay içinde veremez sonuçlanınca 2 hafta süresi var savunmaya 3 ay değil 1 ay var ama istisna olarak 3 ay a kadar da savunma hakkı verilebiliyor gerekli gerekçe sunarlarsa
yanlışınız var,
sonuçlandıktan sonra iki haftası var evet.
dava görülene kadar herhangi bir an savunmasını verebilir, bizzat thh arayıp sorumlu kişiye sordum. thh yi arayıp buradan bir bilirkişi ile görüşüp raporu buradaki bilirkişi aracılığı ile göndermeyi teklif edeceğim. umarım kabul edilir

Farex

80+ Silver
yanlışınız var,
sonuçlandıktan sonra iki haftası var evet.
dava görülene kadar herhangi bir an savunmasını verebilir, bizzat thh arayıp sorumlu kişiye sordum. thh yi arayıp buradan bir bilirkişi ile görüşüp raporu buradaki bilirkişi aracılığı ile göndermeyi teklif edeceğim. umarım kabul edilir
Yanlışım yok olanı söyliuorum benim şikayetim başvuru tarihinden itibaren 2 ayda bitti ve firma savunma göndermedi size bilgi veren hatalı bilgi veriyor.

Reyconjeff

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
ANIL GÜDÜCÜ
kanki ürün değişim olucak stok yok farklı renginin var farklı rengide muadil olarak geçiyo garanti belgeside gleen kağüıtta eş değer veya muail bi ürün ile değişim yapabilirsiniz diyo ama amazonun polistikası farklıymış bundan dolayı değişim için
Değişim yapılacak ürün stokta yok ve farklı rengini değişim olarak sunuyorlar sende rengi kabul etmediğinde iade yapmıyorlar mı? ve değişim sebebi nedir? belki thhsiz çözülecek bir durumdur veya boşuna thh bekliyorsundur diye soruyorum.

Top Bottom