Papara Hesap Onaylama Hatası

yufuscuk

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,451
Hesabı onaylamak için nüfus cüzdanını gösteriyorum ama kabul etmiyor kartta resmim yok sıkıntı oluyor mu öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani beni deli etti 2 gündür deniyom olmuyor

Yaşınız kaçtı?

Sanırım fotoğraf olmak zorunda. Arkadaşımın kimliğinde de fotoğraf yok ve o da yapamadı. Bir ara kimliğine fotoğraf ekletip tekrar deneyecekmiş.

Sanırım fotoğraf olmak zorunda. Arkadaşımın kimliğinde de fotoğraf yok ve o da yapamadı. Bir ara kimliğine fotoğraf ekletip tekrar deneyecekmiş.
Çok saçma yani bana yeni kimliği 2 3yıl önce çıkarttık o zmn fotoğraf eklenemiyordu öyle kaldı yani şimdi kabul etmiyorlar

Yaş + Fotoğraf yüzündendir.
Yaş ztn 13 yaş üzeri benim yaşım yetiyor

Hesabı onaylamak için nüfus cüzdanını gösteriyorum ama kabul etmiyor kartta resmim yok sıkıntı oluyor mu öyle

Yani beni deli etti 2 gündür deniyom olmuyor
Benim de kimliğimde fotoğraf yok eski nufüs cüzdanı kabul etti.Ama ben kart istemedim sanal kart oluşturdum onu kullanıyorum.

Benim de kimliğimde fotoğraf yok eski nufüs cüzdanı kabul etti.Ama ben kart istemedim sanal kart oluşturdum onu kullanıyorum.
Hocam ama cidden çok saçma yani ben sinir oldum 2 gündür deniyorum olmuyor zaten alamayacağım sanırım

Hocam ama cidden çok saçma yani ben sinir oldum 2 gündür deniyorum olmuyor zaten alamayacağım sanırım
Hm anladım başka kartlara bakın hocam o zaman Tosla vs. ( Benim yaşım 16 bu arada)

Hm anladım başka kartlara bakın hocam o zaman Tosla vs. ( Benim yaşım 16 bu arada)
Diğerleri pek mantıklı gelmedi o yüzden almayacağım en mantıklısı paparaydı oda olmuyor nys artık belki birgün nüfus cüzdanına resim eklersek alırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,286
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri