Yaş + Fotoğraf yüzündendir.
Çok saçma yani bana yeni kimliği 2 3yıl önce çıkarttık o zmn fotoğraf eklenemiyordu öyle kaldı yani şimdi kabul etmiyorlarSanırım fotoğraf olmak zorunda. Arkadaşımın kimliğinde de fotoğraf yok ve o da yapamadı. Bir ara kimliğine fotoğraf ekletip tekrar deneyecekmiş.
Yaş ztn 13 yaş üzeri benim yaşım yetiyorYaş + Fotoğraf yüzündendir.
Benim de kimliğimde fotoğraf yok eski nufüs cüzdanı kabul etti.Ama ben kart istemedim sanal kart oluşturdum onu kullanıyorum.Hesabı onaylamak için nüfus cüzdanını gösteriyorum ama kabul etmiyor kartta resmim yok sıkıntı oluyor mu öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani beni deli etti 2 gündür deniyom olmuyor
Hocam ama cidden çok saçma yani ben sinir oldum 2 gündür deniyorum olmuyor zaten alamayacağım sanırımBenim de kimliğimde fotoğraf yok eski nufüs cüzdanı kabul etti.Ama ben kart istemedim sanal kart oluşturdum onu kullanıyorum.
Hm anladım başka kartlara bakın hocam o zaman Tosla vs. ( Benim yaşım 16 bu arada)Hocam ama cidden çok saçma yani ben sinir oldum 2 gündür deniyorum olmuyor zaten alamayacağım sanırım
Diğerleri pek mantıklı gelmedi o yüzden almayacağım en mantıklısı paparaydı oda olmuyor nys artık belki birgün nüfus cüzdanına resim eklersek alırımHm anladım başka kartlara bakın hocam o zaman Tosla vs. ( Benim yaşım 16 bu arada)