Neler Yeni

PAPARA IBAN NUMARASI NEREDE?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam yok, okudum tabii ki. Ama o numara ile olmuyor uygulamaya giriyorum bakiyemin altında numara yazıyor onu kastediyor iseniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam ben yanlış anladım galiba sizi kusura bakmayın.
Estağfurullah hocam, dediğim yöntemi yaparak nesine.com adresine para gönderebilirsiniz.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
IBAN'ı yok, kart numarası ve hesap numarası var. Açıkçası ben IBAN'sız işlem yapabiliyorum, kartın üzerindeki numaraları girip deneyin kabul etmesi gerekiyor. IBAN devri Papara'da bitti.
IBAN devri bitmedi. Hala kullanıyorum Papara kartı yok ve Binance'a para yatırdığım zaman IBAN üzerinden yatırıyorum parayı?

eraychu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Pokémon
biraz kurcalarsanız bulursunuz ortak bir papara ibanı var her banka için farklı oiban numarasını yazıp açıklamaya kart bumaranı yazıyorsun öyle para gönderiyorsun karta

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
IBAN devri bitmedi. Hala kullanıyorum Papara kartı yok ve Binance'a para yatırdığım zaman IBAN üzerinden yatırıyorum parayı?
Kart üzerindeki numara tam olarak IBAN değil, sayılarını IBAN sayısı ile karşılaştırırsanız anlarsınız hocam.
Kart üzerindeki numara daha kısa olduğu için Papara bu sistemi getirdi, IBAN var ise o da Papara'nın kendi hesabıdır.
Onun haricinde kart üzerinde ve Papara uygulamasında hesap numarası var.

TALHA MURAT

80+ Silver
aynı şekilde bende öyle benim 2 yıllık papara kartım var hala oradan bankamatiğe falan iban yazarak düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kart üzerindeki numara tam olarak IBAN değil, sayılarını IBAN sayısı ile karşılaştırırsanız anlarsınız hocam.
Kart üzerindeki numara daha kısa olduğu için Papara bu sistemi getirdi, IBAN var ise o da Papara'nın kendi hesabıdır.
yanlışınız var ben iban ile yatırıyoorum açıklama kısmına başka bir şey giriyorum ve para hesaba geliyor.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Arkadaşlar yapamadım hala.
1615801458637.png
Ben buraya ne gireceğim şimdi?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
yanlışınız var ben iban ile yatırıyorum açıklama kısmına başka bir şey giriyorum ve para hesaba geliyor.
Ya kardeşim EFT mi yapıyorsun da IBAN istiyorlar? Kartın üzerinde kocaman IBAN yerine kullanabileceğin kart numarası var.
Bankadan EFT yapacak olsan katılacağım ama Papara üzerinden yapılan hiçbir alışverişte IBAN kullanılmıyor.

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ben zaten kartın üstündeki sayılar IBAN demedim. Karta sahip olmayanlar hala IBAN kullanarak paralarını yatırıyorlar. Yani IBAN devri bitmedi.

Kloptys

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
.
Ya kardeşim EFT mi yapıyorsun da IBAN istiyorlar? Kartın üzerinde kocaman IBAN yerine kullanabileceğin kart numarası var.
Bankadan EFT yapacak olsan katılacağım ama Papara üzerinden yapılan hiçbir alışverişte IBAN kullanılmıyor.
Tartışmayın hocam benim yüzümden.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Ben zaten kartın üstündeki sayılar IBAN demedim. Karta sahip olmayanlar hala IBAN kullanarak paralarını yatırıyorlar. Yani IBAN devri bitmedi.
Karta sahip olmayanlara bir şey diyemem ama Papara'ya para yatırma haricinde IBAN ihtiyacı yok. Sitelerinde de bunu belirliyorlar hocam, IBAN devri öyle bitmedi tabii ki. Ancak kullanıcılara kolaylık sağlaması açısından IBAN kullanımı sadece başka bankadan Papara'ya yapılan EFT'ler için geçerli.

Top Bottom