Neler Yeni

Papara işlemleri hakkına

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Mirhan Yalçın
Dün akşam saatlerinde şok marketten papara card aldım, hesap açtım ve para yatırdım. Doğrulama gerekiyormuş, kendi kimliğim bilgilerimi girdim ama benim kimliğimde foto olmadığı için nfc okuma işleminden geçmedi. Birkaç kez denedikten sonra yine kimlik bilgilerimi istedi bu sefer veliminkini girdim sonra bu işlemden vazgeçtim ve onaylama işlemi sıfırlama gibi bişey olmadığı için hesabımı kapatmak istedim. Uzun lafın kısası: ben hesabımdaki parayı doğrulamadan nasıl çekeceğim yada doğrulama işlemi nasıl sıfırlayacağım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde reşit olmayan birisi için internet alışverişine uygun kart önerisi istiyorum.

1905

80+ Silver
bildiğim kadarıyla doğrulama olmadan çekilmiyor. harcanması lazım harcayabilirsin.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Mirhan Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla doğrulama olmadan çekilmiyor. harcanması lazım harcayabilirsin.
Hocam harcamak istemiyorumda herhangi bir markete gidip bu parayı çekmek istediğimi söylesem postan bu parayı alıp bana karşılığını verebilirler mi

1905

80+ Silver
Hocam harcamak istemiyorumda herhangi bir markete gidip bu parayı çekmek istediğimi söylesem postan bu parayı alıp bana karşılığını verebilirler mi
o riski alacak birini bulursanız komisyonla yapabilirler ama kolay kolay kimse yapmaz.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Mirhan Yalçın

1905

80+ Silver

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Mirhan Yalçın
yasal mı bilmiyorum ama yasal olmayabilir ayrıca komisyon kesiyor bankalar.
hocam doğrulama sıfırlanıyor mu?

Birde ben bilgilerimi girmeme rağmen tekrar nasıl girebildim.

1905

80+ Silver
hocam doğrulama sıfırlanıyor mu?

Birde ben bilgilerimi girmeme rağmen tekrar nasıl girebildim.
o konuda bilgim yok müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz.

Clayz

80+ Silver
Dün akşam saatlerinde şok marketten papara card aldım, hesap açtım ve para yatırdım. Doğrulama gerekiyormuş, kendi kimliğim bilgilerimi girdim ama benim kimliğimde foto olmadığı için nfc okuma işleminden geçmedi. Birkaç kez denedikten sonra yine kimlik bilgilerimi istedi bu sefer veliminkini girdim sonra bu işlemden vazgeçtim ve onaylama işlemi sıfırlama gibi bişey olmadığı için hesabımı kapatmak istedim. Uzun lafın kısası: ben hesabımdaki parayı doğrulamadan nasıl çekeceğim yada doğrulama işlemi nasıl sıfırlayacağım?

Birde reşit olmayan birisi için internet alışverişine uygun kart önerisi istiyorum.
parayı cekemessın velının ıslemını yap sen hesap onun adına olsun her ıslemı yaparsın ama ugrastırıyo annenın ya da babanın boyle kameraya 2 3 dk bakması lazım o dogrulamada

Moech

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Tuğra Yıldız
annenin uzerine hesap acip kendine onay verebilirsin en basitinden.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Mirhan Yalçın
annenin uzerine hesap acip kendine onay verebilirsin en basitinden.
parayı cekemessın velının ıslemını yap sen hesap onun adına olsun her ıslemı yaparsın ama ugrastırıyo annenın ya da babanın boyle kameraya 2 3 dk bakması lazım o dogrulamada
Ben o kısımı yaptım ama kendi yüzümü kullandım hocam bi sıkıntı olur mu?

Clayz

80+ Silver

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Mirhan Yalçın
Top Bottom