Neler Yeni

Papara Kart Alınır Mı?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Avantajları ve dezavantajları nedir?
Hali hazırda Ziraat Bankası'nın kartı mevcut.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu devirde tosla,papara,paycell,fups... her kart alınmalı. Papara steam, spofity vs. hepsinde belirli miktar geri ödeme yapıyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Spotify, Netflix , Youtube de falan cashback falan veriyor.

Bende papara, tosla, encard, ziraat, pegasus kart, falan hepsi var.
Cashback ile çok iyi.

Bu devirde tosla,papara,paycell,fups... her kart alınmalı. Papara steam, spofity vs. hepsinde belirli miktar geri ödeme yapıyor.
Belli miktarda ödemeden başka avantajı var mı? IBAN nosu var mı? Normal kart gibi kullanabilir miyim?

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
Alınır

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınmaması hatadır abi, güzel özellikleri var

YogenN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Resul Çoban
Belli miktarda ödemeden başka avantajı var mı? IBAN nosu var mı? Normal kart gibi kullanabilir miyim?
Kanka cashbacklerin yanısıra iban olarak normal bir kullanıcı atıyorum x bankasından senin paparana para gönderemiyor ama sen kendi bankandan kendi paparana para gönderebiliyorsun, tam olarak bilmiyorum ama sen paparadan başka bir ibana para gönderebiliyorsun diye biliyorum. Açıkçası normal kart gibi kullanabilirsin bütün atmlerde bütün pos cihazlarında ama 1 mayısdan sonra sözleşme değiştiği için akbank dışındaki bütün atmlerden 1 tl + yüklediğin paranın %1 i olması lazım bu kötü oluyo sadece yani paparayı alcaksan sadece cashbackleri için al bence çünkü netflix spotify gibi yerlerde %50 cashback veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Kanka cashbacklerin yanısıra iban olarak normal bir kullanıcı atıyorum x bankasından senin paparana para gönderemiyor ama sen kendi bankandan kendi paparana para gönderebiliyorsun, tam olarak bilmiyorum ama sen paparadan başka bir ibana para gönderebiliyorsun diye biliyorum. Açıkçası normal kart gibi kullanabilirsin bütün atmlerde bütün pos cihazlarında ama 1 mayısdan sonra sözleşme değiştiği için akbank dışındaki bütün atmlerden 1 TL + yüklediğin paranın %1 i olması lazım bu kötü oluyo sadece yani paparayı alcaksan sadece cashbackleri için al bence çünkü netflix spotify gibi yerlerde %50 cashback veriyor
Hayır X bankadan paparaya gönderebiliyor.
Mesela ben babamın kartını kendi papara hesabıma kaydettim sadece sms geliyor onu bana söylemesi gerek.
100tl göndermiştim babamdan 102tl almıştı.
(Babamın kartı Ziraat)

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
İbanı yok kral yani başkasından ödeme alamazsın ama kendi banka hesabından kendi paparana para aktarabiliyorsun parayı paparaya atıyorsun açoklamaya papara numaranı yazıyorsun papara senin paranın senin hesabına atıyor

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Şunu söyleyeyim. 1 Mayıstan itibaren Akbank ATM hariç para yatırma ve çekme işlemlerinden ücret kesilecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama tabi avantajları da var.

Top Bottom