Neler Yeni

Papara kart elime ulaşmadan kullanabilir miyim?

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
Arkadaşlar twitch prime'dan yararlanarak abone olmak istiyorum. Kart basıldı ama daha elime gelmedi. Uygulamada aktive et butonu aktif oldu basabiliyorum ama basmadım. Ben bunu aktif edersem kart bilgilerim gelir mi? Kullanabilir miyim?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar twitch prime'dan yararlanarak abone olmak istiyorum. Kart basıldı ama daha elime gelmedi. Uygulamada aktive et butonu aktif oldu basabiliyorum ama basmadım. Ben bunu aktif edersem kart bilgilerim gelir mi? Kullanabilir miyim?
Sanal kart aç kendine hemen kullan.

BerkcanY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Berkcan Yemen
Aktif et dedikten sonra sana barkod okutmanı ister barkod sana gelecek kartın üstünde aktif edemezsin arkadaşın dediği gibi sanal kart oluştur sonra kartsız bir şekilde paranı yatır ödemeni yap

Muhammet Tunçay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aktif et dedikten sonra sana barkod okutmanı ister barkod sana gelecek kartın üstünde aktif edemezsin arkadaşın dediği gibi sanal kart oluştur sonra kartsız bir şekilde paranı yatır ödemeni yap
Şimdi fark ettim onu. Sanal kart oluşturacağım teşekkür ederim.

Top Bottom